Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkmayacak herkesin ntsc-u makina alması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

pal çıkmayacak mı yaf ???

xD sence?
  • Xbox alırken aldığım kişi pal al oyunlarda sıkıntı çekersin demişti. O günler geldi aklıma hey gidi hey Sanırım pal versiyonu oyunun piyasa sürüldüğü gün düşer.
  • Palın tek ayrıcalığı futbol oyunlarının erken çıkması ki bana göre en önemli özelliklerden biri,Elite u makinam varken az beklememiştim fifayı ve pes'i
  • Ilk oyun gizli gorev kavramindan yoksundu.Sessizce bir gorev yapamiyordunuz ama yinde cod4'ten daha iyi bir oyundu.Bu oyundan cok umitliyim insallah gizlilik kavrami olusmustur...
  • KAKA o konuda haklısın. Pes 2010 u hala edinemedim geçen ntsc-u buldum indirip dvd ye çektim fakat oyuncular sahaya çıkarken ekran kararıyor öyle takılıp duruyor oyun 1 saat bekledim oyunu harddiske attım yok açılmıyor yani bu konularda sıkıntılı oluyor.

Bu arada bad company 2 de gizliliği gerektirecek pek bişeye rastladığım söylenemez gizlenip gidersen daha rahat geçersin bölümleri ama ne zaman düşmanla karşılaşsam seslerin muazzamlığından dolayı savaş çıkartıyorum. Çok keyifli oyun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acikadresim -- 25 Şubat 2010; 17:20:51 >
  • ss video yorum her türlü bilgiyi merakla bekkliyoruz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achievement Hunter -- 25 Şubat 2010; 21:02:23 >

• bir kişide açıkça bişe demedi,oyun rf mi değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: at_anger

bir kişide açıkça bişe demedi,oyun rf mi değilmi?

Şu an ki versiyon değil.Sadece NTSC konsollarda çalışıyor.
  • NTSC/J uyumludur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 25 Şubat 2010; 22:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

Orijinalden alıntı: at_anger

bir kişide açıkça bişe demedi,oyun rf mi değilmi?

Şu an ki versiyon değil.Sadece NTSC konsollarda çalışıyor.

çok sağol dostum
  • http://i3.6.cn/cvbnm/32/ac/11/d744f51c84d4c2984394b9c33b5bed40.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 25 Şubat 2010; 22:18:39 >
  • Oyun bitmek üzere şiddetle tavsiye ediyorum bu oyun kaçmaz.
  • Crysis ayarında direk grafikler.Çok güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

Oyun bitmek üzere şiddetle tavsiye ediyorum bu oyun kaçmaz.

Dostum benim için ana menüye bakabilir misin,herhangibir splitscreen oynanacak modu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Crysis ayarında direk grafikler.Çok güzel duruyor.

Crysis ayarından uzak o grafikler. hayallere kapılmayın arkadaşlar :) şimdi birileri ss koymaya başlar bu mesaja cevap olarak.

ben de cevap olarak onların ss koymasını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Şubat 2010; 3:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Crysis ayarından uzak o grafikler. hayallere kapılmayın arkadaşlar :) şimdi birileri ss koymaya başlar bu mesaja cevap olarak.

Hocam hayallere kapıldıgımdan değil , ''Krupp K5'' nick li arkadaşın paylaştığı videoları izledim ve bu kanıya vardım.
    Crysis ın grafiklerini mi unuttum yoksa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Hocam hayallere kapıldıgımdan değil , ''Krupp K5'' nick li arkadaşın paylaştığı videoları izledim ve bu kanıya vardım.
    Crysis ın grafiklerini mi unuttum yoksa

Artık diğer oyun yapımcıları yavaş yavaş crysis'in renk paletini ve ışıklandırmasına yakın renk ve ışıklandırma kullanmayı becerebilmeye başladılar. Ama sadece renk ve ışıklandırma konusunda. Daha birçok konuda gerideler Crysis'e karşı. Bir kere ilerlemeli ve çizgisel oyunları Crysis ile karşılaştırmaktan vazgeçelim hala 2 senedir aynı hatayı yapıyoruz. Crysis Open world bir oyun ve hiçbir çizgisel oyun ne kadar iyi grafik olursa olsun crysis kadar olamaz teknik olarak. çizgisel çünkü. Mesela gidip de adadaki bütün ağaçları yıkabileceğin bir fizik motoru koyamazlar, veya çevredeki gördüğün "herşeyle" etkileşime gireceğin bir fizik motoru koyamazlar. hepsi çizgisel oldukları için, bir kere oradan geçip bir daha orayı görmeyeceğin için yapımcı gidip de herşeyi parçalanabilir yapmakla uğraşmaz. Bu tek bir örnek. Böyle onlarca konuda Crysis'in benzersiz özellikleri var. Sadece renk ve benzer efektler olarak Crysis'in daha düşük kalitede bir taklidi olabilirler bu tür ilerlemeli oyunlar, bad company 2 de dahil. Tabii grafik olarak konuşuyorum sadece.

Crysis'i hatırlatalım da bad company 2'ye karşı muhatap aldığınız oyunu bir kez daha görün:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Şubat 2010; 4:56:04 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.