Şimdi Ara

Battlefield 4 uyumsuzluk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadaşlar merhaba ben bu battlefield 4 ps 3 için olanını 3 4 gün önce aldım dünde premium paketi aldım psnden 2 gndür yüklüyorum satın aldıklarımı yüklendikten sonra oyuna giriyorum hiç birşey olmamış eskisi gibi. Birde oyunda oyunun içinden premium sekmesine giriyorum herhangibi birşeyi almak için üçgene basıyorum karsıma böyle bi yazı geliyor ' there is no content available for download at this time . Please try again later . 'Bunun çözümünü bi bulun arkadaslar gözünüzü seveyim ugrasmaktan kafayı yedim uyumsuzluk sorunu olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığınız oyunun bölgesi ile ,indirme yaptğınıZ psn adresininizin bölgesi uyumsuz gibi görünüyo.

• Bi çözümü varmı peki bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockfx

Bi çözümü varmı peki bunun

Eğer gerçekten bölge farkından dolayıysa yapabileceğin tek şey premium paketinin bulunduğu hesabı satıp, oyunun bulunduğu bölgeden tekrar almak
  • hala oynayan kaldı mı bf4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

hala oynayan kaldı mı bf4

Senin profiline baktım da. Son bir kaç saat içinde attığın mesajların büyük kısmı alay ve trollük. İşin gücün yok mu. Arkadaş bir şey sormuş. Madem böyle bir şey yazacaksın BF konusunda yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyBunny -- 20 Kasım 2015; 14:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyBunny

quote:

Senin profiline baktım da. Son bir kaç saat içinde attığın mesajların büyük kısmı alay ve trollük. İşin gücün yok mu. Arkadaş bir şey sormuş. Madem böyle bir şey yazacaksın BF konusunda yaz.

Ya ne trollüğü kardeşim 2 yıllık oyun insan olan sıkılır devamlı aynı oyunu oynamaktan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeyBunny

quote:

Ya ne trollüğü kardeşim 2 yıllık oyun insan olan sıkılır devamlı aynı oyunu oynamaktan

İyi de kardeşim adam demek ki oynuyor. Demek ki hoşuna gidiyor. Belki oynama fırsatı olmadı

• Mevcut ana konudan yardım alabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_59407822/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.