Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burak21242

arkdaşlar bu oyun pc yede cıkıcak dimi ??

verilen görüntülerdeki,eğer üzerlerinde oynanmamışsa,gölgelere ve aa kalitesine bakarsak pc'den alınmışsa benziyor gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

quote:

verilen görüntülerdeki,eğer üzerlerinde oynanmamışsa,gölgelere ve aa kalitesine bakarsak pc'den alınmışsa benziyor gibi.

İnternette ki bütün BC2 videoları ve ss ler,Xbox360 dan alınmıştır.Ayrıca BC nin konsollarda AA sorunu neredeyse hiç yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

quote:

İnternette ki bütün BC2 videoları ve ss ler,Xbox360 dan alınmıştır.Ayrıca BC nin konsollarda AA sorunu neredeyse hiç yoktur

AA sorunu olduğunu söylemedim.Resimlerde uygulanan aa kalitesi çok yüksek 6x belki de 8x ayrıca gölge çözünürlükleri de çok yüksek,Xbox'da oynadığımız badcompany'de bu kadar kaliteli gölge yok maalesef.Temennimiz bu yönde olması.Ama ilk Bad Company görüntüleri yayınlandığındaki kaliteyi oyunda görememiştik.Özellikle yüz çizimleri çok farklıydı.

Ayrıca aa'nın ne olduğunu biliyorsan Badcompany'de yüksek aa kullanılmadığını da görürsün.2x belki daha da düşük.Bu da oyun içi görüntü:

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 5 Haziran 2009; 20:24:20 >

• quote:

quote:

AA sorunu olduğunu söylemedim.Resimlerde uygulanan aa kalitesi çok yüksek 6x belki de 8x ayrıca gölge çözünürlükleri de çok yüksek,Xbox'da oynadığımız badcompany'de bu kadar kaliteli gölge yok maalesef.Temennimiz bu yönde olması.Ama ilk Bad Company görüntüleri yayınlandığındaki kaliteyi oyunda görememiştik.Özellikle yüz çizimleri çok farklıydı.

En fazla 2x AA uygulanmıştır,net birşey de söyleyemem.BC2 de,ilk oyundaki motorun geliştirilmiş hali(Frostbite Engine 2.0)kullanılıyor.Frostbite motoru AA konusunda oldukça iyi,tabi kötü yanlarıda var.(Lag olmasının en büyük nedenlerinden biri)

EDİT:İlk oyunda Ps3 de AA uygulanmadı ama GTA4 deki gibi sırıtmıyor.Nedeni dediğim gibi Frostbite motorundan dolayı böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 5 Haziran 2009; 20:29:18 >

• quote:

quote:

quote:

En fazla 2x AA uygulanmıştır,net birşey de söyleyemem.BC2 de,ilk oyundaki motorun geliştirilmiş hali(Frostbite Engine 2.0)kullanılıyor.Frostbite motoru AA konusunda oldukça iyi,tabi kötü yanlarıda var.(Lag olmasının en büyük nedenlerinden biri)

EDİT:İlk oyunda Ps3 de AA uygulanmadı ama GTA4 deki gibi sırıtmıyor.Nedeni dediğim gibi Frostbite motorundan dolay böyle

Bu lag olayı da ps3 özgü olabilir çünkü xbox'da neredeyse sıfır,çok nadir oluyor haritayı değiştirince düzeliyor,lag var.Live'da oynayan arkadaşlar da abartmadığımı onaylayabilir sanırım.Daha dün deli gibi oynadık.
    verdiğim görüntü xbox'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 5 Haziran 2009; 20:34:38 >

• arkada;lar lag ps3 dede 0 herg]n oynuyorum .]nk] sabah ak;am
  • quote:

Bu lag olayı da ps3 özgü olabilir çünkü xbox'da neredeyse sıfır,çok nadir oluyor haritayı değiştirince düzeliyor,lag var.Live'da oynayan arkadaşlar da abartmadığımı onaylayabilir sanırım.Daha dün deli gibi oynadık.

Xbox da da varmış,UK BC forumlarında bu konu ile ilgili birçok konu bulunabiliyor.Yaklaşık 1 ay önce Xbox serverları bakımdan geçti,şu anda Ps3 e göre daha iyi.Yapısı dedicated olduğu için,lag olmasının en büyük nedeni EA serverlarıdır.PSN veya XBL dan kaynaklanmıyor

(Haritayı değiştirince başka servera geçtiği için düzeliyor,Ps3 de modu veya haritayı değiştirince bazen düzeliyor)

Oyundaki hafif karıncalanma boşuna yapılmamış anlaşılan

EDİT:Gold Rush modunda 5 aydır doğru düzgün oynamadım,söylediklerim Conquest modu için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 5 Haziran 2009; 20:43:22 >

• quote:

quote:

Xbox da da varmış,UK BC forumlarında bu konu ile ilgili birçok konu bulunabiliyor.Yaklaşık 1 ay önce Xbox serverları bakımdan geçti,şu anda Ps3 e göre daha iyi.Yapısı dedicated olduğu için,lag olmasının en büyük nedeni EA serverlarıdır.PSN veya XBL dan kaynaklanmıyor

(Haritayı değiştirince başka servera geçtiği için düzeliyor,Ps3 de modu veya haritayı değiştirince bazen düzeliyor)

Oyundaki hafif karıncalanma boşuna yapılmamış anlaşılan

EDİT:Gold Rush modunda 5 aydır doğru düzgün oynamadım,söylediklerim Conquest modu için geçerli

"film grain" efekti.

• quote:

"film grain" efekti.

Ps kullanmayı bilmiyorumGerçeğe yakın olsun diye konulmuş olabilir ama başka nedenleride düşünmüyor değilim
  • İlkini bitirdim, multiplayer olarak da bayağı oynadım, keyfi multiplayerda tabii ki. İkinciyi beklemedeyim...
  • bcde adam ölünce canlandirma yoktu ama bc 2de var ayni bf 2 gibi
  • Yukarı

Yeni oyun içi mp videosu

http://www.youtube.com/watch?v=3o9phoa4lW4

• 10 numara oyun geliyor ilk oyunu lbp la değiştirdiğim günden beri bu durumdayım

• Keşke bc yi devam ettirmek yerine bf2 tadında bi oyun yapsalardı, bc den çokta farkı yok sadece mekanlar değişik. Bf2 project reality videolarına baktım geçen yok böyle bir oyun pc de hiç deneme şansım olmadı keşke bu tarz bir oyun yapsalardı, oyun tam bir savaş simulasyonuydu. Bu oyunda zevkli o ayrı :))
  • Bu oyundaki silah sesleri yıkılabilir dinamik ortamlar hangi oyunda ya da hangi bf'de var ?

+ Adamlar üşenmeyip single modu bile yaptılar bc'ye.

Bana göre tek eksiği uçağın olmaması bu oyunda,2. oyunda olur mu bilemem
  • Arkadaşlar bad campany multide search and destroy, team deadmatch ve free for all modları var mı?
  • Hayır gold rush ve conquest modları var,conquest modunu live'dan ücretsiz indirebiliyorsun.
  • ses konusunda ben bu oyunun üstüne tanımıyorum videolara bakılırsa bc 2 de uçak olmayacak muhtemelen battlefield 3 e saklıyorlar binaların tamamen yıkılabilir olması bizim için yeni stratejiler anlamına geliyor çıkış tarihi 2010 dan önceye alınsa müthiş olur
  • sadece iki mod yani ilginç ama zevkli ki bu kadar öveni var demek.
  • BC2'de kitler customizable olacak sanırım. Eğer tek bir soldier verirlerse her oyuncuya seçimleri dikkatli yapmak gerek.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.