Şimdi Ara

Battlefield 4 R9 295x2 fps düşmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorun mantle kaynaklı olabilir.directx deneyin birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

sorun mantle kaynaklı olabilir.directx deneyin birde.

Directx de aynı maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al birini vur ötekine işlemci demişler gülermisin ağlarmısın 4770 darboğaz yapıyormuş
  • ADANAL1 kullanıcısına yanıt
    1 kişiyi geçmez demişlerdi de şimdi forum yavaş yavaş ısınıyor R9 295X2'ye Kullanıcı klübü olarak buradayız bekleriz:http://forum.donanimhaber.com/m_96821169/f_//tm.htm#96821169
  • Bu be lan okullar acildi forum artik yine liseli kayniyor, donanimdan HIC bir sey anlamayan iphonecu liseliler basmis yine burayi, 4770 cift gpulu sisteme darbogaz yapmiyormus puahahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel-Nvidia Sistemlerde sorun yaşayan görmedim ama AMD Ekran Kartı Kullanıpta benim gibi bir çok sorun yaşayan insan var ...
  • oyunda crossfire'nin çalıştığından emin olun msi afterburnerde yazıyor mu gpu 1 gpu2 diye?tek kart gibi görünse bile aslında crossfire düzeneğidir sorun bundan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

4770k ile guzel bir oc yada 4930k ile kullanilmali o kart bence darbogaz ama kontrol et gpuz indir oyundayken calistir cpu kullanimina bak gorev yoneticisinden gpuz danda gpu kullanimina beni alintilayarak cevap yaz sonra emin olalim

Adam mantle ile oynuyorum diyor.Hala cpu darboğaz diyorsun hocam.

Arkadaşın cfden biri yatıyor veya yazılımsal başka bir problem var.

Mantle ile core 2 quad ile 290 beslersin...
  • ADANAL1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ati kartlarda antialiasing mode HDAO kullanılmalı.Düşük bir ihtimal ama HBAO'dan HDAO'ya alırsanız sorun çözüebilir.Zira Nvidia SLi sistemlerde SSAO AA mode inanılmaz fps düşüklüğüne neden oluyor çünkü uyumsuzlar.Nvidia> HBAO /// Ati HDAO...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 2 Ekim 2014; 18:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

oyunda crossfire'nin çalıştığından emin olun msi afterburnerde yazıyor mu gpu 1 gpu2 diye?tek kart gibi görünse bile aslında crossfire düzeneğidir sorun bundan olabilir.

gpu z de iki adet işlemci görünmekte ve ikisinin de çalıştığını gösteriyor.

Sanırım problemi çözdük. Soun güç kaynağı imiş. Şu an coolmaster 1200w taktım. 1920*1080*144hz de ULTRA ayarlarda Directx ile en düşük 75 en fazla 135 fps gördüm. ortalama 95*100 arası diyebilirim. Sanırım sorun ortadan kalktı.

herkese ilgisi için teşekkürler. Bu fps ler normal değilse yine yorum yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADANAL1

quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

oyunda crossfire'nin çalıştığından emin olun msi afterburnerde yazıyor mu gpu 1 gpu2 diye?tek kart gibi görünse bile aslında crossfire düzeneğidir sorun bundan olabilir.

gpu z de iki adet işlemci görünmekte ve ikisinin de çalıştığını gösteriyor.

Sanırım problemi çözdük. Soun güç kaynağı imiş. Şu an coolmaster 1200w taktım. 1920*1080*144hz de ULTRA ayarlarda Directx ile en düşük 75 en fazla 135 fps gördüm. ortalama 95*100 arası diyebilirim. Sanırım sorun ortadan kalktı.

herkese ilgisi için teşekkürler. Bu fps ler normal değilse yine yorum yazarsanız sevinirim.

aynı problem bendede olmustum Güç kaynağım ölmüştü düşük fps alıyordum. Neyseki sorunu çözmüşsünüz benim gibi boşuna masraf yapmadan güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.