Şimdi Ara

Battlefield 4 Phantom Bow Nasıl Açılır ? (Türkçe)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu soruyu youtube kanalimda 1000 kere almisimdir
    16 saatlik cabadan sonra videoyu hazirladim arkadaslar!

• Vakti değerli olanlar hazır indirimdeyken shortcut alıp, zaman harcamadan 5 saniyede açabilirler. (Sadece bow değil yüzlerce diğer silah ve eklentilerinide)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 27 Kasım 2014; 15:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

Vakti değerli olanlar hazır indirimdeyken shortcut alıp, zaman harcamadan 5 saniyede açabilirler. (Sadece bow değil yüzlerce diğer silah ve eklentilerinide)

hangi klasta ?
  • baya bir kill istiyor görevleride baya uzun sürer öldürmek açısından
  • quote:

Vakti değerli olanlar hazır indirimdeyken shortcut alıp, zaman harcamadan 5 saniyede açabilirler. (Sadece bow değil yüzlerce diğer silah ve eklentilerinide)

Bow'u bulabileceğim en ucuz ve en az silah açan paket hangisi acaba tam bilgi yazmıyor originde. Tüm silahlar açılsın istemiyorum böyle tek tek açmak daha zevkli sanırım, direk para verip açarsam oyunu oynama isteğim azalacak gibi geliyor.
  • Zanetmiyorum!
  • quote:

Shortcut'a bow un dahil olduğunu sanmıyorum.Dahil ise link verir misin ?
  • Ultimate olana herşey dahil, bu arada bu bow u almak için yapılan görevlere zor diyen arkadaşları BF3'de ki görevler nerf yemeden önceki TV MISSILE görevlerine davet etmek isterdim :D. Şayet ben 3 ayda alamayınca, ultimate ile işi çözmüştüm.
  • Ben anlamdım açıkçası. Tüm DLC'lere sahip olan açabiliyor mu açamıyor mu?

Nedeni şu; Phantom Assignments'ı kontrol ettiğimde, köşede bir kutucu var ve "play as premium once" diyor...

Yani bir kez premium oynamanız lazım diyor... Eğer böyle ise gelmişini geçmişini DICE'nin diyorum... Çünkü premium bir kullaıcıya göre daha fazla para ödedim ve açamayacağım...
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Evet Premium olmak gerekiyor Phantom Assignment'lar için.
  • quote:

Ultimate olana herşey dahil, bu arada bu bow u almak için yapılan görevlere zor diyen arkadaşları BF3'de ki görevler nerf yemeden önceki TV MISSILE görevlerine davet etmek isterdim :D. Şayet ben 3 ayda alamayınca, ultimate ile işi çözmüştüm.

Dahil değilmiş,EA Live Chate sordum görevleri yapmadan açmanın bir yolu yok dedi.
  • Bu Bow'u açmak için yardim edecek arkadaş var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Bu Bow'u açmak için yardim edecek arkadaş var mi?

Monitor yarın elimde, aksam açabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmak isteyenler varsa buluşabiliriz arkadaşlar serverım var geceleyin takılabiliriz
  • Hersey tamam sadece kucuk kutulardan cikan dog daglari bulamadim
    Baska konuda haritalarin cesitli yerlerinde bulunuyormus ama 10 saat oynadim hic rastgelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

açmak isteyenler varsa buluşabiliriz arkadaşlar serverım var geceleyin takılabiliriz

Akşam o zaman 3müz açalim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asynchronous

quote:

hangi klasta ?

Ben aldım öyle bir kit açılmıyor! Almak istemeyenler boşuna para vermesin. Ayrıca Premium üyeyim ve full silah kitlerini almama rağmen açılmayan silahlar ve diğer şeyler var yani parayı verdiniz hepsi açılacak diye birşey yok.
    Bu konu hakkında bilgi almak isteyenler bana sorabilirler.

Bir de PHANTOM BOW'u açmak için 4 kişiye ihtiyaç vardır.
    Bende açmak istiyorum o yüzden isteyenler haberleşip birlikte bu adımları yapabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.