Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

İlk maç için hiç fena değil. :) Gideri var oyunun. Kerem Patrol Heliden inmezsin sen. :)

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

Abi helal valla, ben oyunu cozemedim uzaktaki adamlari vurma da bi sikinti var. Sanki mantar tabancasi ile bos bos skiyormusuz gibi. Oyuna biraz zaman vermek lazim, oyun modlari cok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Rainbow u alirim kerem abiyede aldiririz zaten .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk maç için hiç fena değil. :) Gideri var oyunun. Kerem Patrol Heliden inmezsin sen. :)

Dün gece 1'de indi, 1 maç yapıp çıktım pek bir şey anlamadım bugün vakit olursa bakacağım.

• Oyunda KKTC bayrağı olması hoş bir detay.

• Conquest Large oynadım ben sadece 5-6 maç diğer modlara bakmadım. Eklenti ve silahları parayla alma olayı fena olmamış aslında. :)

Kerem sen 60bin dolar biriktirip minigun al direk başka birşeye harcamadan. Yalnız sadece 2 kişilik attack heli var tamirci yok üzgünüm.

Hakan silahları ekleri falan kurcalamak lazım biraz.
  • bf4 ten sonra bu oyun yavan geldi biraz
  • quote:

Conquest Large oynadım ben sadece 5-6 maç diğer modlara bakmadım. Eklenti ve silahları parayla alma olayı fena olmamış aslında. :)

Kerem sen 60bin dolar biriktirip minigun al direk başka birşeye harcamadan. Yalnız sadece 2 kişilik attack heli var tamirci yok üzgünüm.

Aynen abi diyorum ya zaman vermek lazim oyuna. Bf4'un ilk cikisini hepimiz biliyoruz bence bu oyun da hak eder.

Oyun kotu olsa bile gicikligina alalim abi, cunyir da almak zorunda kalsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine en çok oynanan oyun CQL gibi geldi bana.
  • quote:

Conquest Large oynadım ben sadece 5-6 maç diğer modlara bakmadım. Eklenti ve silahları parayla alma olayı fena olmamış aslında. :)

Minigun dediğin helicopter için mi ?
    Dedim ya henüz bir şey anlamadım, aslında bf4'ü bırakmak istemiyorum bu oyuna da önyargılı yaklaşıyorum. Sesler ve silahların tepmesi bir garip geldi. Tek round heist oynadım daha ne yapacağımı çok anlayamadan ölüp durduk.

Helicopter'i indirmek için stinger ve rpg'ler sanırım yerden alınıyor, pilotlar millete sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum.

• abi almayalım su oyunu rainbow alırız oda cıkacak yakında hem daha kapsamlı ve guzel bır oyun o
  • Conquest large da recon la 3 map bitirdim hoşuma gitti oyun benim fakat bf4 un eklenti paketi tadında olmuş oyun ben istenilen parayı hakedeceğini duşunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

Dedim ya henüz bir şey anlamadım, aslında bf4'ü bırakmak istemiyorum bu oyuna da önyargılı yaklaşıyorum. Sesler ve silahların tepmesi bir garip geldi. Tek round heist oynadım daha ne yapacağımı çok anlayamadan ölüp durduk.

Helicopter'i indirmek için stinger ve rpg'ler sanırım yerden alınıyor, pilotlar millete sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum.

Evet helikopter için. Başlangıçta heavy machine gun ile geliyor. Yer hedeflerine güzel ama heli vs helide minigun yine avantajlı sanırım. Dün akşam çünkü çoğunlukla pert oldum heli ile kapışınca.

Bir de araç kontrolleri BF3 gibi yine. Gaz R2 mesela. Her oyunda değişecekse bu işimiz var. Tam birine alışıyoruz hadi hop eskiye...

• Şu bf beta'larını ne zaman oynasam oyunu çok zevkli buluyorum ama oyunun kendisini alınca hiç zevkli gelmiyor. Sanırım bilen bilmeyen herkes oyunda olunca adam vurmak daha kolay oluyor oyun daha zevkliymiş gibi geliyor.
  • Beta'yı indiriyorum. Geçen gün Bf4 alacaktım bu oyunun çıkacak olmasından dolayı vazgeçtimi, oyuncular falan buna geçer diye bir bakalım nasıl olmuş.

Sizce nasıl olur Bf 4 akar mı yoksa bu oyuna Bf 4'den ciddi bir geçiş olur mu ?
  • hardline nın çıkması demek bf4' e daha dlc gelmeyecek anlamına mı geliyor o zaman?
  • Bence alınmaz bu oyun bf4 ile aynı herşeyi insan biraz uğraşır bf4 hırsız polis dlc oyun modlarıda okadar güzel olmamış daha iyi yapılabilirdi
  • Malesef bu oyun 60 dolar etmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

Evet helikopter için. Başlangıçta heavy machine gun ile geliyor. Yer hedeflerine güzel ama heli vs helide minigun yine avantajlı sanırım. Dün akşam çünkü çoğunlukla pert oldum heli ile kapışınca.

Bir de araç kontrolleri BF3 gibi yine. Gaz R2 mesela. Her oyunda değişecekse bu işimiz var. Tam birine alışıyoruz hadi hop eskiye...

ilkinde de arkadaşta oynadığımda gaz bf3 gibiydi, dün option'a baktığımda bf4 kontrollerinin aynısıydı. Bu saatten sonra bir daha ana alışmak imkansız valla.
    El-Beyin koordinasyonu kalmaz ki, bf4'e geç başka hardline'a geç başka kontrol

• Dün akşam çekmiş olduğumuz gameplay i sizlerle paylaşmak istedim.İyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Aynen abi diyorum ya zaman vermek lazim oyuna. Bf4'un ilk cikisini hepimiz biliyoruz bence bu oyun da hak eder.

Oyun kotu olsa bile gicikligina alalim abi, cunyir da almak zorunda kalsin

Ben almayı düşünmüyorum şimdilik. :) İleride zaman gösterir ama es geçme ihtimalim yüksek.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.