Şimdi Ara

battlefield: bad company 2 birlikte oynayacak 'grup' arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu steam kampanyasıyla oyunu aldım aldığıma bin pişman oldum. Kendi başına hiç zevkli değil server listesinde gördüğüm tüm serverlar laglı. Keşke ps3 te alsaydım orda bikaç grup insan var oynayan en azından.

Yok mu beraber takılabilceğim insanlar? Adam gibi server?

• Yoo, gayet iyi oynuyorum. 200'ün üstüne çıktığını da görmedim. Lag de görmedim. Enteresan. Sorun sizin internet bağlantınızda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neoravoiner

Yoo, gayet iyi oynuyorum. 200'ün üstüne çıktığını da görmedim. Lag de görmedim. Enteresan. Sorun sizin internet bağlantınızda olabilir.
    yaklaşık 1 senedir tek başıma oynuyorum. gayet zevkli oluyor lag falan da olmuyor. sen oynamayı bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 29 Haziran 2012; 11:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

yaklaşık 1 senedir tek başıma oynuyorum. gayet zevkli oluyor lag falan da olmuyor. sen oynamayı bilmiyorsun.

Alıntıları Göster
    o Lag senden kaynaklanıyor olmasın? oyuna suç bulma.. 8mbit bağlantım var. 120'nin üzerinde ping görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Yoo, gayet iyi oynuyorum. 200'ün üstüne çıktığını da görmedim. Lag de görmedim. Enteresan. Sorun sizin internet bağlantınızda olabilir.

Aynen.
  • quote:

ekleyin: [TR] foxx02

• quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

quote:

ekleyin: [TR] foxx02

Alıntıları Göster
    bende ortak ağdan bir internet kullanıyorum kısacası internetime hiç güvenmiyorum ancak sorunsuz oynuyorum bc2 yi ve oyun gerçekten çok sağlam ve zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

bende ortak ağdan bir internet kullanıyorum kısacası internetime hiç güvenmiyorum ancak sorunsuz oynuyorum bc2 yi ve oyun gerçekten çok sağlam ve zevkli

Alıntıları Göster
    Tek başına oynamayla ilgili: siz zevk alabiliyor olabilirsiniz ama açıkçası ben oyunu "teamplay" yapabilirim diye aldım, birkaç kişinin tavsiyesiyle. Amacım zaten oyuna b*k atmak değil, beraber oynayacak adam bulmaktı.

ben de 120 - 240 ping görüyorum ama çok fazla spike oluyor. suçu oyuna atmayla ilgisi yok sonuçta serverlar EA'in değil.

quote:

sen oynamayı bilmiyorsun

cevap vermeye tenezzül etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

Tek başına oynamayla ilgili: siz zevk alabiliyor olabilirsiniz ama açıkçası ben oyunu "teamplay" yapabilirim diye aldım, birkaç kişinin tavsiyesiyle. Amacım zaten oyuna b*k atmak değil, beraber oynayacak adam bulmaktı.

ben de 120 - 240 ping görüyorum ama çok fazla spike oluyor. suçu oyuna atmayla ilgisi yok sonuçta serverlar EA'in değil.

quote:

sen oynamayı bilmiyorsun

cevap vermeye tenezzül etmiyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyun şu anda 40 lira. Yabancı ülkelerden de kur çevirince yine aynı fiyata denk geliyor. Yakın zamanda fiyat düşüşü olur mu acaba bilen var mı? Yada tahmini olan? 25 lira felan olsa direk alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Arkadaşlar oyun şu anda 40 lira. Yabancı ülkelerden de kur çevirince yine aynı fiyata denk geliyor. Yakın zamanda fiyat düşüşü olur mu acaba bilen var mı? Yada tahmini olan? 25 lira felan olsa direk alırım.

Alıntıları Göster
    Bende 2-3 aydır oynamıyorum. Bak konuyu görünce canım çekti
  • quote:

İndirimi kaçırman kötü olmuş.Bc2+vietnam+özel kit sadece 16 tl'ydi.

Nick: FadeToBlack

Ekleyin oynayalım.Hemen her akşam oyundayım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

İndirimi kaçırman kötü olmuş.Bc2+vietnam+özel kit sadece 16 tl'ydi.

Nick: FadeToBlack

Ekleyin oynayalım.Hemen her akşam oyundayım zaten.

Of :/ Neyse öyle bir indirime tekrar giderler umarım yaz sonuna doğru.
  • quote:

ARkadaşlar CD-key alın internetten. Aynı şeyi daha ucuza yapmanın yolu..

http://cdkeyshere.com/bad-company-2-cd-key.html

29 lira fiyatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

ARkadaşlar CD-key alın internetten. Aynı şeyi daha ucuza yapmanın yolu..

http://cdkeyshere.com/bad-company-2-cd-key.html

29 lira fiyatı var.

Alıntıları Göster
    Oyunu multi oynamayı istiyorum ama oyunun kutulusunu almayı daha çok istiyorum. Neyse yakın zamanda edinirim zaten indirime girmezse de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 24 Temmuz 2011; 18:01:55 >

• quote:

Oyunu multi oynamayı istiyorum ama oyunun kutulusunu almayı daha çok istiyorum. Neyse yakın zamanda edinirim zaten indirime girmezse de.

Alıntıları Göster
    Benide ekleyin bende yanlız oynamaktan sıkıldım
    id: Glorfindel822
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Benide ekleyin bende yanlız oynamaktan sıkıldım
    id: Glorfindel822

Alıntıları Göster
    Hocam clan olarak biz oynuyoruz çokta zevk veriyor. Katılmak zorunda değilsin. TS ye girip bizlerle sohbet edip ekip halindeoyunlar oynayabiliriz. googlda wof clan olarak tarat. Şu sıralar video çekiyoruz. oyunla. BF3 ü bekliyoruz ama oyunu hala oynuyoruz. iyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: atessuu

Hocam clan olarak biz oynuyoruz çokta zevk veriyor. Katılmak zorunda değilsin. TS ye girip bizlerle sohbet edip ekip halindeoyunlar oynayabiliriz. googlda wof clan olarak tarat. Şu sıralar video çekiyoruz. oyunla. BF3 ü bekliyoruz ama oyunu hala oynuyoruz. iyi eğlenceler

Alıntıları Göster
    beyler birimiz bc2 multiplayer oyuncuları diye konu açsada orda toplansak bende tek oynamaktan skıldım ıd:darbeli53
  • quote:

Sırf kutu için 11 tl fazla verilmez be kardeşim
  • quote:

quote:

Koleksiyoncuyum orjinal alıcaksam kutulu alırım şahsen ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

quote:

quote:

Koleksiyoncuyum orjinal alıcaksam kutulu alırım şahsen ben

Alıntıları Göster
    Bu oyuna zevkli diyenlerin alnını karışlamak istiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.