Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (1004. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.123
Cevap
84
Favori
449.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10021003100410051006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende premium sürümü aldım. İçerisinde tüm DLC ve oyun bulunuyor arkadaşlar.

PSN. zeolatcruise

BF4 eklemek isteyen olursa sevinirim.

Aim konusunda sıkıntılar çekiyorum ama, daha iyiye gidiyor. 20-0 gittiğim harita bile oldu. ( BEST CAMPER EVER ) :D

K/D oranını kesinlikle kafaya takmayın. Büyük çoğunluk 0.75 veya 0.90 larda geziyor. Psikopat gibi nişan alanlar, konsol parasına xim gibi saçma aleti alanlardır.
  • Kardesim icin istiyorum kendisi istedigi icin simdi illa premium olmasi icin ayri hesap acip bir daha almakla ugrasmak istemiyorum ayni hesbimdan bu olayi nasil cozerim onun derdindeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dlc paketi ile gelen haritalarin yogunluk durumlari nedir oyunun ana haritalarina gore

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Çok kalabalık değil ama hala oynayanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün yoğunluk ana haritalarda o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

şu an en yoğun olan bu tarz oyunlar hangileri acaba.İlk defa ps 4 aldım.Normalde steam de oynuyorum ve orada oyunlardaki online oyuncu sayılarını gösteren istatistikler var. PS 4 için de pc den bakabileceğim öyle istatistik gösteren yer var mı?Yoksa populer olan oyunları nereden görebilirim.
  • Eski bfcilerden kim kaldi be
  • Merhaba bu oyunun oynanma yoğunluğu nedir acaba?30 TL ye aldım ama henüz indirmedim.Çok fazla oynayan kalmadıysa iade edebilirim.
  • ps3 de de almıştım bf4 herm türlü gideri var suan ps4 deyim yine oynuyorum kesinlikle alın serverlarda da oyuncu eksikliği problemi yok ekleyin birlikte oynayalım MrOneoguzhanPro
  • Bilgisayarı değiştirdim artık kasmıyor :)Oynamak isteyen olursa
    Temerrut
    Standart edition var bende.Bir kaç ek paket birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask11012007

Merhaba bu oyunun oynanma yoğunluğu nedir acaba?30 TL ye aldım ama henüz indirmedim.Çok fazla oynayan kalmadıysa iade edebilirim.

multiplayer serverleri normal mapler hala dolu.
  • Temerrut kullanıcısına yanıt
    Hocam playstation bölümü burası

• Bir an dikkatsizliğime gelmiş.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask11012007

quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

şu an en yoğun olan bu tarz oyunlar hangileri acaba.İlk defa ps 4 aldım.Normalde steam de oynuyorum ve orada oyunlardaki online oyuncu sayılarını gösteren istatistikler var. PS 4 için de pc den bakabileceğim öyle istatistik gösteren yer var mı?Yoksa populer olan oyunları nereden görebilirim.

Google a bf4 stats yazarsaniz cikar

• Beyler yardiminiza ihtiyacim var bende surum normal bf4 ama premuim surumunu almak istiyorum ama oyunu daha onceden aldigim icin tekrar alamiyorum baska bir hesap acsam ona premium surum bf4 alsam kendi hesabimdaki bf4 u premiumlu oynayabilirmiyim

• Eski Bfcilerden kim kaldiii beee ahh ahh

• Yeni kurdum bf4 ü ps3 e.Millet çatır çutur oynuyor bir de grafik lowun da altı.Ben pek beğenemedim.Nişan da alamıyorum pek ( crysis 3 te üstüme tanımazdım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTitaniuml

Yeni kurdum bf4 ü ps3 e.Millet çatır çutur oynuyor bir de grafik lowun da altı.Ben pek beğenemedim.Nişan da alamıyorum pek ( crysis 3 te üstüme tanımazdım )

kac sene olmus konsol cikali ne bekliyordun max setting 120 fpsmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk

quote:

Yeni kurdum bf4 ü ps3 e.Millet çatır çutur oynuyor bir de grafik lowun da altı.Ben pek beğenemedim.Nişan da alamıyorum pek ( crysis 3 te üstüme tanımazdım )

Hocam sakincasi olmazsa birka sorubsormak istiyorum size.Sniperda alt tusa basinca altinda 100-200-...-1000m diye artiyor ya o nedir ? En dusuk mu iydiir en yuksek mi ? Ve Premiumun ne gibi bir avantaji var harita olmasi disinda ? Birdenharitalarda kisitlama gibi birsey var belirli sinir cizilmis bunun disina cikinca 10 dan geriye sayiyor.Bu sinirin olmasinin sebebi premium sahibi olmadigimizdan dolayi mi ? Son olarakta ben hic ucak veya taşıt goremedim bunlar hangi haritalarda var ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk

quote:

Hocam sakincasi olmazsa birka sorubsormak istiyorum size.Sniperda alt tusa basinca altinda 100-200-...-1000m diye artiyor ya o nedir ? En dusuk mu iydiir en yuksek mi ? Ve Premiumun ne gibi bir avantaji var harita olmasi disinda ? Birdenharitalarda kisitlama gibi birsey var belirli sinir cizilmis bunun disina cikinca 10 dan geriye sayiyor.Bu sinirin olmasinin sebebi premium sahibi olmadigimizdan dolayi mi ? Son olarakta ben hic ucak veya taşıt goremedim bunlar hangi haritalarda var ?

Dürbünün uzak noktada olan dusmana olan mesefesini ayarliyorsun dusman ne kadar uzakta ise dürbünün acisini o kadar asagi cekiyorsun.

Premiumda haritalar felan filan var onun disinda battlelogta bir kac avantaj sunuyor baska bir getirisi yok zaten battlelogta eskisi gibi aktif degil

Haritalardaki kisitlama konsola göre degisiyor ps3te alan daha dar oyuncu sayisi az oldugu icin.Onun disinda haritanin disina cikip napicaksin corumami gidicen ucakla

Ucak ve tasitlar büyük conguset haritalarinda bulunuyor örnegin gulf of oman, caspian border,operation fire storm,goldmund rail,altai range favori haritam :DDD

Fakat server sahiplerinin cogu arap oldugu icin ya locker yada goldmund haritalari oynaniyor sadece ondada hersey yasak.Adam atak heliyi vurmak yasak yazsa daha anlasilir olcak
  • 
Sayfa: önceki 10021003100410051006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.