Şimdi Ara

Battlefield 4 | TÜRKÇE REHBER, OYNANIŞ VİDEOLARI [1080p] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi birşey sorcam sence en iyi kit hangisi
  • En iyi kit derken sınıf mı soruyorsunuz? Daha açık sorabilirsen daha iyi cevaplayabilirim
  • MirlivaVII kullanıcısına yanıt
    Yani geliştirildiğinde

Asassult mı Enginner mı Support mu yoksa recon mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordErenAtakan2

Yani geliştirildiğinde

Asassult mı Enginner mı Support mu yoksa recon mu

Oynayışınıza bağlı. Ve her class gerekli 32 kişilik bir takımda 3 tane assault olduğunu düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizhan18 kullanıcısına yanıt
    yani hangisi

assultun ikinci silahını beğenmiyorum

engineerın mineını supportunda firs kiti olmamasını beğenmiyorum aslında asasultta bi rpg yada enginerrın kullandığı olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordErenAtakan2

yani hangisi

assultun ikinci silahını beğenmiyorum

engineerın mineını supportunda firs kiti olmamasını beğenmiyorum aslında asasultta bi rpg yada enginerrın kullandığı olsa

O zaman recon olun.

• Denizhan'ın da dediği gibi oynanış stilinize bağlı hocam. Takımın ihtiyacı olan sınıfı seçmeniz takım için daha yararlı olacaktır. Bakarsınız oyunculara hangi sınıf eksikse onu oynarsınız. Ben görev odaklı oynayıp hem piyade hem de araçlara karşı savaştığım için genelde Engineer sınıfını tercih ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, ilk multiplayer gameplay videomu yayınladım. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Merhaba arkadaşlar, ilk multiplayer gameplay videomu yayınladım. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler

Çok iyi olmuş devamını bekliyorum

• youtube kanalın çok güzel olmuş devamını bekliyorum kardeşim
  • Antrim A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim beğenileriniz için arkadaşlar. Devamı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 28 Nisan 2014; 21:14:01 >
  • AUG A3 Silah İncelemesi de yayında arkadaşlar. İyi seyirler

• Bende BF4 aldım, sonra videolarını buldum, gelişmemde büyük yardımcı oldu. :) Teşekkür etmek istedim buradan.
  • Güzel video teşekkürler

• Patch ile gelen önemli değişiklikleri bu videoda açıkladım arkadaşlar. İyi seyirler

• s.a merhaba dostum benim level 85 oldu ama halen tunguska anti hava aracını alamıyorum nedendir yardımcı olursan sevinirim
  • Son gelen patch ile birlikte HUD (gösterge) ayarları artık özelleştirilebiliyor. Bu ayarları yapmanız sizin yararınıza olur arkadaşlar. İyi seyirler

@kombiustası Aracı alman için içine binmen yeterli hocam onun dışında yapman gereken hiç bir şey yok Gidip bineceksin E ile hepsi bu.

• MirlivaVII kullanıcısına yanıt
    Abi benim silahım ateş etmiyor nereye basacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Son gelen patch ile birlikte HUD (gösterge) ayarları artık özelleştirilebiliyor. Bu ayarları yapmanız sizin yararınıza olur arkadaşlar. İyi seyirler

@kombiustası Aracı alman için içine binmen yeterli hocam onun dışında yapman gereken hiç bir şey yok Gidip bineceksin E ile hepsi bu.

eyw dostum fakat aynı durum m142 roketatar içinde geçerli sadece aracını sürüyorum roketi çalıştıramıyorum

• kombiustası kullanıcısına yanıt
    Alın benden de o kadar. Aynı araca ben sadece bir yerden bir yere gitmek için biniyorum. Roketleri filan kullanmak nasip olmadı bugüne kadar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.