Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu dört gözle bekliyorum. İlk oyunu 2 kere oynadım ve hiç sıkılmadım. Bu oyundanda büyük keyif alacağım apaçık ortada.
  • Bu oyun kesinlikle Çakar MW2'ye.İşte ilk oyunla ikinci oyunun arasındaki inanılmaz farkları görüyoruz,COD'da ki gelişme nasıldı bu nasıl!!
  • Arkdaşala oyunun 2. serisini sabırsızlık ile bekliyorum...yanlız videoları seyrettikce zanki oyun pek degişmemiş gibi geldi.... Battlefield Bad Company aynı gibi görünüyor,inşallah hayal kırıklıgı yaşamayız
  • ben ilk oyunu oynamadım oynama mı tavsiye edermisiniz birde senaryo uzunluğu nedir ilk oyunun
  • ne oyunmuş be mw2. her çıkan savaş oyununu onunla kıyaslıyorlar. daha önce de belirttim gerçi. ikisinin de fps olması dışında aslında benzer yönleri yok. bf nin mantığı ayrı modern warfare ın ayrı.

ama bu oyun nasıl bir oyun olursa olsun mw2 nin gönlümde bıraktığı yeri asla alamayacaktır. neden biliomusunuz. çünkü ben o oyunu oynamadım . eminim yani bundan. yaşadım çünkü. o son sahnede price la beraber koştum ben. o bota ben atladım. öyle bi his verdilerki o shepard dan resmen nefret ettim. bitince ayakta alkışladım. bir filmi yaşadım. şu ana kadar hiç bir oyun bunu bana vermemişti. ha çıksın mükemmel bi senaryo koysun ortaya bad company 2 ona da saygımı duyarım.

ama asla bi mw2 olamaz. bunu kabullenin .

(ha bu arada single cılar için konuşuyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: Manavus

Arkdaşala oyunun 2. serisini sabırsızlık ile bekliyorum...yanlız videoları seyrettikce zanki oyun pek degişmemiş gibi geldi.... Battlefield Bad Company aynı gibi görünüyor,inşallah hayal kırıklıgı yaşamayız

Hocam nasıl değişmemiş,Şu grafiklere bakarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

ben ilk oyunu oynamadım oynama mı tavsiye edermisiniz birde senaryo uzunluğu nedir ilk oyunun

Ben kesinlikle tavsiye ederim hocam, Cod ten sonra bunu oynamıştım grafikler çok çok iyi gelmişti.
  • BF'nin online'ı her zaman 1 numara olmuştur.BF2 zamanında pcde 32 ye 32 bile oynayabiliyorduk.İnanılmaz zevkliydi.3 kişi helikoptere biner 2 si minigun kullanır diğeri uçağı.Tanklar, buggyler, botlar kullanıp savaşa giderdik.Süperdi ya o günler.Bad Company 1'de hiç online oynamadım ama 2. sinde o BF online'ının birde %99 çevre etkileşimli versiyonunu oynamayı dört gözle bekliyorum.
  • DEMO LIVE'DA BOYUT 1.35 GB

Bugün denerim ben de,bol bol ss bekliyoruz
  • Demo Live'a gelir gelmez indirdim.Daha önce ps3 de betayi da oynamistim,betasina göre grafikler gelismis cok net görülüyor.Oyunun ön siparisini verdim bile.
  • valla ben de oynadım mp demoyu grafikler ilk oyundan biraz daha iyi gibi .Video da verilenle alakası yok ama bence.
  • Tam sürümde daha iyi olur grafikler
  • grafikler ps3deki betadan dogal olarak cok daha iyi. fakat oylede abartildigi kadar ahim sahim ultra mega bi grafikde yok. standardlarin uzerinde guzel grafikleri var. sonracima savas ortami falan super. demo haritasi guzeldi cok begendim fakat ben cok mu mw2 oynadim bu oyuna gecince garipsedimmi bilemiyorum bana bi yavan geldi sanki. bi mac yapip hmmm, tamam, boyleymis deyip mw2 ye gectik. cok buyuk ihtimalle demo olmasindan kaynakli. full surumu cok daha eglenceli olucaktir. ozellikle haritalari ve oynanisi iyice cozdukden sonra.

bende cikinca alicam oyunu hem singlei hem
    multisi icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ocak 2010; 5:27:07 >
  • kontrollerde bir problem var bence ve fps de sorun var sanki,oyun yavaşlıyor gibi.
  • Şu oyundaki Statik olmayan çevre ve Gerçekçi kontroller, diğer oyunların anasını ağlatır, diğer özellikleri saymıyorum bile !. Adamlar çok sağlam bir oyunla geliyor, yani KILLZONE 2'den sonra, ilk kez bir FPS oyunu için bu kadar heyecanlandım.

• Grafik olarak COD 6 'dan üstün gibi gözüküyor.
  • Coddan bence de üstün gibi duruyor. Gelgelelim oyundaki MP deneyimi bana ağır bir şekilde Counter'ı hatırlattı. Modern Warfare'daki akıcılık yok ama grafik olarak çok daha hoş geliyor göze.
  • Hemde benim regiona çıkmış, ama cık, indirmicem ben bunu orjinal alıcam,online sız bf den bir cacık olmaz. Daha fw siz makinayı almadım ama 3 oyun aldım simdiden, buda 4. olucak inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Hemde benim regiona çıkmış, ama cık, indirmicem ben bunu orjinal alıcam,online sız bf den bir cacık olmaz. Daha fw siz makinayı almadım ama 3 oyun aldım simdiden, buda 4. olucak inş.

Helal olsun Sf'ye bekliyorum seni,biraz acele et benim banlanma riskim var çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara

quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Hemde benim regiona çıkmış, ama cık, indirmicem ben bunu orjinal alıcam,online sız bf den bir cacık olmaz. Daha fw siz makinayı almadım ama 3 oyun aldım simdiden, buda 4. olucak inş.

Helal olsun Sf'ye bekliyorum seni,biraz acele et benim banlanma riskim var çünkü

Aman diyim, radara yakalnama bak martta tekrar aranızdayım, sf4 almadım daha ama onuda ebay yoluya edinicem gibi, gerçi ben games for windows liveda pcden oynarken bir kaç kere xbox oyuncularıyla denk gelip oynadım, belki eklersem seni ordan bir ayar çekebiliriz, yarım saate evdeyim bakayım bir.

Birde pcdeki oyunu xboxlive gamertagımla oynamaya kalktıgımda problem cıkarmadı ,ama gold bittiği için para istedi o yüzden yeni gt açmıştım, olmadı ordan deneriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 24 Şubat 2010; 17:03:36 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.