|
Bildirim
Battlefield 3 gibi oyun gelmedi ne sağlam oyun du ya mp saatlerce başın dan kalkamazdık sadece metro haritasın da 400 saatim var grand bazaar falan ah ah
|
28 yaşındayım, bende bad company 2 nin fanlarındanım.
Bf3 te fena değildi, bf v tam bir faciaydı, toplam 1 kez oynadım. |
Bf1 ve 5’in konsepti tamamen çöp. Hardline farklıydı ama çok düşmediler üstüne. Askerin gözünden değil de bir polisin gözünden oynuyorduk. Bf4’ten hiç bişey anlamamıştım ama Bf3 bambaşka bişeydi. Hala canım sıkıldıkça 12 dakika teaser videosunu açıp izlerim..
|
Bir Battlefield sever olarak içlerinde en kötüsü Battlefield 4 dür benim için.Ruhsuz oyun çok kötü çok.Ama serinin en iyisi Battlefield 1 dir.Müthiş bir oyun.Atmosfer çok iyi.İyiden kötüye Sıralama yapacak olursam
Battlefield 1 Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Battlefield 4 |
Keza Battlefield 4 de çok kaliteli bir yapımdı, halen bazı insanlar onu oynamakta.
|
Vay be dün gibi hatırlıyorum o trailerı. Ama o zaman BC2 gibi yıkım fizikleri olmayınca epey hayal kırıklığına uğramıştım.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 1 Mayıs 2021; 16:15:12 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 1 Mayıs 2021; 21:9:18 > |
|
|
Her oyunun kendine göre iyi yanları olsada benim için için en iyi oyunları BF3 ve BF4'dür özellikle online olarak Bf4 bence iyisi aralarında genel olarak, Oynamadım ama izlediğim videolardan gördüğüm kadarı ile BF1 atmosfer olarak çok ayrı bir oyun diğerlerine göre buda bir gerçek. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield maşukları olarak 6. Oyunun en iyisi olacağına ümidimiz tavan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anticheat gelmeyecek bu oyuna ve asıl bf kitlesi asla almayacak bu oyunu. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|