Şimdi Ara

Battlefield 4 Türkçe Yama Arıyorum Lütfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar İngilizce olmayınca malesef böyle istekler bulunmak zorunda kalıyoruz çünkü Battlefield gibi konulu oyunlardan maksimum keyif alabilmek için en başta konuyu anlamak gerekli bu sebepten dolayı sadece oyun içindeki konuşmalarda Türkçe altyazı olan bir yama arıyorum ama bir türlü bulamadım enteresan geldi bana Uncharted 4 oyununda adamlar Tr yamayı geçtim oyuna Tr Dublaj yapmışlar Battlefield 4 gibi efsane bir oyuna Tr yama bile yok çok garip geldi ama biyerlerden kıyıdan köşeden bulan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• Yok ki.Bu tarz oyunlara kolay kolay yama gelmez boşuna bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Yok ki.Bu tarz oyunlara kolay kolay yama gelmez boşuna bekleme.

Battlefield 2 ve 3'ün Türkçe yaması var sadece bu serinin yok ayrıca Uncharted 4'te Türkçe Dublaj yapmışlar bak Türkçe yama demiyorum Türkçe Dublaj baya Okan Yalabık Tamer Karadağlı falan Dublaj yapmışlar oyuna yani bu oyunda bir tek Türkçe yama göremedim o şekildede keyif alınmıyorki oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Peter Parker-

quote:

Battlefield 2 ve 3'ün Türkçe yaması var sadece bu serinin yok ayrıca Uncharted 4'te Türkçe Dublaj yapmışlar bak Türkçe yama demiyorum Türkçe Dublaj baya Okan Yalabık Tamer Karadağlı falan Dublaj yapmışlar oyuna yani bu oyunda bir tek Türkçe yama göremedim o şekildede keyif alınmıyorki oyundan

Bak sana şöyle anlatayım,sony Uncharted 4'ü kendi stüdyosuna yaptırdı.Yani üçüncü parti denilen dışarıdan birine değil,o kendi stüdyosu bu yüzden sony türkiye oyuna dublaj ekletti.Diğer battlefiel'lerin yaması var diye 4. oyunun da yaması olacak diye bir kaide yok.Bu işler gönüllü işleri isteyen beğenen biri ingilizcesi varsa ve dosyaları açabiliyorsa türkçeye çevirir.Yoksa sen ve isteyen birçok insan var diye biri çıkıp bari çevireyim demez kolay kolay.Yok zevk alamıyorum diyorsan pata küte vura vura gidersin,yada oynamazsın.Bende birçok oyunun yaması çıksın istiyorum ama çeviren yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Peter Parker-

quote:

Bak sana şöyle anlatayım,sony Uncharted 4'ü kendi stüdyosuna yaptırdı.Yani üçüncü parti denilen dışarıdan birine değil,o kendi stüdyosu bu yüzden sony türkiye oyuna dublaj ekletti.Diğer battlefiel'lerin yaması var diye 4. oyunun da yaması olacak diye bir kaide yok.Bu işler gönüllü işleri isteyen beğenen biri ingilizcesi varsa ve dosyaları açabiliyorsa türkçeye çevirir.Yoksa sen ve isteyen birçok insan var diye biri çıkıp bari çevireyim demez kolay kolay.Yok zevk alamıyorum diyorsan pata küte vura vura gidersin,yada oynamazsın.Bende birçok oyunun yaması çıksın istiyorum ama çeviren yok.

Neyse artık yapacak bişey yok bu saatten sonra bu oyunu çeviren falan olmaz ben yine oynarım oynamasınada türkçe olsa daha keyifli olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.