Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence oyun BF4 ve 3 e yapı bakımından çok benziyor. Hatta bir yabancı forumunda

"BF H değil o Battlefield Heroes, Batllefield Hardline'ın kısaltması BF: CP (copy-paste) " (İngilizce tabii ki yabancı forumda Türkçe konuşulmuyor )

demişti. Gerçekten öyle. Zevk bakımından BF3 biraz daha iyi ama alışma meselesi. Bence biraz daha oynasam yakın zevk alırım. Ama araba işi gerçekten iyi olmuş hatta hotwire modu tamamen araba üstüne kurulu. Yoksa BF4 daha iyi derdim ama şimdi yakınlar. Biraz değiştirmiş oyunu. Oyunda BF 4 kadar çok bug yok bence. En azından yok 64 bit te 32 biti açın yok hiç kaldırmıyor gibi sorun yaşamadım. İmzamdaki sistemle" 4gb" olmasına rağmen high ta rahat oynadım. Bir tek ram yiyen uygulamaları kapatmalısınız. Genel olarak iyi bir oyun. Çok kötü değil. Alınabilir bence. BF 4 veya BF3 ünüz yoksa alabilirsiniz. Ben de var ve almayacağım muhtemelen. Dlc konuları abartılıyor. En azından BF 4 ve BF 3 arasındaki benzerlik gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 3 Şubat 2015; 19:36:50 >

• BF3'ten katbekat daha zevkli ve güzel bi oyun.Ben çok eğleniyorum açıkçası Hotwire modunun amacını anlayamadım sadece araba sürüyoruz
  • Oyunun modlarında ne yapılacağını anlatan bir yazı yada video var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

BF3'ten katbekat daha zevkli ve güzel bi oyun.Ben çok eğleniyorum açıkçası Hotwire modunun amacını anlayamadım sadece araba sürüyoruz

Evet. Sadece araba sürüyoruz ama aynı conquest gibi düşün. İşaretli arabaları ele geçirmeye çalışıyoruz. Haritada a,b,c,d,e var o arabaları alıyoruz. Ayrıca taksi görürseniz sakına geçmeyin ondan para kazanıyorsunuz. Yanına gelince para veriyor içindeki parayı. Ben de git gide zevk alıyorum ama BF 3 ü açıkcası daha beğenmiştim. BF'nin neredeyse tüm oyunlarını oynadım ve bence en zevklisi BF 3. Belki bu yüzden ön yargılı yaklaşıyorumdur. Birkaç gün daha oynayayım bakalım. Herkes çok ön yargılı. özellikle eski betadan dolayı herkes BF 4'ün aynısı demişti. Yapı olarak benzese de bence diğer yönleri bakımından çok benzemiyor. Bir BF 3'ü düşünün bir BF 4'ü. Kim ne derse desin yine alınacak sonuçta.

• fena halde lag var birde görüntü kalitesini değiştiremiyorum hep low dayım ona rağmen 30 fps anca bf 4 te ultrada 40 fps alıyorum ne iş anlamadım akıl verecek varsa iyi olur
  • heeeee....görüntü detay ayarları buldum.. ama tat vermiyor görüntü hala
  • Oyun şuan ultra laglı. birde ilk betada lowda oynarken oyun 50 fpslerde geziyodu şuan 30 40 arası naptılar daha fazla mı grafik bastılar yoksa tam tersi daha mı batırdılar.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Git başka yerde fanboyluk yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ayarladı len bu oyunu entegre düşük performanslı intel ekran karta a kıyorrrrrr nvdia da

• Forumda iki tane battlefied hardline Ana konusu açılmış birini kapatın yav.

• kaç gbydi oyun?
  • 9 GB inen. 11 GB de pc de kalayacağı alan.

Beyler servera giremye çalıştığımda APPCRASH hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  • Oyun bilmiyorum hiç alınacak gibi değil.
  • çöp
  • Pc'de beta ındırme lınkı bulamadım atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Pc'de beta ındırme lınkı bulamadım atar mısınız?

https://www.origin.com/en-us/store/buy/battlefield-hardline/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition

''Download and play the Battlefield Hardline beta!''

Yazana tıkla ekliyor origin kütüphanesine.
  • Bf3 den beri kalite dusuyordu bu oyunla yere vurmus resmen ilerde oyuncuk baticak su firmalar boyle devam ederse

• origin indirmeye başladım
  • Optionsa girebilen var mı?Ne zaman tıklasam oyun yanıt vermiyor deyip kitleniyor.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Optionsda sıkıntı yok giriliyor bende
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.