Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki hocam; o zaman sorun yok X360 ve PS3'te Dx11'i duyunca çok şaşırmıştım
  • Yeni Resimler

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)

DICEnin İsveçteki muhteşem ofisi

• Oyunu büyük merakla bekliyorum ve muhteşem olacağına inanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Oyunu büyük merakla bekliyorum ve muhteşem olacağına inanıyorum..

Benimde en çok merak ettiğim oyun call of duty den fazla merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

DICEnin İsveçteki muhteşem ofisi

Vay be...

• http://www.youtube.com/watch?v=rDQSP_nLZxQ

Ayrıca;
    DICE Stokholm stüdyolarını merak edenler için

http://www.youtube.com/watch?v=PgM4i6JQ9Dk
    (5.45 de başlıyor)

See you on the Battlefield

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 24 Eylül 2009; 6:11:22 >

• neden multisinde bu kadar kuçuk haritalar soyle bf2 gibi yapsalar hayvan gibi maplar f 35 lerle it dalaşı yapsak çokmu zor
  • @Jamez Battlefield 3'e saklıyorlar büyük haritaları
    Ki Battlefield 3'ün konsollara çıkacağını sanmıyorum çıksa bile pc'ye ayrı bir özen gösterirler diye düşünüyorum konsollarda max 32 pc'de 64 kişi gibi vs vs
  • bence şu anki konsollar pc de ki bf 2 yi oynatamaz.. o kadar view distance yapamazlar gibime geliyor
  • battlefield 2 yi halen daha oynarım battlefield 3 cıkana kadarda oynuyacagım.ama idaa ediyorum battlefield 3 pc de fırtınalar kopartcak bir oyun olcak hatta gelmiş geçmiş en iyi olacak oyun olur.ben pc ye çıkan bad company 2 yi bf3 için ön hazırlık alıştırma gibi görüyorum
  • bu oyunu 4 gözle bekliyorum
  • Merakla beklediğim oyunlar arasında
  • Gelmiş geçmiş en iyi "Free Roam FPS" serisi BattlefieldÇıkarsa orjinalini almaya hazırım
    Edit:Bu arada o isveçteki ofiste x360 controller varmış masanın üstünde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudewithafez -- 30 Eylül 2009; 13:15:51 >
  • oyun videolardan izlediğim kadarıyla Bad Company 1'den çok daha iyi olacağa benziyor,
    benziyor değil öyle görünüyor çatışmalar hep iç içe ve bir curcuna hakim savaş alanında,
    benim ilgimi çeken bir oyun değildi ama ss'ler ve videolar fikrimi değiştirmeme yetti.
  • Battlefield 3 PC'ye özel olabilir konsollara çıkarsa daha az kişi destekleyen grafiklerden ve draw distance'den feragat etmeleri gerekir.Tabii daha küçük haritalar olur konsollara.Buda konsollara bf 3 cıkmayacagı anlamına geliyor bence
  • Hayvanlar gibi gameplay !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara

Hayvanlar gibi gameplay !!!

Oha grafik muhteşem o ne öyle ya sesler felan da bir o kadar gerçekçi o ateş başladığında gerçek zannettim bir an inanılmaz olacak oyun gerçekten grafik çok gelişmez aynı kalır diyordum ama bu videoyla belli oldu geliştiği

• quote:

Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara

Hayvanlar gibi gameplay !!!

Çok iyi,grafikler inş. bu şekilde olur xbox da .Bu arada bir soru sorsam,splitscreen co-op olacak mı ???

• Videoyu izlerken, karşımızda duran manzaraya inanamadım, gerçek hayattaki gibi bir görünüm var. Ve yapımcılar bununla kalmayıp, orada gördüğümüz manzaraya bizleri götürüyor. Yanii sadece konulmuş olmak için yapılmamış, buraya bir şekilde giderek görevi tamamlıyoruz.

Oyunda CrySis kalitesinde bir renk paleti ve ışıklandırma hakim. Özellikle gün ışığının, yeşillik ortamına yansımasını muhteşem yapmışlar. Fakat silah modellemeleri ve bolca kullanılan DOF çok dikkat çekiyor. Silah tasarımlarında ilk oyundan öteye gidilmediğini gördüm, yapımcı NFS SHIFT oyunundaki gibi grafiklerin dikkat çekici olması için bolca DOF kullanmış, fakat bu DOF bazı bölümlerde çok abartılmış ve insanın gözünün rahatsız ediyor. Yıkılabilir çevreninde geliştiği oldukça belli, bu sayede gerçekçi bir savaş atmosferi yakalıyorsunuz. Üst düzey bir atmosfer hakim oyunda.

Silah kontrolü bakımından, bu oyun rahat bir şekilde Modern Warfare 2 gibi gerçekçilikten uzak oyunları, kendi altında ezer. Videoyu izleyenler dikkat etsin, karakterin silah kontrolü oldukça gerçekçi yapılmış. İşte benim bir FPS oyununda aradığım en büyük ÖZELLİK. Hedef aldığınız zaman, ateş ederken silahın tepmesi nedeniyle tam olarak tutturamıyorsunuz. Karakter koşarken veya yürürken silahın tepkimeleri oldukça gerçekçi duruyor. Zaten Bad Company serisini bu bakımdan taktir ediyorum. KILLZONE 2 gibi üstün bir gerçekçilik vaat ediyor.

Bunun dışında oyun gerçekten yapımcıların söylediği kadar, KALİTE olmuş. Gerçekçilik adına çok şey vaat ediyor dediğim gibi, merakla bekliyorum. Harika olacak.

Videodan bir kaç görsel aldım, HD video değildi ama yinede yeterli oldu. Renk paleti CrySis gibi..

• Uff, oyun grafik olarak inanılmaz kaliteli olmuş. Single gene bomba, seslerden anladığım kadarıyla gene aynı tayfayla oynuyoruz. Multisi zaten mükemmel olur ondan şüphe bile duymaya gerek yok. Ve sesler muhteşem, hele o sniperdan çıkan ses çok mükemmel olmuş, sırf o ses için bile bolca sniper takılrım ben oyunda. Oyun 10 numara geliyor, sevenlerini çook uzun bir süre sıkmadan aynatır kendini
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.