Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz639

arkadaşlar veteran için söyle bir içerik sunmuşlar acaba veteran için ne lazım mesela bende bf4 pre edition var bf bad company 2 veya bf3 yeterlimi :D

Available starting March 17, Battlefield Hardline will definitely be a new and unique chapter in the long history of Battlefield games. Naturally, we’re thrilled about those who will make Battlefield Hardline their first Battlefield game. But we also feel we want to give you Battlefield veterans out there something special.

To show our appreciation to all you vets out there, we’ve prepared an exclusive “Veteran’s Pack” to any owners of Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3, or Battlefield 4 who decide to buy Battlefield Hardline.

The Veteran’s Pack includes:

One in-game Veteran’s Patch
    One 200% Objective Boost (active for 30 minutes once activated)
    One 200% Teamplay Boost (active for 30 minutes once activated)
    Redeeming is a cinch: if you own any of the three aforementioned games on any platform and have an Origin account, the Veteran’s Pack will be available automatically the first time you login to Battlefield Hardline. Should you register Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3, or Battlefield 4 after Battlefield Hardline, you’ll also get the Veteran’s Pack – simply log in to Battlefield Hardline again and it’ll be there.

Hats off to you veterans – and enjoy your Veteran’s Pack!

Pre-order Battlefield Hardline

Note: Find full details of this offer below.

benim bildigim bf 1942 gerekli veteran icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun satın alınmaya değermi arkadaşlar bf4 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Oyun satın alınmaya değermi arkadaşlar bf4 var.

Değmez, bf4e devam et, premiumun yoksa premium al birde miss bf5e kadar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence almaya deger,farkli bir havasi var lakin takim halinde olursa tadi cikiyor , ben yalniz oynarim genelde yinede alacam ,,, betasini oynamadim video larini cok seyrettim tabi en guzeli sabir edip ucuzlayinca almak lakin o sabir yok bende
  • betasını alfasını oynadım.

bf4 bir türlü içime sinmemişti. gerek hantallığı gerek netcode sorunları vs. derken iyice soğumuştum. bc 2 bf3 deki o oynanış rahatlığını bir türlü bulamamıştım.

ancak son betada bu oyunda o günlere döndüm resmen. evet bf tarzından çok daha hızlı bir oynanışa sahip. ancak netcode olayı çok daha iyiydi. vurunca alıyorsun yani.

ha bence o hotwire bloodmoney falan modları tutmaz. yine cq large haritaları en çok oynanacak olanlardır, diğerleri çerezlik arada gir oyna gibi.

yani efsane değil tabi ama bf4 e göre daha rahat daha akıcı bir oyun geliyor. ben alacağım ama kimseye de deli gibi savunacak değilim, çünkü konsepti TIRT.
  • Single player gelecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Single player gelecek mi

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

Beyler premium oyun çıktıktan sonra mı çıkar?Birde G2A'dan oyunu alırken select your locationdan nereyi seçmemiz gerekiyor?

bende bunu soracaktım g2a dan nasıl alıcam oyunu ininal kart geçiyor mu bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

quote:

Beyler premium oyun çıktıktan sonra mı çıkar?Birde G2A'dan oyunu alırken select your locationdan nereyi seçmemiz gerekiyor?

bende bunu soracaktım g2a dan nasıl alıcam oyunu ininal kart geçiyor mu bu arada

Hocam out of european united var onu seçin ininal geçiyor

• Bunu yapacaklarına BF 5 yapsalardı iyiydi. Yine de alacağım FPS kalmadı doğru düzgün piyasada..

Genelde kutulu alıyorum orijinal oyunları. 180TL boşu boşuna verme buradan al uğraşmazsın diyebileceğiniz bir yer var mı? Dikkat uğraştırmayacak ama!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 12 Mart 2015; 10:19:53 >
  • ön sipariş verince keyler ne zaman dağıtılıyor. mesela g2play dan önsipariş versek amerika tarihi 17 martta mı keyleri gönderirler 17 martta verip 20 sine kadar indirip hazırda bekleyebilir miyiz acaba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 12 Mart 2015; 22:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

betasını alfasını oynadım.

bf4 bir türlü içime sinmemişti. gerek hantallığı gerek netcode sorunları vs. derken iyice soğumuştum. bc 2 bf3 deki o oynanış rahatlığını bir türlü bulamamıştım.

ancak son betada bu oyunda o günlere döndüm resmen. evet bf tarzından çok daha hızlı bir oynanışa sahip. ancak netcode olayı çok daha iyiydi. vurunca alıyorsun yani.

ha bence o hotwire bloodmoney falan modları tutmaz. yine cq large haritaları en çok oynanacak olanlardır, diğerleri çerezlik arada gir oyna gibi.

yani efsane değil tabi ama bf4 e göre daha rahat daha akıcı bir oyun geliyor. ben alacağım ama kimseye de deli gibi savunacak değilim, çünkü konsepti TIRT.

Altina imzami atarim bfde bi sarjorle 1 adam zor aliniyo
    Oyuna bf degilde fps gozuyle bakiyorum
    Bf4 ciktigindan beri oynuyorum 130 leveldeyim hardline betada aldigim tadi alamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

Hardline satan varsa alabilirim 75 TLden .

• Ultimate Edition 120 euro
  • quote:

Ultimate Edition 120 euro

çok çok fazla :D şaka gibi ya
  • Ne güzel torrenti bırakıp steam ve origine geçmiştim. Single için yine torrente bakacam mecbur

• Hazirana kadar bekleyin 50 tl den ikinci el olarak alırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan arkadaşlar varsa oroginden mail geldi önyükleme artık açıldı diye ama açılan birşey yok ya sizdede aynı durum mevcutmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

alan arkadaşlar varsa oroginden mail geldi önyükleme artık açıldı diye ama açılan birşey yok ya sizdede aynı durum mevcutmu ?

Hesapın satılıkmı acaba ?

• Satan varsa alabilirim arkadaşlar ödeme paypal ile.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.