Bildirim
BATTLEFİELD 4 loding screende bekleme hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kökten çözüm : orjinal oyun -
durumum olsa alırım ama sadece single oynıcaktım bi çözüm yokmu ya bi yardıcı olsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: zewzet
durumum olsa alırım ama sadece single oynıcaktım bi çözüm yokmu ya bi yardıcı olsanız
Forumda korsan oyun hakkında bilgi yasak ve bende korsan hakkında bilgi sahibi deilim ama kürek(anladın onu) deiştirmeyi dene -
Skidrow Games.net'ten araştırmana devam et.Daha fazla yardımcı olamam.Yasak -
Arkadaşlar herkes orjinal oyun al diyip ketirip atmış ama arkadaşımdada aynı sorun var ve oyun orjinal bir kere girdi bir daha göremedi nasıl çözülecek bilen birisi konuşsun lütfen.Acl yardım lazım.Origin'den offline olunca oyuna giriyor ama online olunca multiplayer girmiyor oyunu yüklerken siyah ekranda bir imleç yanıp sönüyor öylece bekliyor. -
3 tane güncelleme paketi var senin oyun için çıkan onları sırasıyla yükle ve son güncellediğin sürümün içindeki o malum şeyi at oyuna tekrar dene...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X