Bildirim
Battlefield 4 Oyuna Giriş Hatası
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Crackte ya da oyun dosyalarında sorun vardır. -
Yeni crackler indirdim fakat aynı durum ne yapmam gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: GENERAL006
Crackte ya da oyun dosyalarında sorun vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: burak4460
Yeni crackler indirdim fakat aynı durum ne yapmam gerekiyor.
Git adam gibi al oyunu yada defol git bu forumda . torrent oyun forumunda senin gibi ucube yaratıklar ile birlikte indirin oyunlarınızı hade !!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 27 Ocak 2014; 0:09:06 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vinewood
quote:
Git adam gibi al oyunu yada defol git bu forumda . torrent oyun forumunda senin gibi ucube yaratıklar ile birlikte indirin oyunlarınızı hade !!!!!
BF4 ü de sırf single ı için 20 küsür gb indirenlere acıyorum bide diyolar ki orjinal alıcak paramız yok biz ne yapalım , ya kardeşim en az 1 sene oynayacağın bi oyun bu yenisi çıkana kadar , 70-80 liraya bile key bulunuyor ayda 6-7 lira vermek çok mu zor , oyuna para vermem diyen zihniyete sinir oluyorum sanki hayatta her şey bedavada eğlence paralıymış gibi davranıyolar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Morbius108
quote:
quote:
BF4 ü de sırf single ı için 20 küsür gb indirenlere acıyorum bide diyolar ki orjinal alıcak paramız yok biz ne yapalım , ya kardeşim en az 1 sene oynayacağın bi oyun bu yenisi çıkana kadar , 70-80 liraya bile key bulunuyor ayda 6-7 lira vermek çok mu zor , oyuna para vermem diyen zihniyete sinir oluyorum sanki hayatta her şey bedavada eğlence paralıymış gibi davranıyolar.
Hayır bide single si iyi olsa nese MW serisinide korsan indir miştim ama bu oyunun single player kısmı yok. ilk kısmı bile bitirmedim
. Ah çok uykum var ama 2x XP yarın bitiyor benim server boşalsa girecem
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır bide single si iyi olsa nese MW serisinide korsan indir miştim ama bu oyunun single player kısmı yok. ilk kısmı bile bitirmedim
Game not connected erroru yüzünden bende adam gibi oynayamaz oldum 35 . denememde giriyo servera son update dağıttı ortalığı.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Game not connected erroru yüzünden bende adam gibi oynayamaz oldum 35 . denememde giriyo servera son update dağıttı ortalığı.
Hocam o sorun oyun ile ilgili değil battlelog yüzünden oluyor. Çözüm şu şekilde -pc`yi kapatın -psuyu kapatın -pc`nin açma tuşuna 10-15 sn basılı tutun -pc`yi açın. bu işlem ram üzerindeki verileri sıfırlıyor bu şekilde tarayıcı ve oyun sorunsuz hale geliyor tabi 1-2 saat sonra ram yine şişeceği için tekrar hata veriyor. ben bu şekilde bu hatadan kurtuldum sizde deneyin hocam
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam o sorun oyun ile ilgili değil battlelog yüzünden oluyor. Çözüm şu şekilde -pc`yi kapatın -psuyu kapatın -pc`nin açma tuşuna 10-15 sn basılı tutun -pc`yi açın. bu işlem ram üzerindeki verileri sıfırlıyor bu şekilde tarayıcı ve oyun sorunsuz hale geliyor tabi 1-2 saat sonra ram yine şişeceği için tekrar hata veriyor. ben bu şekilde bu hatadan kurtuldum sizde deneyin hocam
ayni sorunu bende yasiyorum. ama pc yi acar acmaz bf de sv seciyorim yine bu hatayi veriyor
ramler şişik deilken yani.
-
http://forum.donanimhaber.com/m_87075410/tm.htm Konuya göz at derim , ben açtım içinde bu sorunu da anlattım ve ea desteği tarafından sunulan çözümü yazdım , dene derim -
Kusura bakmayın ama ben pc oyununa para vermem net 50 mbps pc de çok iyi çekiyor 2 saatte 23 gb oyunu indirdim şuana dek oynamadığım oyun yok. Akıl var mantık var 80 tl oyuna verir miyim hiç ps olsa neyse diyeceğim ama bedava indirmek varken 80 tl 90 tl verir miyim?quote:
Orijinalden alıntı: SaxHobbit
http://forum.donanimhaber.com/m_87075410/tm.htm Konuya göz at derim , ben açtım içinde bu sorunu da anlattım ve ea desteği tarafından sunulan çözümü yazdım , dene derim
-
-
Battlefield ı singleplayer dan ibaret sanan bi zihniyet , sen bedava oyna kardeşim 5-6 saatte bitir oyunu sil PC den. BF hakkında soru soran olursa da bitirdim güzel oyun falan dersin.
Bizde 80-90 lira veren enayiler olarak nası güzel kazık yedik diye sohbet ederiz. -
quote:
Kusura bakmayın ama ben pc oyununa para vermem net 50 mbps pc de çok iyi çekiyor 2 saatte 23 gb oyunu indirdim şuana dek oynamadığım oyun yok. Akıl var mantık var 80 tl oyuna verir miyim hiç ps olsa neyse diyeceğim ama bedava indirmek varken 80 tl 90 tl verir miyim?
Biz 2 sene boyunca gram sıkılmadan multiplayer oynayıcağız sen ise bir b*k a benzemiyen 3-4 saatlik single playerı oynayıp sileceksin.acıyorum sana
-
Adam gibi oyunu bi aydır oynuyorum 90 saat gameplay olmuş , bi sene böyle oynasam 1000 saat eder .
Beni 1000 sat eğlendirmenin bedeli 70-80 lira ise helali hoş olsun , yapımcının eline sağlık derim ben.
Bide 80 tl oyuna verir miyim demiş te gitmiş 100 liralık internet bağlatmış , iyi ki bedavaymış kardeş seninkiler -
quote:
Adam gibi oyunu bi aydır oynuyorum 90 saat gameplay olmuş , bi sene böyle oynasam 1000 saat eder .
Beni 1000 sat eğlendirmenin bedeli 70-80 lira ise helali hoş olsun , yapımcının eline sağlık derim ben.
Bide 80 tl oyuna verir miyim demiş te gitmiş 100 liralık internet bağlatmış , iyi ki bedavaymış kardeş seninkiler
Hocam sizi oyunu az oynamışsınız ben 3 günde sadece 30 saat oynadım.tabi 2x XP olunca insanın sonuna sömüresi geliyor
-
benimde muhtemelen 20-30 u geçen haftasonudur -
Artık 2 sene sp oynarsınquote:
Orijinalden alıntı: SaxHobbit
benimde muhtemelen 20-30 u geçen haftasonudur -
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_87075410/tm.htm Konuya göz at derim , ben açtım içinde bu sorunu da anlattım ve ea desteği tarafından sunulan çözümü yazdım , dene derim
Teşekkürler -
ben bf 4 ü ücretsiz indirdim
kurdum ve sadece campain var orjinal cd alamıyorum ama bf2 deki gibi botlarla bayrak savaşı oynamak istiyorum yardım edermisiniz.
Benzer içerikler
- battlefield 3 türkçe yama
- ea ıd nedir
- esn sonar nedir
- battlefield 1942
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X