Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (Deluxe Edition) Sipariş Verme Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere EA oyunlarının Türkiye dağıtımcısı Aral. Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield: Hardline, 17 Mart 2015 tarihinde çıkıyor. Deluxe Edition sürümünü ön sipariş vermek istiyorum ama Aral satmıyor. Büyük ihtimalde getirmeyecekmiş. Origin ise EURO olarak satıyor. Nereden sipariş verebilirim acaba en uygun fiyata ve sorunsuz olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErcanGUNES

Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz üzere EA oyunlarının Türkiye dağıtımcısı Aral. Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield: Hardline, 17 Mart 2015 tarihinde çıkıyor. Deluxe Edition sürümünü ön sipariş vermek istiyorum ama Aral satmıyor. Büyük ihtimalde getirmeyecekmiş. Origin ise EURO olarak satıyor. Nereden sipariş verebilirim acaba en uygun fiyata ve sorunsuz olarak?

Meksika proxy ile gir ve key satın al ve hesabında aktifle ama bf5 beklemeni tavsiye ederim bir çık site ve dergi bu oyunun doc şeklinde olduğunu düşünüyor bf5 gelecekler listesinde birçok gagdet almak istiyorsan formda konu var adımları uygulayıp alabilirsin şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Origin sana key vermiyor. Direk hesabın üzerinden satın alıyorsun ve direk hesabında aktif oluyor. Ayrıca Proxy değiştirip Meksika para birimi ile alınca ilerde sıkıntı yaşamak istemiyorum. Uyarı ya da banlanma gibi. Diyelim ki kaç paraya geldiği konusunda bakmak istiyorum. Meksika proxy'e nasıl geçiş yapacağım? Bu konuda güvebilir eklenti ismi nedir?

Hardline'a "doc şeklinde" derken ne demek istedin anlamadım? Ben Battlefield 4'ü Beta sürecinden bu yana oynuyorum. Hayatımda oynadığım en iyi Multiplayer savaş oyunu. Bu konuda gerçekten çok iyi. Origin'in verdiği istatistiğe göre zaten Battlefield 4'ü 1.100 saatten fazla oynamışım... Düşün artık gerisini. :)

Hardline'ın kapalı Beta'sına katıldım ve oyun çok zevkliydi açıkçası. Kesinlikle çıkar çıkmaz oynamak istiyorum. Üstelik Beta'dan sonra çok iyileştirme ve değişiklik yaptıklarını açıkladılar. Battlefield 4 ile Hardline kıyaslanamaz tabii. İkisi bir birinden çok farklı. Bana kalırsa 5 öncesi bir farklı zevkte bir ara oyun.

Battlefield 5 duyurulmadı bile... Battlefield 5 için gelecekler listesinde birçok gadget almak istiyorsan derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErcanGUNES -- 28 Aralık 2014; 3:30:26 >

• Chrome'un "Hola Better Internet" eklentisi ile Meksika'daki fiyatına baktım ve 49.99$ yazdığını gördüm. Amerika fiyatından bile daha ucuz çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.