Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HadwiCk^ kullanıcısına yanıt
    valla hocam battlefieldin o havası yok tamam ara sürüm tarzı bir oyun bf5 çıkana kadar ama oynarsan hak verirsin silah sesleri tepkimeleri çok dandini ama zevkler tartışılmaz hoşunada gidebilir fakat çok umut vaad edeceğini sanmıyorum patlar ellerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

ARkadaşlar UDP hatası veriyor sürekli nedir bu UDP

BF 4'te de olan hataydı. Ben bu oyunda da yaşayınca şu alıntıladığım kişinin dediği videoda dediklerini yaptım düzeldi. BF H'de de işe yarıyor:

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Hocam aynı sorunu birçok kez bende yaşadım.Bazı zamanlarda serverlara girebilmek için 45 dakika uğraştığımı bilirim.Modem aç-kapa her yöntemi denedim.Şahsi fikrim İnternet servis sağlayıcıyla alakalı bir problem bu.

Problemin çözümüyle alakalı port yönlendirme tavsiye edebilirim.

Şu video'daki yönergeler sorununa çözüm olacaktır.

Videoyu izlerken sol alttaki youtube a tıklayıp açıklamaya bakarsanız indirme linki var.

Ana konusu için: Tıkla

• Şu oyun modları hakkında detaylı bir Türkçe kaynak var mı, kafam karıştı oyuna adapte olamadım bi türlü. Özellikle de şu tankerleri ne yapıyoruz, çalıp belli bi noktaya mı ulaştırmaya çalışıcaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 mü Hardline mı?
  • ttnet saolsun inmedi
    son 1 gb

• ben sevemedim
  • Çöp ötesi oyun.İndirdiğim gb a yazık.Düşünen falan varsa sakın hiç denemesin bile.5 dk dayanamadım.Birde buna yeni oyunmuş gibi para istiyorlar.İyiki ek paket gelmemiş bf4 e yoksa yazık olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepCalmGamer

valla hocam battlefieldin o havası yok tamam ara sürüm tarzı bir oyun bf5 çıkana kadar ama oynarsan hak verirsin silah sesleri tepkimeleri çok dandini ama zevkler tartışılmaz hoşunada gidebilir fakat çok umut vaad edeceğini sanmıyorum patlar ellerinde

silah ses ve tepkimeleri dandikse eğer indiriyorum şuan betayı, betayı bile oynamam.. bf nin en sevdiğim kısmı...
  • beta oynama süresi ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

beta oynama süresi ne kadar

Ayın 8 ine kadar diye biliyorum hocam.

• ben oyunu yükledim de single player modu yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Oyunu indirdim ama battlelogu geçemedim eve dönünce uğraşırım artık. Mozillayla sorunlu sanırsam

abi bulabildin mi aynı sorun bendede var
  • oyunu beğendim. eğlenceli geldi sniper oynaması zevkli geldi beta diye pek birşey anlayamayız. gtx 970 ekran kartı var ultrada kasma yaptı şaşırdım
  • ardakbulut A kullanıcısına yanıt
    buldum, battlelog update indiriyor masaüstüne, onu kuruyosun sonra mozillada yukardan aşağı doğru bi bar iniyor izin verilsin mi diye, ona izin veriyosun oyuna giriyor
  • bu arada port falan deyip oyundan atıyor, oynayamıcaz betayı
  • Bf serisine yakışmadı harline açıkça söylemek gerekirse bu kadar sacma bi oyun görmedim ne war su codda bilemiyorum çoğu şeyi benzetmeye çalışmışlar o kadar da bekledim yatamadim gece inene kadar bos nerde badcompany 2 bf3 medol of honor limit edetion gibi oyunlar son nesil konsollar resmen katliam beklentiniz olmasın arkadaşlar bu saatten sonra gerçekçi yapalım derken batiriyolar oyunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHunter_Gerillax -- 5 Şubat 2015; 10:43:11 >
  • serverlar da problem mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 5 Şubat 2015; 10:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bu arada port falan deyip oyundan atıyor, oynayamıcaz betayı

----------------

Videoyu izlerken sol alttaki youtube a tıklayıp açıklamaya bakarsanız indirme linki var.

------------------

Daha önce yazmıştım da gözünüzden kaçmış herhalde. Ben de bu yöntemle oyuna girdim. Videoyu izleyin.

• Don_Kisot kullanıcısına yanıt
    sağolun bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.