Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (1001. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.123
Cevap
85
Favori
449.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9991000100110021003
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

bf4 yeni editim beast mode :D

Özlemişim SDM yi :D , yanarlı dönerli güzel olmuş video
  • Bf4 + premium almayı düşünüyorum bir değişiklik var mı premium maplerinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf1 çıkınca bunun pabucu dama atılacak diyorlardı halbuki tam aksine full çekiyor serverlar. Müptelası çok bu oyunun bf1 farklı bu farklı ikiside günümüz savaşını konu alsa çabuk biterdi ama biri 1. Dünya Savaşı diğeri günümüz savaşı.

• Bf4 serverları dolu galiba alıyom oyunu

• Metro haritası durumu nasıl. Sırf onun için premium arıyorum

• Oyunu alalı tam 1 hafta oldu.Konsolda ilk online fps tecrübem.Son birkaç maçımdan bir şeyler derledim.

Edit:Oyunu daha önce pcde oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 4 Temmuz 2017; 3:36:2 >
  • Premium haritalar denilen dlc le gelen haritalar mı acaba?

Ben zamanında dlc lerin hepsini ücretsiz yapmışlardı onları hesaba eklemiştim şimdi son indirimde de oyunu aldım ama premium almadım dolayısıyla bu haritalardan yararlanamıcak mıyım? Dlc ler olduğu için premium almaya gerek duymadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenEye350 -- 5 Temmuz 2017; 21:0:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenEye350

Premium haritalar denilen dlc le gelen haritalar mı acaba?

Ben zamanında dlc lerin hepsini ücretsiz yapmışlardı onları hesaba eklemiştim şimdi son indirimde de oyunu aldım ama premium almadım dolayısıyla bu haritalardan yararlanamıcak mıyım? Dlc ler olduğu için premium almaya gerek duymadım açıkçası.

Dlcleri indirdiysen tamamdır, ayrıca premium almana gerek yok.

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Bf1 çıkınca bunun pabucu dama atılacak diyorlardı halbuki tam aksine full çekiyor serverlar. Müptelası çok bu oyunun bf1 farklı bu farklı ikiside günümüz savaşını konu alsa çabuk biterdi ama biri 1. Dünya Savaşı diğeri günümüz savaşı.

kesinlikle katılıyorum ikisininde yeri ayrı. ben ikisinide severek oynuyorum.
  • Oyuna yeni başladım sayılır, pc de uzun saatler döktüm gerçi.Takım arkadaşı arıyorum.Oynamak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir
  • Merhabalar,

Psn im pchostdogan

Beraber oynamak isteyen arkadaşlar istek atabilirler. 2 kişi takimiz su an aramiza bekleriz.

• Bende sizlerin yorumlarına güvenerek oyunu 20$ dan aldım, şuan yükleniyor 3 gb yüklendi kaldı 7 gb :D inşallah bi sorun çıkarmadan online maç atarım :)

eklemek ısterseniz PSN:ToriyellaTR

Yaş 18
  • Ates ederken egilip kalkmayi nasil yapiyorsunuz ya kontrollerle imkansiz yaparken videosunu ceken varmi atin bi bakalim nasil oluyomus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk

Ates ederken egilip kalkmayi nasil yapiyorsunuz ya kontrollerle imkansiz yaparken videosunu ceken varmi atin bi bakalim nasil oluyomus

Galiba tuslarin yerlerini degistiriyorlar yada bi aparat sayesin de

• quote:

Orijinalden alıntı: HasMachate

quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk

Ates ederken egilip kalkmayi nasil yapiyorsunuz ya kontrollerle imkansiz yaparken videosunu ceken varmi atin bi bakalim nasil oluyomus

Galiba tuslarin yerlerini degistiriyorlar yada bi aparat sayesin de

Dostum razerin tus atamali kontrolleri var yine olmuyor heralde yaslandim artik

Canli oynuyorum katilmak istiyen gelsin
    https://www.twitch.tv/deagleturk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_tr -- 23 Temmuz 2017; 14:17:58 >
  • Konsola biraz alışmak zaman alıcak fakat konsaoldaki hassasiyet ayaralarınız neler ben tam olarak ayarlayamadım habire degiştirip duruyorum hassasiyetleri bi türlü istedigime ulaşamadım, çok zor aimi karsımdakı adama istedigim şekilde getiriyorum bazen ya agır oluyor yada çok hızlı oluyor tam ortasını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reepdan

Konsola biraz alışmak zaman alıcak fakat konsaoldaki hassasiyet ayaralarınız neler ben tam olarak ayarlayamadım habire degiştirip duruyorum hassasiyetleri bi türlü istedigime ulaşamadım, çok zor aimi karsımdakı adama istedigim şekilde getiriyorum bazen ya agır oluyor yada çok hızlı oluyor tam ortasını bulamadım

Surekli degistirmeni tavsiye etmiyorum , ben %15 hassasiyet ile oynuyorum .Gayet ideal bence .Surekli degistirerek alismani da zorlastirirsin . %15 yap sen de alisirsin zamanla zaten ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rulli

quote:

Konsola biraz alışmak zaman alıcak fakat konsaoldaki hassasiyet ayaralarınız neler ben tam olarak ayarlayamadım habire degiştirip duruyorum hassasiyetleri bi türlü istedigime ulaşamadım, çok zor aimi karsımdakı adama istedigim şekilde getiriyorum bazen ya agır oluyor yada çok hızlı oluyor tam ortasını bulamadım

Surekli degistirmeni tavsiye etmiyorum , ben %15 hassasiyet ile oynuyorum .Gayet ideal bence .Surekli degistirerek alismani da zorlastirirsin . %15 yap sen de alisirsin zamanla zaten ...

Bi sorunum daha var karakter saga sola gitmeyle cok yavas gidiyor illa o tarafa dönüp kosmak gerekiyor cok buyuk bi bosluk geliyor bana saga sola gitmedi cidden agir karakter :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rulli

quote:

Bi sorunum daha var karakter saga sola gitmeyle cok yavas gidiyor illa o tarafa dönüp kosmak gerekiyor cok buyuk bi bosluk geliyor bana saga sola gitmedi cidden agir karakter :D

Maalesef ona yapacak bir cözüm yok

• 
Sayfa: önceki 9991000100110021003
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.