Şimdi Ara

Battlefield 4 Yeni DLC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Battlefield 4’ün son DLC’si olan Final Stand’in videosunu yayınladı. Final Stand Operation Whiteout, Hammerhead, Giants of Karela, ve Hangar 21 isimli karlık bölgelerde ki haritaları barındıracak. Merakla beklenen yeni DLC Final Stand gerek harita gerekse görsel efektleri ile kullanıcıları eğlendirmeye devam edecek.

İşte Battlefield 4’ün son DLC’si olan Final Stand’in tanıtım videosu ;

Video :http://www.youtube.com/watch?v=2G3SP76e8p4

Kaynak : Battlefield 4 DLC “Final Stand”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOis ebR -- 10 Eylül 2014; 10:17:49 >

• bende bf4+pre var fakat deneyen çok gördüm videoarda ben bulamadım nerde? biliyorum dlc şuan piyasada degil ama nasıl oynuyorlar dıce belirli kişilere mi oynama fırsatı gönderdi? başvuru falan?
  • Konu açmadan önce arama yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EZİO1903

bende bf4+pre var fakat deneyen çok gördüm videoarda ben bulamadım nerde? biliyorum dlc şuan piyasada degil ama nasıl oynuyorlar dıce belirli kişilere mi oynama fırsatı gönderdi? başvuru falan?

CTE'ye kaydolman lazım.
  • Teşekkürler indiroyrum
  • Bi daha var oyunda el sallama nasıl oluyor?
  • EZİO1903 kullanıcısına yanıt
    Onu oyun kendisi yapıyo sen farkında olmuyosun el sallarken medic vardır etrafında hedefine onu alıp 2-3 kere ardaarda q ile spotlarmış gibi yaparsan mesela qqqqq falan yaparsan ondan med kit ve ya ammo istediğini söylersin oyun da diğerlerine otomatik el sallarmış gibi gösteriyo bence küçük bi detay ama millet bu detaya takılmış hep nedense.
  • Çok sağlam dlc
  • Ne zaman cikiyor bu dlc beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield serisinin neredeyse tüm serisini oynamış biri olarak söylemeliyim ki Battlefield 4 benim için tam bir hayal kırıklıgına ugrattı. Umarım oynuyanlar Battlefield 4 DLC yi sever. Şahsen ne merakla bekliyordum nede oynama hevesliyim.

Battlefield 4 benim adıma olumsuz bir eleştiri aldı. Umarım siz sevebilmişsindir.
  • k1mbu kullanıcısına yanıt
    al bendende o kadar arkadaş kafamın etini yedi alalımda alalım aldık 4gundur oynuyorm gram zevk alıyorsam namerdim oynanış tam bir felaket arkadaş birtürlü çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

al bendende o kadar arkadaş kafamın etini yedi alalımda alalım aldık 4gundur oynuyorm gram zevk alıyorsam namerdim oynanış tam bir felaket arkadaş birtürlü çözemedim

cs oyna sende zevksiz :)
  • sen zevki iliklerine kadar alıyosan sorun yok
  • Ilk 4-5 ay oyun oynanacak durumda değil di yapilan güncellemeler ile oynanir düzeye geldi. Son fall patch ile bf3 ayarına yaklaştı. Ama bf bc2 nin ayarına gelemez.

• Selam arkadaşlar,

Yeni dlc'de rail gun tüm haritalarda mı ? Yoksa belirli haritalarda mı olacak . Yada sadece map'in belirli bi noktasında yerden alınıp mı kullanılabilecek.
    Eğer herkes sniper ile oynar gibi rail alırsa bu oyunun keyfi kaçar çok ileriki zamanı anlatan halo vb oyunlara dönmesin..

Edit sebebi;

Youtube da sorumun yanıtını buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chagotta -- 16 Ekim 2014; 10:15:27 >
  • Karlı haritalar geliyor.
  • Ne zaman cikiyor bu dlc

• Haritaları test sunucularında deneyebiliyoruz, ama 30 gb download çok saçma olmuş.

http://cte.battlelog.com/bf4/xpack/show/xpack4/?force=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Ekim 2014; 17:26:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.