Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara

quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Hemde benim regiona çıkmış, ama cık, indirmicem ben bunu orjinal alıcam,online sız bf den bir cacık olmaz. Daha fw siz makinayı almadım ama 3 oyun aldım simdiden, buda 4. olucak inş.

Helal olsun Sf'ye bekliyorum seni,biraz acele et benim banlanma riskim var çünkü

Aman diyim, radara yakalnama bak martta tekrar aranızdayım, sf4 almadım daha ama onuda ebay yoluya edinicem gibi, gerçi ben games for windows liveda pcden oynarken bir kaç kere xbox oyuncularıyla denk gelip oynadım, belki eklersem seni ordan bir ayar çekebiliriz, yarım saate evdeyim bakayım bir.

Birde pcdeki oyunu xboxlive gamertagımla oynamaya kalktıgımda problem cıkarmadı ,ama gold bittiği için para istedi o yüzden yeni gt açmıştım, olmadı ordan deneriz.

Vay öyle birşey oluyorsa bunu ekle IIBURAKII

• Arkadaşlar PAL niye çıkmayı (düşmedi) ?
    Ne zaman çıkıyor bilgisi olan varmı??*
  • bu oyunun snigle player varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

bu oyunun snigle player varmı

Var. senaryolu
  • bi pal düşsünde bakalım ne olcak ne bitcek sonunda mw2 den kurtuluyoruz hea
  • Arkaşdaşlar splitscreen olacak mı oyunda????Deneyenler menüden ss çekebilir mi?
  • Nasıl sevindim anlatamam oyunu görünce.

Seviyorum bu sonbahar ve kış aylarını... :)
  • Dayanamayıp oyunu çektim. İlk çıkan bf bad comany' ye hayran olmuştum çatışmalarda ki gerçekçilik hissi kurşunları düşmana sapladığında çıkan ses beni 1 ay hergün bu oyunu oynamaya sürüklemişti. Haberini duyduğum andan itibaren büyük merakla beklediğim oyunun 2. serisine dün gece sularında malum sitelerde ulaştım. Bu sabahtan beride oynar vaziyetteyim. Hayatımda böyle bir sanat eserine rastlamadım. Çatışmalar harika. O kadar hızlı düşünmeniz gerekiyor ki resmen o çatışmadan ben çıkmışım gibi yoruluyorum. Oyunun tüm seslerine zaten diyecek hiçbir sözüm yok. Ne yaptığını bilen ses mühendisleri tarafından profesyonelce kaydedilmiş gerçekçi sesler oyunun büyük bir kısmını tamamlıyor bence. Orjinali çıktığı gibi ne kadar olursa olsun satın alacağım oyundur bu. Evet arkadaşlar oyun budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

Dayanamayıp oyunu çektim. İlk çıkan bf bad comany' ye hayran olmuştum çatışmalarda ki gerçekçilik hissi kurşunları düşmana sapladığında çıkan ses beni 1 ay hergün bu oyunu oynamaya sürüklemişti. Haberini duyduğum andan itibaren büyük merakla beklediğim oyunun 2. serisine dün gece sularında malum sitelerde ulaştım. Bu sabahtan beride oynar vaziyetteyim. Hayatımda böyle bir sanat eserine rastlamadım. Çatışmalar harika. O kadar hızlı düşünmeniz gerekiyor ki resmen o çatışmadan ben çıkmışım gibi yoruluyorum. Oyunun tüm seslerine zaten diyecek hiçbir sözüm yok. Ne yaptığını bilen ses mühendisleri tarafından profesyonelce kaydedilmiş gerçekçi sesler oyunun büyük bir kısmını tamamlıyor bence. Orjinali çıktığı gibi ne kadar olursa olsun satın alacağım oyundur bu. Evet arkadaşlar oyun budur.

Arkadaşım makinen pal mı.Single mi oynuyorsun.......

• Yok ntsc-u makinem. Live a bağlamaya cesaret edemedim, single oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acikadresim -- 25 Şubat 2010; 13:55:41 >
  • quote:

Yok ntsc-u makinem. Live a bağlamaya cesaret edemedim, single oynuyorum.

Grafikler nasıl hacı?
  • demosu çok hoşuma gitti çıksada alsak şunu ya.
  • birileri artık bi ekran görüntüsü koysun yahu single playerden merak icersindeyim grafik o youtube deki video gibi mi diye ?????????
  • Şuan SS koyma imkanım malesef yok fakat akşama resimleri çekebilirsem sizlerle paylaşabilirim. Grafikler youtube ta izlediklerimizden daha da güzel diyebilirim. Ne bir donma ne bir bug hiçbir problemi yok kaplamalar mükemmel. İlk oyunda olan tozlu görüntü yerini net bir görünüme bırakmış. Bence böyle daha iyi olmuş ve patlama efektleri hiçbir oyunda bu kadar güzel ve gerçekçi değil idda ediyorum. Cod serisini hiçbir oyun geçemez diyordum daha geçen gün arkadaşıma fakat bu oyun bende geçti fps türünde bence bir numara. Mart gelsede multi kapışsak.
  • quote:

Şuan SS koyma imkanım malesef yok fakat akşama resimleri çekebilirsem sizlerle paylaşabilirim. Grafikler youtube ta izlediklerimizden daha da güzel diyebilirim. Ne bir donma ne bir bug hiçbir problemi yok kaplamalar mükemmel. İlk oyunda olan tozlu görüntü yerini net bir görünüme bırakmış. Bence böyle daha iyi olmuş ve patlama efektleri hiçbir oyunda bu kadar güzel ve gerçekçi değil idda ediyorum. Cod serisini hiçbir oyun geçemez diyordum daha geçen gün arkadaşıma fakat bu oyun bende geçti fps türünde bence bir numara. Mart gelsede multi kapışsak.

single da grafikler daha iyiymiş multiye kıyasla.
  • ben grafiklerden ziyade oynanabilirliğe ve akıcılığına kapıldım oyunun fakat bu demek değildir ki grafikler kötü. Dediğim gibi harika grafikleri var hele ki dağ manzaraları mükemmel olmuş. Multiplayer ın demosunu indirip o karlı liman bölümünü oynadım sadece. Açık konuşmak gerekirse hiç sevemedim ne kullandığım silaha ısındım ne bindiğim tanka sanırım o bölümü pek sevemedim bu yüzden odaklanamadım oyuna fakat single da şaheser bence. Live da tüm bölümlerini tek tek oynamam gerek kesin bir kanıya varmak için multi konusunda. Şimdilik izlenimlerim ve aktarabilceklerim bu kadar. Bu oyun verilen her kuruşu hakediyor.
  • Allahım bende ne şans var anlamadım gitti.Makine bozuldu iyi oyunların hepsi arka arkaya çıkmaya başladı.
  • acıkadresim sağol verdiğin bilgiden dolayı desene youtube single videosundan daha iyi bir görüntü bizi bekliyor şimdi 10 kat fazla heyecan sardı beni pal cıksada oyuna dalsam....
  • bu gidişle PAL çıkmayacak ve bizde kedinin ete bakıp sulandığı gibi sulanacağız bu oyuna
  • amannn arkadaşlar cool olun rahat olun elbet düşecek o pal acele etmeye gerek yok ben bu oyunu single dan çok multi için istiyorum ve mw2 yede 1000 bascagını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.