Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun açıldı şuan gayet stabil çalışıyor
  • Off yaa iş olmayaydi da oynayaydik neyse aksama oynarik artukin ,yorumlar yok mu ya hic millet oyundan sanirim yorum yapmayi unuttu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi 5dk baktim ama betadan dolayi laglar var sanirim,server pingi 50 civarinda olmasina karsin.En son plastik sandalye kosarak ustume geliyordu

Origin HXC-TR isteyenler eklesin,en azindan toplu oynariz.
  • Oyunu dün indirdim bugün 40-45 dk oynadım.Öncelikle teknik detayları vereyim.Pc özelliklerim:

Core i5 4460 @ 3.2 GHZ
    Zotac Gtx 660 2 gb
    12 gb ram
    1 tb hdd
    Win 8.1
    Whql 347.25

Oyunu 1680x1050 çözünürlükte her şey ultra 2x msaa da çok akıcı bir şekilde oyunu oynadım.Fps değerlerine bakmadım ama çok rahat bir şekilde 45+ fps diyebilirim.Hiç fps düşmesi yaşamadım.Oyun bu açıdan gayet stabil olmuş.Gelelim oynanışa.Bu oyuna 60 dolar verene Allah akıl fikir versiyon diyorum.Maçlar çok hızlı başlıyor daha ne olduğunu anlamadan maçın sonuna gelmiş oluyorsunuz.Oynanış belli bir noktada pusuya veya belli bir noktaya rush a dayanıyor.Silah vuruş hissi güdük.Bf4 teki vuruş hissi yok.En gözüme çarpan durum animasyonlar.Sanki Medal of Honor dan kopyala yapıştır yapmışlar animasyonu.O kadar eski nesil kalmış ki oyun stuttering yapıyor sandım sonra animasyonların güdüklüğünden olduğunu anladım.Açıkçası bu oyun dlc paketi olarak gelse ve 10 dolardan satılsa bu oyun alınır ama 2 gün oynanır sonra bf4 e geri dönülür.

Bu arada oyunu 75-80 ping te oynadım.Rakipler ve takım üyeleri hep 20-30 pingteydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 3 Şubat 2015; 12:48:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Bi 5dk baktim ama betadan dolayi laglar var sanirim,server pingi 50 civarinda olmasina karsin.En son plastik sandalye kosarak ustume geliyordu

Origin HXC-TR isteyenler eklesin,en azindan toplu oynariz.

Hocam sandalyeye ucan tekme ataydin
    Aksam eklerim sizi eve gidince
    Benim nick: GOZTEPE_1983

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 3 Şubat 2015; 13:01:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta sahiplerine oyunun full sürümü dağıtılacakmı (çıktığı zaman)
  • Bf 4 de mediumda 35 fps de oynuyorum.Yapımcılar açıklama yapmıştı bf4 ü oynuyorsanız bunu da oynarsınız diye.Low da duvara bakarken 30 fps normal oyunda 25 fps.

edit: Oyunda frapsı çalıştıramadım fps değerleri benim tahmini değerler.Ekran kartı 740m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 3 Şubat 2015; 13:52:33 >
  • bence tekrar erteleyip bir beta daha çıkarsınlar ve böyle sürüp gitsin farklı modlar dışında elle tutulur yanı yok bf4 bunu ezer yazık olmuş.
  • bende de lowda cok sorunlu 35 fps düzeyinde ama sürekli takılıyor ve oynanmıyor. Sistem:
    i5 4200m
    gt 720m
    4g ram

Bu takılmalrda 4gb raminde etkisi olduğunu düşünüyorum.
    Birde takılma ve kasmalar beta olmasında da kaynaklı olabilir.
    Ayrıca ekran çözünürlüğünü değiştirsemde oyunun akıcılığı değişmiyor.
  • colprensi C kullanıcısına yanıt
    beta ps4 de 3 gb yüklüyor pc dede öyle olması lazım
  • Origine gelmis 11.5mb/s ile cekiyor 13 dakikaya originin en sevdigim ve tek sevilicek yönü hizli indirmesi interneti sonuna kadar kullaniyor. onun disinda berbat tabi :D
  • Oyunu bi yarım saat kadar oynadım , mekaniklerine alışmak gerekiyor ama zevkli modları var.Daha hızlı bi oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdhetrhw

beta sahiplerine oyunun full sürümü dağıtılacakmı (çıktığı zaman)

Beta ücretsiz.
  • Oyunda 17 levele kadar geldim.4 saate yakın conquest ve hotwire oynadım.
    1.oyun bf4 modu.yenilik yok.
    2.vuruş hissi yok.
    3.bf havası yok.
    4.karakter modellemeri iyi değil.
    Artılar;
    1.infantry map sevenler için güzel.
    2.silahları para ile açma iyi düşünülmüş
    3.lag problemi yok.
    4.bugla karşılaşmadım.

Sonuc;

Kesinlikle yeni bir oyun değil.Tüm mekanikler aynı yeni birşey yok.Bf4 mod yada dlc şeklinde çıksa en fazla 10~15 dolar eder.
    60 dolar kesinlikle etmez.
    Bu tema zaten toptan bf atmosferine ters.
    Sonuç olarak Bf4'e devam. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi beğenenler var bu oyunu rezillik yahu. Asıl oyunu bedavaya versinler daha iyi. BF4 Pre bin kat daha iyi.
  • beyler ayıptır sorması nası çektiniz betayı? ne origin de ne de battlelog' da bişey bulamadım :S
  • BF1942'nin yenisi çıksaydı daha bir ilgi çekerdi arkadaş yazık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

beyler ayıptır sorması nası çektiniz betayı? ne origin de ne de battlelog' da bişey bulamadım :S

Originde free games bölümünden demos and betas a gir orda görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: flood670

Oyunda 17 levele kadar geldim.4 saate yakın conquest ve hotwire oynadım.
    1.oyun bf4 modu.yenilik yok.
    2.vuruş hissi yok.
    3.bf havası yok.
    4.karakter modellemeri iyi değil.
    Artılar;
    1.infantry map sevenler için güzel.
    2.silahları para ile açma iyi düşünülmüş
    3.lag problemi yok.
    4.bugla karşılaşmadım.

Sonuc;

Kesinlikle yeni bir oyun değil.Tüm mekanikler aynı yeni birşey yok.Bf4 mod yada dlc şeklinde çıksa en fazla 10~15 dolar eder.
    60 dolar kesinlikle etmez.
    Bu tema zaten toptan bf atmosferine ters.
    Sonuç olarak Bf4'e devam. :)

O zaman bf4 de bf3 modu aynı oyun motoru ne bekliyorsun kafaya bak.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.