Bildirim
battlefield 5 ea access’te
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Varsa oynayan eklesin bu aralar fena sardım mdoqan18
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkçe dil desteği olmaması nedeniyle kaldırdım hemen. Yani çok mu zor şu oyunlara Türkçe dil vermek. Bu kadar mı gorunmuyoruz bu üreticiler tarafından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamların türkçe vermesi için istedigi satış rakamına ulaşması gerekiyor konsol ve digital de xbox ve ps oyunları 470 ile 566 tl ye verirse daha 10 yıl daha göremeyiz xbox da türkçe oyun -
satın aldıktan sonra ters köşe yaptılar , madem ea access e düşecek niye yüksek fiyata satarlar anlamıyorum -
Parayla alanlar premium oluyor. Server a öncelikli giriyor ve bir çok battlepack i oluyor. Ama bence de parayla almak saçma. Bana bundle olarak geldi. Yine de ea access, gold ve gamepass aldım. Çok çeşitli oyun oynuyoruz bence oyun almaktan daha mantiklı.
Oyunun atmosferi grafikleri şahane ama adam vuramiyorum yahu. Bf1 ı oynamadigim bf4 ten geçtiğim için alışamadım sanırım, silahlara...
Battlepack sanırım otamatik açılmıyor Allah bilir multiplayerdayken silahları açmakla uğamışımdır -
Bedava oynanabilecek oyun mantıklı olmuş :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hala ücretsizmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X