Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ben oyunu çok beğendim, ilk silahlarla adam vurmak zor ama ileride (oyun içi para ile) satın aldığımız stabil silahlar ile oyun tadından yenmiyor. Haritalar ufalmış, tempo yükselmiş 30vs30 kapışmalarda biraz kaos ortamı oluşsa da bu aksiyon dolu anlardan bir kaç kill alıp sağ çıkmanın verdiği haz ömre bedel. Grafikler konusunda haklı olabilirsiniz, BF4 kadar iyi olmasada COD kadar da kötü değil bence..
  • Kurulum %54 te kaldı sebebi nedir bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi özellik açıldı nasıl kullanıcam ? Sağ en altda tırmanma gibi bir şey açıldı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar Battlefield adının doğasına uymasa da hırsız-polis fikrinin hoş ve eğlenceli olabileceğini düşünüyordum ancak betayı da oynadıktan sonraki fikrim oyun duyurulduğu günden beri pek çok insanın da söylediği üzere ayrı bir oyun olmayı ve de 60 dolarlık fiyat etiketini hak etmediği yönünde.

Betayı oynadığım süre boyunca belirli kısımlarda eğlendiğimi inkar edemem ama ne kadar bizim için birinci planda değil desek de grafikler eski nesile yaraşır düzeyde, vuruş hissi yerlerde, RPG'ler zannediyorum pick-up yoluyla ediniliyor ama tepemizde pekala helikopterler gezinebiliyor, araç kullanmak zevksiz ve de açıkçası ruhsuz, karakter animasyonları desen onlar da rezalet, karakterin silah tutuşu bile bir garip. Oyunun arayüzü bile yoruyor adamı, tek bakışta ne kadar canınızın kaldığını görebilmek bile göz alışkanlığı ister. Köşesinden de olsa Battlefield 4'ün üstüne konabilmiş tek bir şey yok, aksine çevreye verebildiğiniz hasar da ciddi anlamda azalmış.

Visceral'ın amacı tamamen Battlefield 4'ten ayrı bir oyun yapmaktı ancak başarmışlar, oyun öyle bir düzeyde ve de şu halindeki vasatlıkla kesinlikle Battlefield 4'ten ayrı bir oyun bu, aynı olsalar bir şeye benzer veya ciddi anlamda iyi bir yapım bile olabilirdi en azından. Umuyorum tam sürümde bambaşka bir oyun görürüz diye umut edeceğim ama büyük ihtimalle oyunun final sürümüne çok yakın bir haliyle karşı karşıyayız, şunun şurasında bir ay kaldı çıkışına.

Battlefield 4'ü PC için bir yıl önce Premium'suz haliyle 40 liraya almıştım, yılbaşı indirimlerinde de PS4'e Premium Edition versiyonunu 30 dolara aldım ki Hardline'dan kat be kat daha iyi bir oyun ve hazır Premium da bir yıl daha uzatıldı, BF5 gelene kadar gideri olacak bir BF4 varken şu Hardline'a 60 dolar istemek resmen soygun gibi bir şey. Heist güzel, hakkını yemeyeyim ve açıkçası oynarken de eğlendim ama elinizde BF4 varsa, hele de Premium da varsa sırf soygun yapacaksınız diye Hardline da alınmaz bence.

• 25lvl'a kadar oynadım. Grafikler büyük oranda aynı, hatta BF4'ün Betasına göre daha kötü, onda yıkılmalar falan vardı. Oynanışta da silahları elden geçirmişler, daha çok geri tepiyor, sarsılıyor ve bana biraz daha hızlandırmışlar gibi geldi, iyi de olmuş. Conquest'in olduğu harita moktan, Heist yapılan alan ise CrySis 3 Newyork'u gibi. Volumetrik efektler ile süslemişler bayağı. Beta olduğundan bazı grafik hataları ve lag sorunu da mevcut, bilhassa araç kullanırken saçma animasyon hataları oluyor. Ancak yine çatır çatır oynanacak bir oyun olmuş. Muhtemelen ben almayacağım gibi görünüyor ancak çıktığı zaman en çok tercih edilen Multi olacağı belli diyeceğim, amaaaa Evolve akaaaar!

Heist haritasından,

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

• Counter - cod arası bir şey olmuş. Bf4 olmasa belki alabilirdim ama şu an bedava olsa bile ayda en fazla 1-2 kere oynarım. Onun için de bu parayı vermem. Betasını bile bugün sildim.

• Stunt driver ne işe yarıyor ?

• İlk defa bf oyunu indirdim grafikler beta aşamasında olduğu içinmi böyle yoksa tam sürümlerindede bu şekilde
  • BF4 ün preli hali en son 30 dolar civarına düşmüştü (2 kişi 15 dolar) veya kardeşlik konusunda çok güzel fiyatlara bulunuyor premium versiyonu. O yüzden bu oyuna premium ile beraber 60 dolar (2 kişi fiyatı) bu fiyata yazık günahtır .BF3 ve BF4 ü hem beta ve full sürümünü pc de denemiştim, onların yanında çok sönük kalmış bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 5 Şubat 2015; 6:29:57 >
  • keşke bunu başlı başına bir oyun değil de eh alın arada oynayın idareten diye çıkartsalardı.mantık kötü mü değil ama bf ye pek yakışmadı.zaten cod'un o hengamesi,karmaşasını sevmediğimizden bf oynuyorduk o olay ortadan kalkmış.pek ilgi olmazsa bf4 devam edilir bu gidişle
  • Hu hoouuu yeah mada.. where do you go ah. i got you... hehehe.

• Lag cok vardi aksam bende sizde nasildi?

• Arka arkaya 4 5 maç Hardline ile CQ oynadım. Aradaki farkı daha iyi anlamak için BF4'e geçtim. BF4 grafik olarak atmosfer olarak hâlâ açık ara önde. Hardline'da çizgi film mi desem plastik mi desem bir hava var. Birçok patlama efektinin de iyice scripte bağlaması zaten tam bir hayal kırıklığıydı.

İlerleyen günlerde birçok oyun çıkacak, arada FPS oynamak istersem elimin altında BF4 durduğu sürece bu oyunu alınabilir bulmadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Arka arkaya 4 5 maç Hardline ile CQ oynadım. Aradaki farkı daha iyi anlamak için BF4'e geçtim. BF4 grafik olarak atmosfer olarak hâlâ açık ara önde. Hardline'da çizgi film mi desem plastik mi desem bir hava var. Birçok patlama efektinin de iyice scripte bağlaması zaten tam bir hayal kırıklığıydı.

İlerleyen günlerde birçok oyun çıkacak, arada FPS oynamak istersem elimin altında BF4 durduğu sürece bu oyunu alınabilir bulmadım ben.

1,5 sene önce çıkmış 8-9 tane patch ile güncellenmiş BF4'ü ; beta aşamasında olan (bende sevmedim orası ayrı) bir oyunla kıyaslamak abes olmuş ha dersin ki oyunun teması ve içeriği bana göre değil eyvallah ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 5 Şubat 2015; 10:30:05 >

• Dun oyunda dogaclama yaptim resmen oyun benim zenci genlerime dokunmayi basardi ben alacagim oyunu sadece su muzikler icin bile deger

• "belki oyun önceki beta'ya göre gelişmiştir." diye düşünüp satın alacak adamları da kaybettiler yeni beta'yı yayınlayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Dun oyunda dogaclama yaptim resmen oyun benim zenci genlerime dokunmayi basardi ben alacagim oyunu sadece su muzikler icin bile deger

Mini heli gameplay

Bf4 ile çok farkı yok sanırım, minigun açılmadan önce diğer heli'yi vurmak bir azap, sanki hit aldığında da göstermiyor gibi geldi bana. Stinger ve rpg'ler yerden alındığı için bence pilotlar bu haritada yerdekilere büyük sıkıntı çıkartır.

Oyunu ilk aşamada almayacağım kesin, sizde almayın :)

• Oyunu test etme imkanı olmayan arkadaşlar var ise izlemenizi tavsiye ederim.Hotwire ve heist modları için gameplay videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJones -- 5 Şubat 2015; 11:00:39 >

• Bu nasi bi arac kullanma yaw

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Oyun artık bu saatten sonra değişmez. Bomba atınca parçalanmayan yerler full sürümde de parçalanmayacak. Beta'dan ziyade bir promosyon bir reklam bu. Valla adında Battlefield olduğu sürece kıyaslarım. CS:GO ile mi kıyaslayacağız oyunu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.