Şimdi Ara

Battlefield 4 | TÜRKÇE REHBER, OYNANIŞ VİDEOLARI [1080p] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spot yapıp mark bırakmak nasıl yapılıyor bende q ya basınca iletişim cıkıyor ?

Ayrıca hip fire ne işe yarıyor ?

Ve son olarak assaultda en iyi silaho larak ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

spot yapıp mark bırakmak nasıl yapılıyor bende q ya basınca iletişim cıkıyor ?

Ayrıca hip fire ne işe yarıyor ?

Ve son olarak assaultda en iyi silaho larak ne düşünüyorsunuz ?

spot için bir kere basın q ya uzun süre basarsanız iletişim ekranı gelir
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    sadece q ya basınca hiç birşey deişmiyor eli ileri gitmiyor ve mark bırakmıyor .. Daha hiç yar deiştirmedim birde?
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    Düşmana doğru bakıp Q ya basmanız gerek spot için. Basık tutarsanız iletişim ekranı gelir arkadaşın dediği gibi. Tam tutturamayabilirsiniz bir kaç kez denemeniz gerekebilir spotlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

sadece q ya basınca hiç birşey deişmiyor eli ileri gitmiyor ve mark bırakmıyor .. Daha hiç yar deiştirmedim birde?

hocam düşmnı ya tam ortalamanız gerekmekte yada en garantisi silah nişangahıyla bakarken spotlamanız ben oyle yapıyorum. görüyor
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    tamam saol bidahaki oyunumda denicem az oncede demek icin girdim ama alıskın olmadıgım ıcın fırsat olmadı :D
  • Yeni videoda Anti Air aracını inceledim arkadaşlar. İyi seyirler

• hocam ne yapmışsın adamlara.süper video.
  • hasantemel H kullanıcısına yanıt
    Alet canavar olunca ortalığı dağıtması kolay oluyor hocam. Teşekkür ederim beğeniniz için
  • Şöyle uzun bi oyuniçi video koysanız çok güzel olucak.dört gözle bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni video güzel ama ben daha çok t-90 veya m1a1 tercih ederim
  • Hocam isteyen arkadaşlar oldu sizin gibi ama rehberlere ağırlık vermek istiyorum ilk başta . Şöyle temel rehberleri bitirmeye yakın uzun gameplayleri de yayınlarım neden olmasın

@Aerosol 34 Teşekkürler hocam. Ben de tanklarla oynamayı daha çok severim. Anti Air kullanmak zevkli ama pilot oynamaya çalışan arkadaşlara çok can sıktırıyor. Gerçi ben hava araçlarından çok yerdekilerle uğraşıyorum zevkli oluyor
  • tanıtacak ne kaldı mirliva
  • Arkadasşlar Bf4 başlayalı 5 gün oldu 14 lvlım assault oynuyorum sizce hangi map/mode/game sıze da oynamalıyım gelişmek için ?
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    mrkb kullanıcısına yanıt
    Hocam araçlardan kalanlar var. Sonra sınıf rehberleri var squad perkleri falan. Obliteration yaptım onun dışındaki tüm oyun modları var. Çok kullanılan silahlar var. Eklenti rehberi gelecek onu çalışıyorum. Nereden baksanız 20 kadar rehber videosu daha var

@mrkb Hızlı XP için Operation Locker da conquest oynayabilirsiniz hocam. Hızlı oyun döndüğü için çabuk level alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 15 Mart 2014; 22:28:04 >
  • Bugun için son bi soru daha bu cıkan dlcler var china rasing gibi .. PRemium alırsak baska birşey almaya gerek kalmaz sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 15 Mart 2014; 23:29:49 >
    İstediğiniz kadar sorun hocam sıkıntı değil. Premium alırsanız tüm çıkmış ve çıkacak DLC lere sahip olursunuz. Ayrıca 2 hafta erken erişim şansınız da var. Ayrıca DLC leri almanıza gerek kalmaz
  • Premium aldim ama almamis olsaydim metroda oynayamayacak miydim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hip fare yuksek olunca durbun acmadan bile dusmani yakindan vurabilirsiniz
    Bir nevi mermileri dagilmamis dumduz gitmesi gibi bisey
    Silah la taramaya baslayinca mermiler dagilir yuksek ise daha az dagilir
    Oyuna bende yeniyim ama favorim ace 23

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.