Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faydeemusic

Merakla bekliyorum alıcağım bu oyunu .

Buna para vereceğine BF 4 al kardeş.
  • Beta oynayanlar.Sizce oyun alınır mı.Bf4 ten sonra çok yabancı geldi bana..
  • bf 4 var bende oyun hoşuma gitti ama 60 dolar etmez 30 dolara düşünce alınabilir bf 4 varsa biraz bekleyip öyle alın derim.
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Alınmaz.
    Bence bu oyunu bekleyenler yada kararsız kalanlar GTA alsın baksın keyfine.
    Aynı tarihte çıkacaklar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Beta oynayanlar.Sizce oyun alınır mı.Bf4 ten sonra çok yabancı geldi bana..

Bence kesinlikle para vermeye değecek bir oyun değil,Battlefield ismini kullanıp kötü oyunu fahiş fiyattan satıyorlar.
  • Merhaba Arkadaslar Mavijeton isminde bir youtube kanali kurduk ve kanalimizda Türkce altyazi secenegi olmayan oyunlarin senaryo modlarina Türkce altyazi ekleyerek yayinliyoruz.
    Battlefield Hardline´inda senaryo modunu kanalimizda türkce altyazi olarak yayinliyacagiz.Bizlere yardimci olmak acisindan kanalimiza abone olursaniz seviniriz.
    Konuyla alakali bir fragman hazirladik izlemek isteyenler...

Eger rahatsizlik verdiysem kusura bakmayin.

• dlc leri ne zaman duyuracaklar acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Beta oynayanlar.Sizce oyun alınır mı.Bf4 ten sonra çok yabancı geldi bana..

Black friday veya yılbasında indirimle alınacak bir oyun ama normal fiyatına veya kutulu abartılı fiyata alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • betasında bile hileden geçilmiyor nasıl çözüm üretecekler acaba bf4 heryeri hile yazık günah buda boyle olacak sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

Orijinalden alıntı: kkaaaann

Merhaba Arkadaslar Mavijeton isminde bir youtube kanali kurduk ve kanalimizda Türkce altyazi secenegi olmayan oyunlarin senaryo modlarina Türkce altyazi ekleyerek yayinliyoruz.
    Battlefield Hardline´inda senaryo modunu kanalimizda türkce altyazi olarak yayinliyacagiz.Bizlere yardimci olmak acisindan kanalimiza abone olursaniz seviniriz.
    Konuyla alakali bir fragman hazirladik izlemek isteyenler...

Eger rahatsizlik verdiysem kusura bakmayin.

Kanalınıza göz gezdirdim beğendim abonesi oldum eğer türkçe altyazıyı bırakmaz iseniz birçok takipçi kazanacağınıza eminim .

Bu arada diğer türk youtube oyun kanallarına baktığımda tek birşeyden şikayetçi çoğu kişi oyunda bir bölümde veya gezerken bir nesneye veya buga çok fazla takılıyorlar mesela bir bug oluyor oyunda sürekli bi bug ile uğraşıyorlar 2-3 dk bug hakkında konuşmalar falan bence bunlar olmazsa gerçekten güzel bir kanal olur .

Merhabalar.Kanalimizi begenim abone oldugunuz icin cok tesekkur ederim.Alt yazi olayi bizim kanaldaki ilk onem verdigimiz calismamiz.Tabiki bunun yaninda oyunlardaki kolayliklar, gameplay videolari, incelemeler tarzi videolarda koyacagiz.Soylediginiz bug v.s. konusundaki takili kalma olaylarina cok fazla takilmamaya ozen gosteririz.Bilgilendirmeniz icin tesekkurler.Aslinda bu ve bunun gibi elestiri yada oneriler bizim kanali daha dogru bir yonde ilerlememize etken oluyor.Tekrar tesekkurler...

• Battlefield Hardline arayan arkadaşlar aşağıda söylediğim yerlerden ucuza alabilirler.

Rusya Origin'de 25$ (Fakat İngilizce dil olmayabilir, Titanfall gibi İngilizce dil paketini elle eklemek gerekebilir.)

Brezilya Origin'de 35$

G2A sitesinde GLOBAL key 37.63$ (Güvenip güvenmemek size kalmış.) G2A sitesine gitmek için tıklayın.

Amerika'da yaşayanlar Micro Center alışveriş mağazasından kutulu sürümü 30$'a alabilirler. Detaylı bilgi için tıklayın.

Rusya veya Brezilya Origin'den almak için Chrome yada Mozilla tarayıcısına Hola Better Internet eklentisini kurup, ülke seçtikten sonra Origin'e girip Battlefield Hardline sayfasına girmeleri yeterlidir.

• arkadaslar bu trailer da gosterilen ve beta da olan heist blood money rescue normal surum denolucak mi yoksa premium mu gerekli ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu premium konusunda biraz cahilim eger ben simdi premium surumu alirsam sonradan gelicek tum dlc lere ucretsiz sahip mi olucam? bir de ben bir arkadasla kardeslik yapiyorum onda ua hesap var bende tr normal oyun calisiyor tamam ama dlc lerde calisir mi us den alip tr de oynasam ??
    arkadaslar alakasiz oldu ama benim icin onemli sorular yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa14533

arkadaslar bu premium konusunda biraz cahilim eger ben simdi premium surumu alirsam sonradan gelicek tum dlc lere ucretsiz sahip mi olucam? bir de ben bir arkadasla kardeslik yapiyorum onda ua hesap var bende tr normal oyun calisiyor tamam ama dlc lerde calisir mi us den alip tr de oynasam ??
    arkadaslar alakasiz oldu ama benim icin onemli sorular yardimci olursaniz sevinirim

Premium alırsan çıkmış ve çıkacak olan tüm ekpaketlere sahip olursun,yalnız premiumun etkili olması için normal oyuna sahip olman gerekir. O us,tr hesap , kardeşlik vs. sanırım playstationla ilgili,o konuda bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

arkadaslar bu premium konusunda biraz cahilim eger ben simdi premium surumu alirsam sonradan gelicek tum dlc lere ucretsiz sahip mi olucam? bir de ben bir arkadasla kardeslik yapiyorum onda ua hesap var bende tr normal oyun calisiyor tamam ama dlc lerde calisir mi us den alip tr de oynasam ??

Premium alırsan çıkmış ve çıkacak olan tüm ekpaketlere sahip olursun,yalnız premiumun etkili olması için normal oyuna sahip olman gerekir. O us,tr hesap , kardeşlik vs. sanırım playstationla ilgili,o konuda bilgim yok.

tesekkur ederim bilgi icin peki silah gadget tarzi hediyeler de olur mu acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Premium sadece ek paketleri kapsamıyor tabiki, dogtagler, assigmentlar ,kamuflajlar falab veriyor, premiuma özel silahlarda var tabi ama premium alınca direk açılmıyo,görevleri oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Premium sadece ek paketleri kapsamıyor tabiki, dogtagler, assigmentlar ,kamuflajlar falab veriyor, premiuma özel silahlarda var tabi ama premium alınca direk açılmıyo,görevleri oluyor.

yardimlariniz icin cok tesekkur ederim bir de son olarak bu us psn de satilan bf hardline deluxe edition premium la ayni sey mi yoksa daha az kapsamlisimidir yani onu alirsam gelen tum dlc lere ucretsiz erisebilecek miyim? cok tesekkurler yardimlariniz icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yardimlariniz icin cok tesekkur ederim bir de son olarak bu us psn de satilan bf hardline deluxe edition premium la ayni sey mi yoksa daha az kapsamlisimidir yani onu alirsam gelen tum dlc lere ucretsiz erisebilecek miyim? cok tesekkurler yardimlariniz icin

Hocam mesela battlefield 4 ün deluxe edition olanında sadece ilk çıkan dlc ve 3 battlepack veriliyordu, hardlinedada büyük olasılık aynı mantık olur, yani cevap hayır, premiumla aynı şey değil, tüm dlcleri kapsamaz.

• arkadaşlar veteran için söyle bir içerik sunmuşlar acaba veteran için ne lazım mesela bende bf4 pre edition var bf bad company 2 veya bf3 yeterlimi :D

Available starting March 17, Battlefield Hardline will definitely be a new and unique chapter in the long history of Battlefield games. Naturally, we’re thrilled about those who will make Battlefield Hardline their first Battlefield game. But we also feel we want to give you Battlefield veterans out there something special.

To show our appreciation to all you vets out there, we’ve prepared an exclusive “Veteran’s Pack” to any owners of Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3, or Battlefield 4 who decide to buy Battlefield Hardline.

The Veteran’s Pack includes:

One in-game Veteran’s Patch
    One 200% Objective Boost (active for 30 minutes once activated)
    One 200% Teamplay Boost (active for 30 minutes once activated)
    Redeeming is a cinch: if you own any of the three aforementioned games on any platform and have an Origin account, the Veteran’s Pack will be available automatically the first time you login to Battlefield Hardline. Should you register Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3, or Battlefield 4 after Battlefield Hardline, you’ll also get the Veteran’s Pack – simply log in to Battlefield Hardline again and it’ll be there.

Hats off to you veterans – and enjoy your Veteran’s Pack!

Pre-order Battlefield Hardline

Note: Find full details of this offer below.

• Beyler premium oyun çıktıktan sonra mı çıkar?Birde G2A'dan oyunu alırken select your locationdan nereyi seçmemiz gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.