Merhabalar oyuna yeni başladım da bu bölümde nasıl yapcaz adamlar neysede tank bi türlü durmuyor Nasıl ilerlicez acaba.Şimdiden teşekkür ederim.
Tank derken cold war'da tank yokki
quote:
Orijinalden alıntı: Revalation
Single Player'dan bahsediyor sanırım.
Dürbünü açıp tankın üstüne Air Strike çağırırsan halledersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Xerias
quote:
Single Player'dan bahsediyor sanırım.
Dürbünü açıp tankın üstüne Air Strike çağırırsan halledersin.
Evet single player da nasıl çağırcam hocam?
Biraz bekle kendiliğinden aktif olucak air o zaman kitlenirsin
quote:
Biraz bekle kendiliğinden aktif olucak air o zaman kitlenirsin
Tamam hocam halettim saolasın.
beyler bişi sormak istiyorum bi bölüm var böle çöl gibi yerde 3 kale var ordan pcleri bişi yapıyosun yanlız benim sıkıntım şöle helikopterler gelince bazukayı alıyorum ama vuramıyorum çünkü bazukayı nasıl kitlicem bilmiyorum yanından başka yerlere geçio 2 helikopterde öle vuramayınca indiriyolar hemen acaba napmam lazım ? yani bazukayla helikopterleri kolayca vurmak için bi taktik varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: bedredteen
beyler bişi sormak istiyorum bi bölüm var böle çöl gibi yerde 3 kale var ordan pcleri bişi yapıyosun yanlız benim sıkıntım şöle helikopterler gelince bazukayı alıyorum ama vuramıyorum çünkü bazukayı nasıl kitlicem bilmiyorum yanından başka yerlere geçio 2 helikopterde öle vuramayınca indiriyolar hemen acaba napmam lazım ? yani bazukayla helikopterleri kolayca vurmak için bi taktik varmı?
Stationary AT ile deneyin şansınızı,ikisinide ilk seferde o şekilde düşürdüm ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme