Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RealW

Hardline serinin devamı mı, yoksa Battlefield 5 yakın bir tarihte ayrı olarak mı çıkacak?

Serinin devami ama ara oyun gibi birşey olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • regis kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
    payday tarzı bir hırsız polis klasiği oyun varken
    bulaşmayacaklardı bu tarza
  • 100 mbit internet bağlantım var pc den herhangibirşey indirirken 5 mb/s ye kadar hiz aliyorum, ps4 te bf hardline downloadi 4-5 saattir açık hala 8.59 gb indirmiş daha. ps4 un internet bağlantisi neden bu kadar kötü yahu.

• Hala yuklenmedi neden bu kadar yavas ya

• Cod aw de hizli onda rahat oynuyorum da bu ne birader konsolda oto target yok bu ne sacmalik

• Benim icin Alip oynanacak bir oyun degil sizden ricam su oyunu alipta benide almaya mecbur etmeyin

• Bu Oyun Plus Olmadan Oynayabilen Var mı.

• Battlefield Hardline Beta Trailer | PS4, PS3

• Oyunu indirmeye başlarken 11 gb gözüküyordu simdi baktığımda oyun boyutu 2 gb olmuş ?
    Geri kalana ne oldu acaba :)
    Daha 1, 5 gb indirmis.Bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk maç için hiç fena değil. :) Gideri var oyunun. Kerem Patrol Heliden inmezsin sen. :)

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

• quote:

Orijinalden alıntı: souris

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

oynasakta size eslık edemıyoruz zaten unutmadık unutturmaayacagız yılmaz bey

Emir demiri keser denizcim talimat büyük yerden geldi sırf sen değil bir çok arkadaşı silmek zorunda kaldım evlen gel derneğe beraber oynayalım :)

eski bir EPKYD üyesi olarak anlıyorum olayı..partilere yabancı gelmesin diye ama yinede çok saçma benim PS4 üm benim kararım diyebilmeli herkes istediği adamı ekler istediğini siler emir falan evli ve 30 yaşı devirmiş bir adama.. nebiliyim.. kolay gelsin..

• Oyun kotu baya ya zaten fps yede alisamadim ps4 de uzuldum ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: acsar82

katılıyorum
    payday tarzı bir hırsız polis klasiği oyun varken
    bulaşmayacaklardı bu tarza

payday da çok bozdu ki aslında iyi bir fırsattı bf için hazır banka soygunlarını kimse keşfetmemişken ama değerlendiremediler heralde şuaniçin.
  • bad company 2 betasından beri zaten herkes forumda betaları beğenmediğini söyleyip çıktığı gün alıp oynadı.Beğenin diye değil bu betalar zaten
  • Arkadaşlar oyunu indirdim yüklendi şu CE-34878-0 hatası veriyo ya valla delirdim baştan indirdim ama yinede hata veriyo nasıl çözebilirim?

• Ben az önce yarım saat kadar oynadım. Açıkçası ben oyunu beğendim. Bf4 e göre sanki biraz daha arcade olmuş. Değişik ve güzel olmuş bence. Ben alıp oynayacağım.

• Betayı beğendim. Evet, BF4'ün ek paketi gibi duruyor ancak çok zevkli. Full sürümdeki diğer modlar ve haritalara bakarak alıp almama konusunda karar vereceğim.
  • Uzmeyecegim seni Deniz
    Aksam 6 round oynadim daha round sonunu goremedim. Surekli serverla olan baglantim koptu. Server browser da calismiyor beta da sanirim. Bos serverlari gosteriyor + arama kriterlerini degistiremiyoruz. Quick match tan bir giriyorum Asya bir giriyorum Amerika server ina atiyor.
    Hot wire modu cöp olmus. Heist modu obliteration a benziyor gibi . Silahlarin tepmesi de bf4 e gore fazla olmus. Gerci round sonu gormedigim icin para kazanip eklenti takamadim daha.
    Eklenti tadinda bir yapima 60 dolar vermem acikcasi. Su anlik Rainbow six siege disinda ilgimi ceken bir oyun yok. Onuda birlikte alacagim 4 kisi bulamazsam bu seneyi bos gecerim.

• Eğlenceli oyun

• haritalar büyükmü ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.