Şimdi Ara

Battlefield Bad Company: Explosive Buildings Gameplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online severlerin dörtgözle beklediği Bad Company nin yeni videosu son derece iştah kabartıcı.Görünen o ki EA bu sefer bizi hayal kırıklığına uğratmayacak.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=vvhZoQ3Q0kc ]

Edit: HD linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matherman -- 29 Şubat 2008; 16:50:53 >

• Multisi çok keyifli olacak gibi geliyor bana. Cod 4'ü rafa bile kaldırtabilir.
  • Videonun sonu akıllara zarar..Beni cod 4 ten kopartabilecek yegane oyun bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matherman -- 29 Şubat 2008; 16:48:29 >
  • şu ara çıkacak olsaydı oyun ne iyi olurdu cod4 e alternatif lazım bize bina güzle parçalandı ama
    ne zaman çıkacak oyun offffffffffffff of
  • multide de binalarda destruction olacakmıymış?
  • multide hasar olmazsa işin bir espirisi kalmaz.Sonuçta Battlefield ı kimse single oynamak için almıyor.Aylardır adamlar hasarda hasar deyip duruyor.Şimdi çıkıpta multide hasar yok demezler galiba.
  • Oyun gerçekten iyi görünüyor.
    Artık COD 4' e iyi bir alternatif olması gerekiyordu.
    Ne zaman çıkıyor oyun?
  • multide hasar olursa ne oynanır yalnız bu yaaaa .....

Şimdiden gaza geldim bile, sanırım COD4 ten sonra beni en çok tutan bu olacak
  • Oyunun bu aylarda çıkması gerekiyordu ama ertelendi.2008 sonu 2009 başı gibi çıkması bekleniyor.
  • nefret ettim artık bu oyun çıkış tarihlerinden hakikaten yahu
    öfffff stres yapıyo vallahi resmen
  • bu aralar team fortress a çok zaman ayırıyorum u çıkarsa call of duty 4 le hemen takas ederim
  • emere sen nasıl küfür yazmışsın öyle psn adının üstüne yav silsene
    quote:

Orjinalden alıntı: emere

bu aralar team fortress a çok zaman ayırıyorum u çıkarsa call of duty 4 le hemen takas ederim
  • Oyunu EA degil DICE yapıyor..EA sadece dagıtıyor. Haliyle iyi oyun olacaktır.
    PC de BF2 oynayanınız varsa COD4 ün BF2 yanında ne kadar kısır ve ilkel olduğunu anlayacaktır. O nedenle bu oyunun COD4 le kıyası mümkün değil. Çok daha derin, detaylı bir oyun...
    Özellikle PC sürümünü oynamayan , gerçek multi savaş oyunu zevkini kaçırıyordur. Kaç sene oldu hala full dür server ları. Ve bu kadar başarılı multi savaş oyunuda daha oynamadım..
    O nedenle COD4 le karşılaştırmak yanlış bana göre

Bu oyunun videolarda ilk dikkatimi çeken draw distance..Çok düşük kalmış. BU halde çıkarsa hoş olmaz. Belki oynanışta farketmeyeceğiz ama bu kadar kısa mesafeli görüş varsa kötü olur. Onun dışında parçalanabilir full çevre olayı çok güzel. Sniper lık yapanların artık saklanacağı bir yer olmayacak demektir. Dengeyi umarım iyi tutturmuşlardır, yoksa haritada yıkılmadık yer kalmaz

• yorumların için teşekkürler drizzt
    quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Oyunu EA degil DICE yapıyor..EA sadece dagıtıyor. Haliyle iyi oyun olacaktır.
    PC de BF2 oynayanınız varsa COD4 ün BF2 yanında ne kadar kısır ve ilkel olduğunu anlayacaktır. O nedenle bu oyunun COD4 le kıyası mümkün değil. Çok daha derin, detaylı bir oyun...
    Özellikle PC sürümünü oynamayan , gerçek multi savaş oyunu zevkini kaçırıyordur. Kaç sene oldu hala full dür server ları. Ve bu kadar başarılı multi savaş oyunuda daha oynamadım..

Bu oyunun videolarda ilk dikkatimi çeken draw distance..Çok düşük kalmış. BU halde çıkarsa hoş olmaz. Belki oynanışta farketmeyeceğiz ama bu kadar kısa mesafeli görüş varsa kötü olur. Onun dışında parçalanabilir full çevre olayı çok güzel. Sniper lık yapanların artık saklanacağı bir yer olmayacak demektir. Dengeyi umarım iyi tutturmuşlardır, yoksa haritada yıkılmadık yer kalmaz

• Battlefield 2 den Arapça replikler hala kulaklarımda çınlar.Gulf of Umman da az katliam yapmadım.Cod 4 e göre çok daha geniş kapsamlı bir oyun.Bizim Cod 4 tayfasıyla helikoptere binip üsse baskın yapmak veya bir jeep le 3 arkadaş bayrak kaçırmak süper olacak. Hayali bile ateşliyor insanı.
  • yeter yahu anlatmayın gaza geldim iyce vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Oyunu EA degil DICE yapıyor..EA sadece dagıtıyor. Haliyle iyi oyun olacaktır.

Bu oyun tarz olarak önceki BF'lerden çok farklı olacak. Tarzı COD4'e daha fazla yaklaşacak. Çok büyük mapler olmayacak. Savaş simülasyonunun yerini daha çok eğlence ve aksiyon alacak. Tabi bunları trailer'dan yola çıkarak tahmin ediyorum.
    Eğer söz konusu oyun Operation Flashpoint olsaydı COD4 ile karşılaştırmak gerçekten saçmalık olurdu. Asıl konsolda eksik olan oyun tarzı bu bence. Geniş alanda daha taktiksel bir FPS savaş oyunu.

• tüylerim diken diken oldu.

saf aksiyon.

süper bir multi deneyimi olacak
  • ewt oyun sağlam olucak..ama jackal ın dediği tarz bi oyun bize daha uygun gibi
  • ben bir battlefield 2 hastası olarak bu oyunu şiddetle tavsiye ediyorum bf2yi 4000 saat civarı oynamışlığım war
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.