Şimdi Ara

Battlefield 4 | TÜRKÇE REHBER, OYNANIŞ VİDEOLARI [1080p] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jackfrags yapmış ilk bende ondan gördüm ama burda o yok sonradan başka servera girdim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bakamadim ama bence süper bir fikir eminimki iyide olmuştur ellerine saglik

• İzleyince umarım beğenirsiniz hocam. Teşekkür ederim
  • BAŞLI BAŞINA KRAL

İSMİNİ KATİLATÖR KOYDUM
     Battlefield 4 | TÜRKÇE REHBER, OYNANIŞ VİDEOLARI [1080p]

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Mtar akıyor Bugün SW40 açtım tabanca o da çok eğlenceliymiş
  • Günaydın arkadaşlar. Naval Strike DLC'sini incelediğim video izlemeniz için hazır. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Günaydın arkadaşlar. Naval Strike DLC'sini incelediğim video izlemeniz için hazır. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler

teşekkürler

• pppoe kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
  • Bu videoları izlemiştim. Başka bi türk videosu diye sevinip girdim ama aynı videolar

• Türkçe rehber serisinin ikinci bölümü sizlerle arkadaşlar. İyi seyirler

• Eline sağlık arkadaşım.Güzel bir rehber daha.Açıkça söyleyebilirim ki ülkemizde bu tarz video çekene,daha doğrusu bu kadar ciddi biçimde ele alana daha rastlamadım.Gameplay videosunu binlerce var ama rehber tarzı yok.Bu eksikliği gideriyorsunuz.Daha öncede söylemiştim belki sizden gameplay falan isterler,bence uğraşmayın.enerjinizi rehberler için kullanın derim.Genede karar size kalmış.
  • andelip kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bütün videolarıma eksiksiz yorum yaptınız, eleştirip ve öneride bulundunuz bunun için ayrıca teşekkürler.

Daha önce de bahsettiğim gibi Rehber eksikliğini gidermek istiyorum. Böylece Türk oyuncular kendilerini daha da geliştirebilirler. Gameplay isteyen oldu onları da kırmayıp çekeceğim ama önceliğim tabiki rehberler. Bu hafta baya boşum güzel şeyler yapmaya çalışacağım
  • Takip...Bende dün bf4 aldım.Bugün izleyeyim videoları teşekkürler.

• Hocam siz hangi monitör,mouse,klavye ve kulaklık kullanıyorsunuz?

• Oyun sirasinda sinif tercih onceligini anlatan bir video beklerim sizden. Araclara 50 kere olup hala assault olarak devam eden oyuncular sinir bozuyor.

• Level Cap Gaming gibi bir kanal. Güzel anlatım. Hemen abone oldum. Ve videolarınızın hepsini izleyip beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizhan18 -- 25 Nisan 2014; 11:33:13 >
  • @xpress_ Rica ederim hocam. Başlamadan bilgi sahibi olmak oyuna ısınmanızı daha da kolaylaştırır.

@hasantemel Hocam Monitör 22" Samsung SA300 1080p,
    Klavye A4Tech KL5 (bu klavyede sağda numerik tuşlar yok klavye çok küçük diye tercih ediyorum. Fareye daha çok alan kalıyor masam biraz dandik de )
    Mouse ise A4Tech XL 760H (ellerim küçük olduğu için bu farenin ergonomisi bana uyuyor. 4 yıldır bunu kullanıyorum)
    Kulaklık Sennheiser mx 80 kulakiçi. Oyun kulaklıkları bi süre sonra baş ağrısı yapıyor kafamda ağırlaşıp. Bu kulaklık çok temiz ses veriyor.

@Özgü® Araç kullanacakların kesinlikle Engineer sınıfını seçip Repair Tool alması gerek hocam. Assault binenler araç patlamadan önce inip kaçıyorlar bu yüzden düşman gelip aracı çalabiliyor. Maalesef bunu çok oyuncu yapıyor. Sınıf rehberi hazırlayacağım ayrı ayrı perkleri, silahları ve taktikleri içeren. Engineer'da değinirim buna

@Denizhan18 LevelCap, JackFrags gibi kanalların Türkçe'si niye olmasın dedim ve videoları yapmaya başladım hocam. Yabancı dili olmayan, olup da Türkçe kaynak arayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

@xpress_ Rica ederim hocam. Başlamadan bilgi sahibi olmak oyuna ısınmanızı daha da kolaylaştırır.

@hasantemel Hocam Monitör 22" Samsung SA300 1080p,
    Klavye A4Tech KL5 (bu klavyede sağda numerik tuşlar yok klavye çok küçük diye tercih ediyorum. Fareye daha çok alan kalıyor masam biraz dandik de )
    Mouse ise A4Tech XL 760H (ellerim küçük olduğu için bu farenin ergonomisi bana uyuyor. 4 yıldır bunu kullanıyorum)
    Kulaklık Sennheiser mx 80 kulakiçi. Oyun kulaklıkları bi süre sonra baş ağrısı yapıyor kafamda ağırlaşıp. Bu kulaklık çok temiz ses veriyor.

@Özgü® Araç kullanacakların kesinlikle Engineer sınıfını seçip Repair Tool alması gerek hocam. Assault binenler araç patlamadan önce inip kaçıyorlar bu yüzden düşman gelip aracı çalabiliyor. Maalesef bunu çok oyuncu yapıyor. Sınıf rehberi hazırlayacağım ayrı ayrı perkleri, silahları ve taktikleri içeren. Engineer'da değinirim buna

@Denizhan18 LevelCap, JackFrags gibi kanalların Türkçe'si niye olmasın dedim ve videoları yapmaya başladım hocam. Yabancı dili olmayan, olup da Türkçe kaynak arayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim

Payday 2 oynuyor musunuz? Payday 2 de mirliva adında bir oyuncu gördüm de.

• rehberler çok iyi,tebrikler
    inşallah devamı gelir
    commander mod ile ilgli rehber bekliyorum,inş gelir
  • Denizhan18 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oynamıyorum.

@SökücüTim Teşekkür ederim, vakit buldukça yapacağım hocam devamı da gelir Fırsatını bulunca Commander'da çekeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.