Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz639

bf4 kadar sunucu olmasada qonquest large serverlri oluyor genelde hotwire vs normal diyebiliriz

Şuan en popüler bf4 mü? Öyleyse onu almak daha doğru olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefayksl

quote:

bf4 kadar sunucu olmasada qonquest large serverlri oluyor genelde hotwire vs normal diyebiliriz

bf4 iyi güzeldir :) ama ben hardline seviyorum fps açısından gayet iyi bf4 60 fps alıyorsam bundan +80+ 100 bazı haritalarda 2 oyunu iyice incele oyle almanı tavsiye eder :) youtube vs izle :) 16 euroya hardline gayet uygun
  • quote:

quote:

quote:

bf4 iyi güzeldir :) ama ben hardline seviyorum fps açısından gayet iyi bf4 60 fps alıyorsam bundan +80+ 100 bazı haritalarda 2 oyunu iyice incele oyle almanı tavsiye eder :) youtube vs izle :) 16 euroya hardline gayet uygun

16 Euro dediğiniz gibi gayet uygun. BF4 oynamışlığım var single olarak, Hardline'ın gameplay videoları izledim beğendim. Hardline'da sunucular boş BF4'te full olarak algıladım ben, öyle değilse sorun yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

16 Euro dediğiniz gibi gayet uygun. BF4 oynamışlığım var single olarak, Hardline'ın gameplay videoları izledim beğendim. Hardline'da sunucular boş BF4'te full olarak algıladım ben, öyle değilse sorun yok

bf4 e girdim geçenlerde pek farkıda yok desem yeridir :) server doluluğu olarak düşündüğünde bf4 daha eski hardline araba modu qonquest tdm vs var yani gayette zevkli bu fiyatlarada alan çok olursa server biraz daha artabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bf4 e girdim geçenlerde pek farkıda yok desem yeridir :) server doluluğu olarak düşündüğünde bf4 daha eski hardline araba modu qonquest tdm vs var yani gayette zevkli bu fiyatlarada alan çok olursa server biraz daha artabilir

Teşekkürler hocam ilginiz için.

• Oyun malum yerlere düştü , hadi gözümüz aydın :D

Battlefield Hardline-CPY
  • Oyunun single ı nasıl acaba 48 gb a değer mi ki
  • oyunun campaign kısmı güzel olmuş, batman arham knight 'a 10dk dayanabildim, bunu ise bitirdim, tanklı sahne çok güzeldi özellikle..
  • pc nin kaldırıp kaldırmayacagından emin olamadığım için kürek bekliyordum . 2 gunde anca ımdirebildim. şimdi deneyelim bakalım .
  • single player çok sıradan olmuş 50 gb indirmeye değmez
  • Single playeri bence güzeldi, bitirdim oyunu...
  • Arkadaşlar ben oyunun açıkcası multiplyer ı nı bf4ten daha zevkli buldum daha oynanabilir her yerden adam fırlamıyor bf4te ki gibi çok yoğun değil 12 vs 12 td gayet hpş ama sizce premium almalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi iyi diyor kimi kötü diyor anlamadım...youtubedeki videolar pek içimi açmadı 50 gb kotaya yazık kötüyse
  • single vasat. gitti 50 gb.
  • Single iyi değil arkadaşlar multiplayer oynayacaksanız alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babe01

Hızlı para kazanma ve ucuz yollu nerden alınır buyrun

ellerine sağlık hocam iyi anlatım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimavi1538

kimi iyi diyor kimi kötü diyor anlamadım...youtubedeki videolar pek içimi açmadı 50 gb kotaya yazık kötüyse

zevkler tartışılmaz :D bu tarzları seviyorsan zevk alırsın ben gta serisinden hiç bir zaman zevk almadığım gibi :D ama hardline adam oldurmekten çok hepsini kelepçe takma puan kazanma üstüne kurulu single o yüzden aksiyon vs fazla yok buda olumsuz tarafı multisi gayet akıcı fps bf4 e gore çok iyi
  • :) oooo kimler varmış burda :)
  • beyler single oynayacağım ama oyun çince. bunu nasıl düzelticez?
  • BATTLEFIELD HARDLINE MULTIPLAYER WILL BE OFFLINE FOR 1H STARTING 07.00 UTC / 12.00 AM PDT ON SEPTEMBER 16 FOR THE DEPLOYMENT OF ROBBERY XP AND BASE GAME UPDATE.

Türkiye saati ile geçe 3e mi tekabül ediyor yoksa öğlen 3 e mi :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.