Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF4 e dlc olacak oyuna bi Dünya para istiyorlar. Almırim. bf4 e devam.
  • Bf h ariyordum aramiyorum artik bu kadar rezil oyuna para vermem. Bf3 oynuyorum henuz yakin zamanda da bf4 alacagim insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server'ların doluluk durumu nedir arkadaşlar ?
  • BF hardline heliye, tanka vb araçlara binip inmeyen araçlarla frag kasanlara pekte hitap etmiyor. Genelde oyunculuk ( aim control ) ön planda. Ama BFH helicileri araçla takılanları unutmamış tabiki onlarada araç imkanı sunmuş fakat BF serilerindeki gibi araç zarar gördü ben bir fighttan uzaklaşayım tamir edeyim geleyim 1 saat boyunca aynı araçta takılayım vb şeyler bunda yok max 1-5 dk havada kaldın kaldın heliyle sonrası patates düşürürler hemen acımazlar araçlar içinde aynı durum söz konusu. Oyun gayet güzel eğlenceli aksiyonu bol . Oyuna kötü diyen arkadaşlar keşke biraz da neden kötü olduklarını anlatsalar bizde bilsek.( gerçi ben yukarda belirttim ama :D )

Herşeyi ile mükemmel mi dersek değil hala eksik yönleri mevcut ( silah sayısı çok az ve ortak silah yok hırsıza ayrı polise ayrı silah alıyorsunuz belli kill seviyesine ulaşana kadar ). Oyunu almayı düşünen arkadaşlara kendi görüşümü aktarmaya çalıştım. Tankı heli yi seven tiplerden uzak durmak isteyenler için birebir.

• Beyler battlefield hardline'da bir sürü xp boost var hangisi ne işe yarar bunların bilen varmı hiç birşey anlamadım cünkü bir sürü boost var
  • JellyX J kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyun kendi içinde hoş olabilir fakat Battlefield serisine hiç yakışmıyor. Battlefieldin özelliği tank, jet, atak helikopteri vs vs. Bunda hırsız-polis yapmışlar. E böyle battlefield mi olur araç filan da yok nerde kaldı bunun Battlefield'ligi. Çoğu kişi de benim gibi düşünüyor olacak ki oyun tutmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Bf h ariyordum aramiyorum artik bu kadar rezil oyuna para vermem. Bf3 oynuyorum henuz yakin zamanda da bf4 alacagim insallah

Alma, BF3 hala forever.
  • Daha önceden de söylediğim gibi hardlineda omuz omuza çatışma ön planda. Araç yok denilmiş bunu neye göre diyorlar hala anlamış değilim. 2 farklı saldırı aracı, motor, normal otomobil, suda gidebilen araçlar, heli mevcut. Fakat bu araçlar BF serilerindeki gibi OP ( overpower , aşırı güçlü ) değil. BF nin klasiklerinde tanka heli, vb araçlara binenler araçtan ayrılmayıp map sonuna kadar aynı araçta takılıyordu. Bunların patlatılmasıda bir o kadar zordu. Örneğin engineer olarak bir tankı patlatmak için 3-5 roket atar vb silahlarla ateş etmemiz gerekiyor karşıdaki kişi yeni değilse ( büyük ihtimal yeni olmuyor ) bir tankı veya aracı patlatmak neredeyse imkansız bir hal alıyordu. Ama Hardlineda durum biraz farklı C4, sabotage roket atar, ağır makinalı silahlar veya mekanik ( BF serilerinde engineer ) silahlarıyla araçları patlatmak veya aracı kullananı sürüş halindeyken öldürmek daha da kolay. ( Beni aracıyla ezmeye çalısan adamların ağzına roketi veya mermiyi sokmuşluğum cok olmuştur :D ama araçlada üstümden geçmişlerdir orası ayrı :D) Hardline silah olarak yetersiz kalabilir ( tek eksiği bence silah sayısının azlığı ) ama klasik BFlerden farkı yok bana göre daha eğlenceli hiç bu kadar güldüğüm bir fps oyun hatırlamıyorum adamlar resmen çatışma anında millet birbirini trollesin diye oyun yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Bf h ariyordum aramiyorum artik bu kadar rezil oyuna para vermem. Bf3 oynuyorum henuz yakin zamanda da bf4 alacagim insallah

Alma, BF3 hala forever.

Klasik haritaları oynatan sunucular dolu oluyor artık ölü gibi geldi bana. BF4 de alınır da Hardline'a 60 lira gibi bir fiyat verilmez gibi geldi bana. BF4 30 lira'ya çok rahat bulabiliyorsun.

• You've been kicked from this server by PunkBuster - Battlefield Hardline onlinede bu hatayı alıyorum ve oyundan atılıyorum çözümü nedir
  • Bence bf5 çıkınca bunu da bf3 gibi bedavaya verirler.
  • Arkadaşlar en ucuz BF3'ü nerden bulabilirim?

Birde BF HARDLINE Premium lazım gamekeystore da 122 lira daha ucuzunu bulabilir miyim
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    punkbustırını güncelle

http://evenbalance.com/index.php?page=support-bf4.php
  • Multiplayerda para kazanmak için hangi modları oynamalıyım? Silahları başka şekilde açabiliyomuyuz?

• arkadaşlar battlefield hardline son güncellemeden sonra multiplayer oynarken fazla donuyor takılıyor nedendir bu bilgisi olan var mı ? ayrıca uzun bir süredirde pess 2015 quick match de rakip bulunamıyor bir türlü düzelmedi
  • .300 knockout açmak istiyorum ama bronz serice star nasıl alacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ?

• m4a1 vem416 silahları açmak için ne yapmak gerek?
  • 16 eurolara satılıyor diğer sitelerde almak isteyenlere
    https://www.g2a.com/battlefield-hardline-origin-cd-key-global.html
    http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-hardline-cd-key-compare-prices/
    originde %50 indirimde 30 euro çok pahalı
    ORTALAMA 50 tl filan
    lütfen alınmaz vs gibi yorumlarda bulunmayınız bilgilendirme amaçlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz639

16 eurolara satılıyor diğer sitelerde almak isteyenlere
    https://www.g2a.com/battlefield-hardline-origin-cd-key-global.html
    http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-hardline-cd-key-compare-prices/
    originde %50 indirimde 30 euro çok pahalı
    ORTALAMA 50 tl filan
    lütfen alınmaz vs gibi yorumlarda bulunmayınız bilgilendirme amaçlıdır.

Hocam sen oynuyor musun? Sunucularda durum nasıl?

• bf4 kadar sunucu olmasada qonquest large serverlri oluyor genelde hotwire vs normal diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 12 Ağustos 2015; 13:37:13 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.