Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Recovery.MM

Oyunu beğendim diye bilirim,bf4 oynamaktan sıkılmıştım bu iyi oldu.
    Oyun bf4 e göre biraz daha hızlı ,silah tepmeleri hoşuma gitti bf4 ten daha çok beğendim Diye bilirim.
    Biraz daha oynarsam daha net fikir edine bilirim.

Edindiğin fikirleri olumlu yada olumsuz bizlere de aktarırsan sevinirim.

Arkadaşlar beta'da edindiğiniz olumlu yada olumsuz izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
  • Arkadaşlar tr psnden oyunu indirdim.Us psnde plus olduğu için ordan giriş yaptım fakat bütün serverlar boş gözüküyor.Bu herkesdemi böyle yoksa sadece bende mi :)
    Edit: Arkadaşlar server browserda gözükmüyor fakat quick gameden girince dolu sw ye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_dogus -- 3 Şubat 2015; 19:38:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game trial cok uzun sürdü sizde de boylemi daha %40 cok yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta'daki level oyunu alınca sıfırlanacak mı kalacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

Beta'daki level oyunu alınca sıfırlanacak mı kalacak mı?

Sıfırlanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

oynasakta size eslık edemıyoruz zaten unutmadık unutturmaayacagız yılmaz bey

Emir demiri keser denizcim talimat büyük yerden geldi sırf sen değil bir çok arkadaşı silmek zorunda kaldım evlen gel derneğe beraber oynayalım :)

• o kadar kötü mü ya? videolara bakayım
  • Ben beğenmedim beyler. Bf4 ün yanına yaklaşamaz. Sniper olun anlarsınız. Nefes etkisi 0.

• Beyler PS4'te indireyim dedim. 2.9gb tarzı indirdi. Oyunu açınca game trial %24 gozukuyor da geri kalanını oyunun içinden mi indiriyor, yani cihazı açık bırakmamız mı lazım? Cihazı dinlenme moduna alınca indirme kesilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerodactil

Beyler PS4'te indireyim dedim. 2.9gb tarzı indirdi. Oyunu açınca game trial %24 gozukuyor da geri kalanını oyunun içinden mi indiriyor, yani cihazı açık bırakmamız mı lazım? Cihazı dinlenme moduna alınca indirme kesilir mi

Gerekli ayarlar isaretliyse kesilmez indirme.

• Bende beğenmedim,zaten çok bf hayranı değilim,her çıkan oyununu oynarım bir süre sonra sıkılıp bırakırım.Visceral games final sürümünde 1080p olacağını söylüyordu,beta şu an ps4 900p xbox 720p kaplamalar efektler doğal olarak eksik 10gb a sığmazdı zaten.Genel grafik tasarımı pek göze hitap etmiyor,çözünürlük vs değilde sanki oyunun temel dizaynında bir eski jenerasyon havası var gibi.

Gelen değişik modlarla oyuna değişik bir hava vermişler ama sanki oyun bf olmaktan çıkmış objektif bazlı geniş harita cod olmuş,aşırı bir karambol ve gereksiz bir tempo var.Silahların tepkimesinde değişikliğe gitmişler kimi oyuncular beğensede genel kitle memnun olmayabilir.Zaten çıkar çıkmaz almayı düşündüğüm bir oyun değildi,betadan gördüklerim benden geçer not almadı.Son halinde kaliteyi bir hayli artırırlarsa fikrim değişebilir.
  • Beyler plus olmadan oynayabiliyor muyuz?

• Oyun bayagi hizli deisik ama goruntusu beta oldugu icinmi kotu kaplamalarda yansima ve kesik sorunu var birde ileride bazi yerler yada nesneler bulanik karakterlerde ghosting goruntu var beta yuzundenmi o yoksa oyun boylemi cikacak?boyle cikcagini umarim sanmam pc ile dag kdr fark olur netlikde.. bf4 guzel ve net gorunuyordu ps4 de arkadasimda oynamisdim umarim bu oyunda boyle olur

ve bf3>bf4>>bf hardline mp olarak dice bozmaya basladi malesef tum firmalar boyle olursa oyuncular olarak ne yapacagiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 3 Şubat 2015; 21:54:06 >
  • Grafikler niye böyle? BF4'te çok daha iyiydi açıkçası. Umarım beta olduğundandır. Eski jenerasyondaki gibi grafikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefaYaman444

Beyler plus olmadan oynayabiliyor muyuz?

Oyunda sadece multiplayer modu var, dolayısıyla plus olmadan oynayamazsın.
  • quote:

quote:

Bir arkadaş yukarıda oynanabilir yazmış da ondan sordum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbit53 -- 3 Şubat 2015; 22:54:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Bir arkadaş yukarıda oynanabilir yazmış da ondan sordum. Teşekkürler

Yani oyuna girersiniz ama plus olmadan multiplayer açılmayacak.
  • 1 saat oynadım ben bir şey anlamadım
    heist modunda durmadan ölüyorum
    bir tek klasik conquesti anladım
    cod payday nfs karışımı bir şey olmuş
    ayrıca ilk verdiği silahlar kötü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 3 Şubat 2015; 23:05:35 >
  • https://m.youtube.com/watch?v=ZKGPHsz9OSM

Görüşlerimi de burada bildirdim. Eğer kararsız arkadaşlar varsa burdan oyuna bakabilirler. Bence bu kadar paraya degmez

• Hardline serinin devamı mı, yoksa Battlefield 5 yakın bir tarihte ayrı olarak mı çıkacak?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.