Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angaraeski

quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade
    İLK MAÇI CUMA GÜNÜ SAAT 9 DA YAPSAK NASIL OLUR YORUMLARI BEKLİYORUM

Hümanist yapım gereği insan öldürmeye karşı olduğumdan cuma saat 9da tüm lojistik hizmetimle emrinize amadeyim. Her türlü sağlık paketiniz, mermi paketiniz, tamir hizmetiniz benden. Kimseye söz vermeyin darılırım

haha tamamdır dostum :D
  • Muhtemelen geliriz bizde, server ip vs bilgileri atarsan bi aksilik olmazsa geliriz...
  • Cuma günü 9'a kadar bütün kitleri fullemiş olurum. Her kit her duruma göre kullanılır ^^ TS3 serverımızda açıldı bu arada, 25 kişilik.
  • tamam gelırım bende ama recon olacam sınırlı mınırlı server olmasın. server bılgılerını yazarsan sevınırım adını yada neyse
  • yazın beni de

bc2 : >GATIRCAN<-TUR
    xfire : gatircan18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 27 Nisan 2011; 18:30:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

tamam gelırım bende ama recon olacam sınırlı mınırlı server olmasın. server bılgılerını yazarsan sevınırım adını yada neyse

yapılan stratejiye göre belirlenecek reconu büyük ihtimalle sana denk gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

tamam gelırım bende ama recon olacam sınırlı mınırlı server olmasın. server bılgılerını yazarsan sevınırım adını yada neyse

yapılan stratejiye göre belirlenecek reconu büyük ihtimalle sana denk gelir zaten

recon sılahlarının 2 sını platınledım 3.deyım az gırıyorum 38 yada 37 yım heralde. yazın cok cok aktıf olucam ama.
  • http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%5BTR%5D%20P%252eE%252eK%252eE%252eR/ buda benım statlar tank ve helı de platın oldu :D snıper dada 2 sılah var bıcakda platın
  • bana her saat uyar
  • Bana her akşam uygundur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 27 Nisan 2011; 21:41:51 >
  • Benide ekleyin Real-Player
  • Hergün saat 16:00'dan sonra General Tears of ice savaşta yanınızdadır Cuma akşamı görüşürüz

ReDComrade ; bu arada Server için geç kalmayalım aman diyeyim,sonra public server'a gireriz o olur
  • 9 bencede iyi :)
  • ben 2.öğretimim malesef hafta içi gelmem imkansız ama hafta sonları hepsine gelmeye çalışırım
  • Aynen katılıyorum dostum ben de aynı sorunları yaşıyorum. Benide ekleyin lütfen SweeTyBoy123
    quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Birde birşey daha eklemek istiyorum. Bende 1 aydır oynuyorum bu oyunu. Tek başıma bulduğum server'a giriyorum işte. Millet kansız ya. Ben oynadığım her karakterle lojistik desteğimi kimseden esirgemiyorum. Millete medicsem sağlık paketi, assaultsam mermi paketi veriyorum, engineersem tankları tamir ediyorum. Altımda araç varsa ve yayan koşan biri görürsem, hemen yanına gidip adamı alıyorum. Ama milletin umrunda bile değilim. Mermim bitmiş herifin yanına gidiyorum yanına kalan mermimle ateş ediyorum. Eleman devam ediyor. Eğer bir araca koşuyorsam benden önce binip, hemen basıyorlar gaza. BC2'de insanlık ölmüş resmen. Belki bu tarz bir grup sayesinde kolektif mantaliteyle savaşabilirim

• cuma 9 çok iyi olur recomrade pardon yeni pc kurdum çok bakamadım
  • bende gelebilirim belki [ReM] | Absinth

(eğer takımlarda yer varsa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 28 Nisan 2011; 17:04:58 >
  • Beyler Bc2 için mod var mı ? Avrupada maçlar yapılıyor mu ? kaç vs kaçardan maçlar oynanıyor vb bilgilere ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı ?

Ben cod2 ve 4 oyuncusuyum. Bc2 de bir klan kurmayı düşünmüyoruz değil. Ülkemizde e-sport cod gibi bir oyunda bile gelişme gösteremezken bc2de göstermesi imkansız olduğununda altını çizmeden edemeyeceğim ancak maksat eğlence olsun.
  • tabi ayarlamayı papıyorum şu an takımlarda

quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

bende gelebilirim belki [ReM] | Absinth

(eğer takımlarda yer varsa )
  • Mod yok,Avrupada maçlar normal klanlar arasında bizdede oldugu gibi yapılıyor,genelde 16 vs 16 şeklinde maçlar yapılıyor.Aslında gelişme göstermek açısından aynı fikirde değilim stratejiye dayalı bu oyunda onlar iyi oynuyorsa Türkler onların 2 katı iyi oynayabilirler bu işi ciddiye alarak yaparlarsa ki bazı klanlar yapıyor ve aldıkları başarılar da az değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Beyler Bc2 için mod var mı ? Avrupada maçlar yapılıyor mu ? kaç vs kaçardan maçlar oynanıyor vb bilgilere ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı ?

Ben cod2 ve 4 oyuncusuyum. Bc2 de bir klan kurmayı düşünmüyoruz değil. Ülkemizde e-sport cod gibi bir oyunda bile gelişme gösteremezken bc2de göstermesi imkansız olduğununda altını çizmeden edemeyeceğim ancak maksat eğlence olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.