Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hiçbir battlefield oyunun betasını oynamadım fakat bu oyunun durumu beta olduğundan dolayı mı böyle ?
    Oyun gerçekten berbat gözüküyor ps4 üzerinde bf 4 ve bf hl arasında dağlar kadar fark var da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şu hardline da heis modunu hiç anlamadım ya boş boş koşup duruyorum ? adma görünce vuruyom amacı ne detaylı olarak anlatıca var mı bide diğer modları?
  • Ya beyler betanın amacı bellidirde 11gblık oyun indirdik, bu silahlar full sürümdede böyle su tabancası gibi mi olacak? battlefield 4ün betasını oynayan arkadaşlar yazabilir mi? ps4 sisteminden oynuyorum

• Hardline ilk videom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 51.000 Dolara AWM aldim ama pek hosuma gitmedi sniper olarak ne önerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah sıradaki oyun bad company 3 olur, en iyi savaş atmosferi bad company 2 deydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

inşallah sıradaki oyun bad company 3 olur, en iyi savaş atmosferi bad company 2 deydi bence

efsaneydi bad company 2
  • Betayı oynamış birisi olarak değerlendirmem şu şekilde

Bana göre $60 ı hak eden bir oyun olmamış ama $30 ı hak eden bir oyun olmuş. Yani, ucuzlayınca alınabilir ve almayı düşünüyorum. Ucuzlaması 4-5 ayı bulur.

Banka soyduğumuz modu çok beğendim. Ucuzlayınca alırsam, sırf bu modun hatırına alırım, tabi bu modun sıkmaması için, harita sayısının en az 10 tane olması gerekiyor.

Arabalı modu, 3 arkadaş arabanın camından çıkma animasyonu dışında pek beğenmedim. Yalnız, arabanın camından çıkma, geri oturma animasyonu çok iyi olmuş, GTA V de olması gereken, BF Hardline da olmuş. Rockstar'ın bu animasyonu örnek alıp GTA 6 ya uyarlaması gerekir diye düşünüyorum.

CQ mod ise klasik CQ mod işte, yalnız kum fırtınası, BF4 de ki Gul of Oman da ki kum fırtanasından çok daha iyi olmuş. Gulf of Oman da kum fırtınası başlıyor ve oyun bitene kadar son bulmuyor. Hardline CQ modda ise kum fırtınası başlıyor ve son buluyor. Tertemiz harita, kum fırtınası bittiğinde toz tabakasıyla kaplanıyor. İşte, BF4 de de böyle olması gerekiyor. İnşallah BF5 de olur.

Özetleyecek olursam, oyun kesinlikle kötü değil, sıkıcı da değil. Sadece, BF serisine hakim olan birinin, çok şey beklememesi gerekiyor. Çıkış fiyatının yarı fiyatına düştüğü zaman, arkadaşlarla güzel vakit geçirmek için alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 6 Şubat 2015; 17:20:17 >

• Arkadaşlar ufak bir video çektim oyunu almak isteyen veya tereddüt yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir diye düşünüyorum herkese iyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

inşallah sıradaki oyun bad company 3 olur, en iyi savaş atmosferi bad company 2 deydi bence

efsaneydi bad company 2

Bir daha öyle bir oyun çıkmayacak diye korkuyorum.

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Cok begendim hele o ucak ve kosan adamlari almanizi. Bir de bazilarinda kafalarinin biraz yukarisina hedef almissiniz, wind'den dolayi mi? Eger oyleyse nasil gorecegiz wind'i ben bulamadım. Bir de sarki ismini alabilir miyim

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Oyunda ruzgar yok adamlar kucuk kucuk hareket ediyorlar bazen yanina attiklarim hareket edebilirler diye attiklarim mesela bir sahnede catida uc kisi var yine birinin birazcik yanina nisan aldim ates ettim adam kipirdamadi vuramadim bosa gitti mermi sonra iki kisi vurdum orda

Sarki proleter-inna

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Bilgi ve şarkı icin tesekkur ederim

• 500.000 dolara altin silah camo var. Bence bu olay cok iyi olmus. Sebebi su ; oyuncular icin lvl atlamak'dan ote bi amaclari daha olacak her silahi altin yapmak gibi. Yada soyle de olabilirdi x silah ile 5000 kill al altin olsun. Boylelikle hep ayni silahla oynanmanin onune gecilir oyunun zevki artardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 7 Şubat 2015; 10:41:42 >
  • Sen bu oyunu nasil begendin anlamiyorum

• Bu beta nasıl indiriyoruz pc ye de indirebiliyoz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Sen bu oyunu nasil begendin anlamiyorum

Haci alirim heral de ilk ciktigi gun cerezlik bir oyun olmus, stres atmak icin bire bir. Arcade bir oyun misal cod yerine bu oyunu oyna. Hizli oyun yapisini sevdim. Misal sen sniper oynuyosun, sence sniper oynamak bu oyun da zevkli degilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 7 Şubat 2015; 10:48:43 >
  • Zevkli cunku betadaki(cq haritasi)haritada her yere hakim tepeler var birde en uzak mesafe 250 metre kosan adam vs vurula biliyor bin metreden kosan adam vurmak zor .d kisa vadede eglendiriyor sniper oynamak ama belli bir yerden sonra 250 metre sniper icin sikici bir hale geliyor birde oyunun muzikleri sunumu cekilir dert degil normal silahlar mantar silahini andiriyor .d benim oyum belli ben hayir diyorum bizimkiler almazsa elimi surmem oyuna nihatla cem abinin gorusu benle ayni kerem abi biraz iliman bu konuda bakalim bekliyoruz .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Zevkli cunku betadaki(cq haritasi)haritada her yere hakim tepeler var birde en uzak mesafe 250 metre kosan adam vs vurula biliyor bin metreden kosan adam vurmak zor .d kisa vadede eglendiriyor sniper oynamak ama belli bir yerden sonra 250 metre sniper icin sikici bir hale geliyor birde oyunun muzikleri sunumu cekilir dert degil normal silahlar mantar silahini andiriyor .d benim oyum belli ben hayir diyorum bizimkiler almazsa elimi surmem oyuna nihatla cem abinin gorusu benle ayni kerem abi biraz iliman bu konuda bakalim bekliyoruz .d

Bak tekrar soyluyorum (250 metre olayini gec) bu oyun arcade, ilk silahlar evet mantar tabancasi gibi. M16a3 u actim cok iyi, mpx de oyle. Ama beta oldugun dan bi dengrsizlik var, misal pistol silahlari bf3 betasindaki gibi cok guclu.

• Sipahi hocam başlığı düzenlermisin hala 21 Ekim 2014 yazıyor!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.