Şimdi Ara

Battlefield 4 | TÜRKÇE REHBER, OYNANIŞ VİDEOLARI [1080p] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk videoda ses kısık hocam ayarını tutturamamışım. Sonrakilerde sesin ayarı iyi durumda.

@TheMuyu Teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 10 Mart 2014; 0:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

İlk videoda ses kısık hocam ayarını tutturamamışım. Sonrakilerde sesin ayarı iyi durumda.

@TheMuyu Teşekkürler hocam

hocam bu arada küçük bir tavsiye çok hızlı konuştuğun için bir söylediğini kavrayana kadar diğerine geçmiş oluyorsun :)
    biraz daha aralıklı söylersen daha iyi olabilir kanımca
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Normal konuşma hızımda konuşuyorum hocam. Daha da yavaş konuşursam milletin uykusu gelebilir dinlerken Ama cümlelerin arasında biraz boşluk bırakabilirim sindirilip anlaşılması için
  • quote:

Normal konuşma hızımda konuşuyorum hocam. Daha da yavaş konuşursam milletin uykusu gelebilir dinlerken Ama cümlelerin arasında biraz boşluk bırakabilirim sindirilip anlaşılması için

bu arada record işlemini hangi programla gerçekleştiriyorsunuz ?
    Nvidia ShadowPlay ile alıyorum kayıtları. Video edit işini de Camtasia Studio ve Sony Vegas Pro ile yapıyorum. İntro, outro vs onları da After Effects CS6.
  • quote:

Nvidia ShadowPlay ile alıyorum kayıtları. Video edit işini de Camtasia Studio ve Sony Vegas Pro ile yapıyorum. İntro, outro vs onları da After Effects CS6.

anladım hocam bende nvidia shadowplay kullandım ama videoda 2-3 dk geçtikten sonra ses ve görüntü uyuşmuyor ses sonradan geliyor sizde böyle sorunlar oluşmuşmuydu ?
    Hocam henüz beta aşamasında olduğu için sorunlar olabiliyor. Bazen bende de görüntü pikselleşiyor falan. Tam oturmadı program ama büyük çoğunluğu iyi videoların. Oyun içi ayarlarda 60fps olarak kayıt alın. Benim ayarlar o şekilde.
  • quote:

Hocam henüz beta aşamasında olduğu için sorunlar olabiliyor. Bazen bende de görüntü pikselleşiyor falan. Tam oturmadı program ama büyük çoğunluğu iyi videoların. Oyun içi ayarlarda 60fps olarak kayıt alın. Benim ayarlar o şekilde.

anladım hocam eyvallah bu arada kusura bakma konuyu amacından saptırdım biraz :)
  • carbine ve assault sınıfındaki en güçlü silahı yazın mtar 21 ve f2000 hariç onlar dlc istiyor
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Carbine sınıfındaki en güçlü silah Ace 52 hocam. Yakın mesafede 34 damage vuruyor mermileri. Assault sınıfında ise Scar H
  • şu china risingi bir alıyım mtar ile devam edicem
  • Çok güzel ve yararlı .. Tesekkurler
  • hocam ass oynarken ak12 ile çok iyi gidiyorum ama scar alınca duman oluyorum varmıdır bir taktiği filan ?
  • Rica ederim beğenmenize sevindim

@TheMuyu Hocam silaha alışmanız gerek. Her silahın kendine göre bi sekmesi olduğu işin alışana kadar adam vurmanız zorlaşabilir. Silahla oynamadan önce test range de silahın sekmesi nasıl duvara ateş ederek bakın. İlk videomda sekmeyi kontrol etmeyi anlatmıştım ondan faydalanabilirsiniz.
  • Ace 23 den iyisi var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni video yayında arkadaşlar. İyi seyirler

• mirliva yeni videoda neyi tanıttın silah özellikleri de
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    İzlersen tüm soruların cevaplanır hocam
  • süper video ağzına sağlık güzel anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 13 Mart 2014; 20:35:07 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.