Bildirim
Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (38. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dandiq
kardeş ben bu oyunu indirdim fakat giremiyorum tıklıyorum öyle bekliyor sorun nedir
Sanırım 19unda Avrupa bölgesine açılacak önyükleme açılmıştır şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 gb dün indirmiştim crack hatası veriyordu crack bekleyin diyordu bugun crack indirdim hatalar gitti ama girmiyor oyuna :D sanırım crack hatalı -
İngilizcesi iyi olan bir arkadas g2a canli yardim da bi konussun bizi bilgilendirsin, millet on yuklemeye basladi biz hala key alamadik
quote:
Orijinalden alıntı: cattepiller
İngilizcesi iyi olan bir arkadas g2a canli yardim da bi konussun bizi bilgilendirsin, millet on yuklemeye basladi biz hala key alamadik
Origin platformuna erken veriyorlar sanırım :D ama gelir bu güne biz g2play dan almıştık daha gelmedi kontrol edeceğim az ingilizce biliyorum deyip translate ile konuş şimdiye kadar öyle yaptım :D
kardeş sen korsanmı indirdin ? oyun daha önyüklemeye açılmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamboi -- 16 Mart 2015; 16:34:44 > -
aynen korsan -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz639
quote:
Origin platformuna erken veriyorlar sanırım :D ama gelir bu güne biz g2play dan almıştık daha gelmedi kontrol edeceğim az ingilizce biliyorum deyip translate ile konuş şimdiye kadar öyle yaptım :D
G2A tarzı siteler genelde keyleri oyunun çıkış gününde dağıtırlar.. bazen sürpriz yapıp bir gün öncesinden yollayabilirler :)
-
quote:
g2play' a ticket attım bakalım cevap verecekler mi :D 35 gb 3mb hız ile kaç güne iner beyler :D bilgisi olan -
Beyler bir yardımcı olun. Oyunu kutulu alsam ne zamana düşer Megavizyon,D&R,Teknosa,Bimeks tarzı yerlere? Ayrıca yarın raflarda buldum diyelim aldım oyunu premium nasıl alırım playstore falan olur mu bi yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Indomitablee
Beyler bir yardımcı olun. Oyunu kutulu alsam ne zamana düşer Megavizyon,D&R,Teknosa,Bimeks tarzı yerlere? Ayrıca yarın raflarda buldum diyelim aldım oyunu premium nasıl alırım playstore falan olur mu bi yardımcı olursanız sevinirim
kutulu çok uçuk fiyatlara satıyorlar diye biliyorum aral olsun diğerleri olsun :) oyunun çıkış gününden 1 gün önce kargolanır yazıyor aralda vs ama yinede sen bilirsin sor soruştur diğer oyunlarda sıkıntı yaşayan varmı diye -
quote:
35 gb dün indirmiştim crack hatası veriyordu crack bekleyin diyordu bugun crack indirdim hatalar gitti ama girmiyor oyuna :D sanırım crack hatalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batllefield neymiş Cod varken
valla kardeş dün indirdim 35 gb 4-5 mb hz ile indi bazen yavaşladı yavaşlamasına rağmen 4-5 saat eğer yavaşlamadan sabit hızda inerse 2-3 saate iner kutulu ne alcan daha oyun cıkmadan korsanı çıkmış indirdim crack bekliyorum millet key bekler ben crack bekliyorum kafam rahad :D -
originden alan arkadaşlar önyükleme açıldı indirmeye başlayabilirsiniz -
quote:
valla kardeş dün indirdim 35 gb 4-5 mb hz ile indi bazen yavaşladı yavaşlamasına rağmen 4-5 saat eğer yavaşlamadan sabit hızda inerse 2-3 saate iner kutulu ne alcan daha oyun cıkmadan korsanı çıkmış indirdim crack bekliyorum millet key bekler ben crack bekliyorum kafam rahad :D
zaten 19-20 arasında açılacak bize sorun değil :D orjinal sitesinden indiririz + yama gelicek sanırım veteran pack hertürlü orjinal lazım olacak sanırım -
hadi yaa :D desene boşa indirdik :D -
quote:
hadi yaa :D desene boşa indirdik :D
bellide olmaz ama veteran için ayrı bi yama gelicek sanırım veteran değilsen sorun yok . yanlış görmüşte olabilirim :) otomatik yüklenecek diye biliyorum. bence iyisi kendi downloadı sitelerde neler yapıyorlar neler içine sallamadıkları kalmıyor güvenemiyorum :D
ayrıca g2play ile görüştüm şu açıklamayı yaptı
Michal F.
Battlefield Hardline is to be released on 19th of March, which is in 3 days.
As in the product description - the guaranteed delivery is on the release date.
There is a chance that we will send the keys a little earlier, but I cannot say for sure.
We will start sending the keys as soon as the supplier delivers them to us.
Please rest assured that your order is being processed correctly
tedarikçi (ea sanırım) vermediği için dağıtım yapmıyorlar origin anlaşmadan dolayı sanırım erkenden aldı dağıttı :D erken gönderirlerse dağıtırlar ya yapacak bişi yok 90 tl almak var bide 60 euro bekleriz sorun yok 19 una kadar yolu var :)
-
Sağolasın kardeşim peki şu premium olayını bilen var mı ? Yani kutulu aldım diyelim oyunu premium nasıl alırım playstore'da o tarz bir satın alma işlemi falan varmıdır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Indomitablee
Sağolasın kardeşim peki şu premium olayını bilen var mı ? Yani kutulu aldım diyelim oyunu premium nasıl alırım playstore'da o tarz bir satın alma işlemi falan varmıdır ?
Dostum oyunu kutulu aldıktan sonra premiumuda kutuyla alabiliyorsun veya dediğin gibi playstoreden de alabilirsin başka sitelerdende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X