Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • icimde almak var 28 tl ye buldum gittigidiyorda cd key
  • ekledim dostum
    quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

bendede bad company 2 var ve artık free takılmaktan sıkıldığım için silmiştim eğer grup oluşturabilirsek bende gelmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

ekledim dostum
    quote:

bendede bad company 2 var ve artık free takılmaktan sıkıldığım için silmiştim eğer grup oluşturabilirsek bende gelmek isterim

hani dostum beni eklememişsin
  • Dediğin çok dogru dostum bende zaten bunun için böyle bir konu açtım en azından ciddi ve belli bir strateji çevresinde zevkli maçlar yapmak tam anlamıyla takım oyunu oynamak amacımız toplanıyoruz boş sw lerde zaten fazla herşey lehimize :)))
    quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Birde birşey daha eklemek istiyorum. Bende 1 aydır oynuyorum bu oyunu. Tek başıma bulduğum server'a giriyorum işte. Millet kansız ya. Ben oynadığım her karakterle lojistik desteğimi kimseden esirgemiyorum. Millete medicsem sağlık paketi, assaultsam mermi paketi veriyorum, engineersem tankları tamir ediyorum. Altımda araç varsa ve yayan koşan biri görürsem, hemen yanına gidip adamı alıyorum. Ama milletin umrunda bile değilim. Mermim bitmiş herifin yanına gidiyorum yanına kalan mermimle ateş ediyorum. Eleman devam ediyor. Eğer bir araca koşuyorsam benden önce binip, hemen basıyorlar gaza. BC2'de insanlık ölmüş resmen. Belki bu tarz bir grup sayesinde kolektif mantaliteyle savaşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 23 Nisan 2011; 16:52:56 >

• Eklemişim dostum :))

quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

ekledim dostum
    quote:

hani dostum beni eklememişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 23 Nisan 2011; 16:40:16 >

• Eee Maçı ne zaman yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Eee Maçı ne zaman yapıyoruz

işi olmayan varsa girelim
  • Beyler biraz daha toplanalım diyorum ben şu an 10 kişiyiz 16 oldugumuz an güzel bir maç çıkarırız tarihi ben yazarım ayrıca kendinize bir X fire hesabı alın ordan konuşalım herkes bana xfire hesap nickini pm atarsa ben ekler yayınlarım
  • quote:

Beyler biraz daha toplanalım diyorum ben şu an 10 kişiyiz 16 oldugumuz an güzel bir maç çıkarırız tarihi ben yazarım ayrıca kendinize bir X fire hesabı alın ordan konuşalım herkes bana xfire hesap nickini pm atarsa ben ekler yayınlarım

pm
  • kimse sizi gözetlemiyor dostum yani bir klan olma amacımız yok amacımız klanlara oyun süresinden dolayı giremeyen yada klana baglı oldugundan başka bir yerde maç yapamayan biz oyuncular için bir buluşma noktası ayarlamak ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Biri bizimi gözetliyor ?!?
  • quote:

Beyler biraz daha toplanalım diyorum ben şu an 10 kişiyiz 16 oldugumuz an güzel bir maç çıkarırız tarihi ben yazarım ayrıca kendinize bir X fire hesabı alın ordan konuşalım herkes bana xfire hesap nickini pm atarsa ben ekler yayınlarım

Attım dostum.
  • ekleyin benide nickim: MbandutS steam nick'im ayrıca oyunda kullandığım nick
  • Beni de ekleyin. Free takılmaktan bıktım. :D Bc2 nickim: cagatay Xfire: cato16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 23 Nisan 2011; 22:06:58 >
  • ekle ekle bıktım gevur öldürmekten nick : delgado505
  • bendede v,etnam ekle indirecem bugün oynarız akşam
  • tamamdır 18 kişi falan oluyoruz diger arkadaşların çagıracaklarıyla beraber haftaya bir program uygular bu tarihleri gelenekselleştiririz
  • Bu x-fire dediğiniz bir program mı? İnternetten bir program indirdim. Sana da PM attım ama hala beni eklemedin galiba yada ben yanlış bir program kullanıyorum
  • xfire: gorkem90

beyler ekleyin :))
  • xfire : cansipahi
  • xfire açtım nickim: mbanduts

NOT: ReDComrade özelmesaj olarak xfire nickim'i farklı söylemiştim asıl olan budur düzeltin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.