Bildirim
BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (1001. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Bf4 + premium almayı düşünüyorum bir değişiklik var mı premium maplerinde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bf1 çıkınca bunun pabucu dama atılacak diyorlardı halbuki tam aksine full çekiyor serverlar. Müptelası çok bu oyunun bf1 farklı bu farklı ikiside günümüz savaşını konu alsa çabuk biterdi ama biri 1. Dünya Savaşı diğeri günümüz savaşı.
Bf4 serverları dolu galiba alıyom oyunu
Metro haritası durumu nasıl. Sırf onun için premium arıyorum
-
Premium haritalar denilen dlc le gelen haritalar mı acaba?
Ben zamanında dlc lerin hepsini ücretsiz yapmışlardı onları hesaba eklemiştim şimdi son indirimde de oyunu aldım ama premium almadım dolayısıyla bu haritalardan yararlanamıcak mıyım? Dlc ler olduğu için premium almaya gerek duymadım açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenEye350 -- 5 Temmuz 2017; 21:0:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: GoldenEye350
Premium haritalar denilen dlc le gelen haritalar mı acaba?
Ben zamanında dlc lerin hepsini ücretsiz yapmışlardı onları hesaba eklemiştim şimdi son indirimde de oyunu aldım ama premium almadım dolayısıyla bu haritalardan yararlanamıcak mıyım? Dlc ler olduğu için premium almaya gerek duymadım açıkçası.
Dlcleri indirdiysen tamamdır, ayrıca premium almana gerek yok.
Anladım teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: tnrvrd1996
Bf1 çıkınca bunun pabucu dama atılacak diyorlardı halbuki tam aksine full çekiyor serverlar. Müptelası çok bu oyunun bf1 farklı bu farklı ikiside günümüz savaşını konu alsa çabuk biterdi ama biri 1. Dünya Savaşı diğeri günümüz savaşı.
kesinlikle katılıyorum ikisininde yeri ayrı. ben ikisinide severek oynuyorum. -
Oyuna yeni başladım sayılır, pc de uzun saatler döktüm gerçi.Takım arkadaşı arıyorum.Oynamak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir -
Merhabalar,
Psn im pchostdogan
Beraber oynamak isteyen arkadaşlar istek atabilirler. 2 kişi takimiz su an aramiza bekleriz.
Bende sizlerin yorumlarına güvenerek oyunu 20$ dan aldım, şuan yükleniyor 3 gb yüklendi kaldı 7 gb :D inşallah bi sorun çıkarmadan online maç atarım :)
eklemek ısterseniz PSN:ToriyellaTR
Yaş 18 -
Ates ederken egilip kalkmayi nasil yapiyorsunuz ya kontrollerle imkansiz yaparken videosunu ceken varmi atin bi bakalim nasil oluyomus -
quote:
Orijinalden alıntı: Deagleturk
Ates ederken egilip kalkmayi nasil yapiyorsunuz ya kontrollerle imkansiz yaparken videosunu ceken varmi atin bi bakalim nasil oluyomus
Galiba tuslarin yerlerini degistiriyorlar yada bi aparat sayesin de
quote:
Orijinalden alıntı: HasMachate
quote:
Orijinalden alıntı: Deagleturk
Ates ederken egilip kalkmayi nasil yapiyorsunuz ya kontrollerle imkansiz yaparken videosunu ceken varmi atin bi bakalim nasil oluyomus
Galiba tuslarin yerlerini degistiriyorlar yada bi aparat sayesin de
Dostum razerin tus atamali kontrolleri var yine olmuyor heralde yaslandim artik
Canli oynuyorum katilmak istiyen gelsin
https://www.twitch.tv/deagleturk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_tr -- 23 Temmuz 2017; 14:17:58 > -
Konsola biraz alışmak zaman alıcak fakat konsaoldaki hassasiyet ayaralarınız neler ben tam olarak ayarlayamadım habire degiştirip duruyorum hassasiyetleri bi türlü istedigime ulaşamadım, çok zor aimi karsımdakı adama istedigim şekilde getiriyorum bazen ya agır oluyor yada çok hızlı oluyor tam ortasını bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: reepdan
Konsola biraz alışmak zaman alıcak fakat konsaoldaki hassasiyet ayaralarınız neler ben tam olarak ayarlayamadım habire degiştirip duruyorum hassasiyetleri bi türlü istedigime ulaşamadım, çok zor aimi karsımdakı adama istedigim şekilde getiriyorum bazen ya agır oluyor yada çok hızlı oluyor tam ortasını bulamadım
Surekli degistirmeni tavsiye etmiyorum , ben %15 hassasiyet ile oynuyorum .Gayet ideal bence .Surekli degistirerek alismani da zorlastirirsin . %15 yap sen de alisirsin zamanla zaten ...
quote:
Orijinalden alıntı: Rulli
quote:
Konsola biraz alışmak zaman alıcak fakat konsaoldaki hassasiyet ayaralarınız neler ben tam olarak ayarlayamadım habire degiştirip duruyorum hassasiyetleri bi türlü istedigime ulaşamadım, çok zor aimi karsımdakı adama istedigim şekilde getiriyorum bazen ya agır oluyor yada çok hızlı oluyor tam ortasını bulamadım
Surekli degistirmeni tavsiye etmiyorum , ben %15 hassasiyet ile oynuyorum .Gayet ideal bence .Surekli degistirerek alismani da zorlastirirsin . %15 yap sen de alisirsin zamanla zaten ...
Bi sorunum daha var karakter saga sola gitmeyle cok yavas gidiyor illa o tarafa dönüp kosmak gerekiyor cok buyuk bi bosluk geliyor bana saga sola gitmedi cidden agir karakter :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rulli
quote:
Bi sorunum daha var karakter saga sola gitmeyle cok yavas gidiyor illa o tarafa dönüp kosmak gerekiyor cok buyuk bi bosluk geliyor bana saga sola gitmedi cidden agir karakter :D
Maalesef ona yapacak bir cözüm yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X