Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Aynı senin durumundayım. BF3 den aldığım keyfi BF4 den alamadım. Ama hardline BF4 ten daha kötü olmuş. Umarım beta diye böyledir.

Yapma ya öyle diyosun yani Ahh ahh nerde o eski bf3 zevki yaa.

BC2 den aldığımız keyfi BF3 den alamadık, BF3 den aldığımız keyfi BF4 den alamadık, BF4 den aldığımız keyfi Hardline den alamayacağız büyük ihtimal. Seri gittikçe kötüye gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aynı senin durumundayım. BF3 den aldığım keyfi BF4 den alamadım. Ama hardline BF4 ten daha kötü olmuş. Umarım beta diye böyledir.

BC2 den aldığımız keyfi BF3 den alamadık, BF3 den aldığımız keyfi BF4 den alamadık, BF4 den aldığımız keyfi Hardline den alamayacağız büyük ihtimal. Seri gittikçe kötüye gidiyor.

Haha çok doğru bir tespit hocam

• Kimsenin ilgisini dahi çekmiyor olması normal karşılanabilir ama konu bile ölmüş bence biraz daha ilgi gösterilebilir.
    Çıkış tarihinden bahsediyorum konuyu açan arkadaşlar daha ilgili olmalıdır.
  • Bf3ün ziba toweri yeterdi. Gelir diye bekledim bf4e dlc ile ama gelmedi..

• arkadaslar oyun benim hosuma gitti cok profosyonel bir acidan bakmiyorum oyunlara anlamamda cogu terimini ama her oyunu nu oynarim bf serisine 12 usd ye dusen bf4le (biliyorumbiraz gec oldu ama) girdim ve resmen hayran kaldim simdi bu oyunun araba modlari felan heist blood money nedense bana cok eglenceli geldi hele de 2-3 arkadas toplanirsan insallah oynarken de begenirim (evet beta yi kacirdim )

• BF serisi zaten kendini ispat etmiş bir seri her ne kadar buglar sorunlar boy gösterse de
    Fakat ben de bu oyundan nedense istediğimi aldım bana yakın geldi uzun soluklu BF4 farklı bir tat olarak gayet güzel olacağa benziyor.
    Tabi ki ek oyun dlc gibi yakıştırmaların bir kısmına bende katılıyorum çok büyük bir değişiklik beklenmesi olağan dışı olurdu.
    CoD serisi bile neredeyse her sene farklı bir oyun üzerine hikaye ile çıkıyor değişimler elbette olmasına rağmen.
    Benim de bekledğim oyunlarından çıkışına da 1 ay kadar bir süre var BF4 de aldığım zevki alacağıma inanıyorum.
  • Call of duty oyuncularını nasıl Battlefield serisine çekebiliriz düşüncesi hakim.Medal of Honor oyun bahçeleriydi.Üç beş birşey denediler,olmadı.Battlefield 4 de oyunu gereksiz yere kolaylaştıran(!) bir sürü ekipman,silah vardı.Betadan sonra tanka ateş edeni gördüm.Durum bu kadar vahim.Malesef "Battlefield Veteran" terimini öldürüyorlar.

Sırf Hardline diye çıksaydı bu kadar garip bakılmazdı belki.Ön sipariş kesinlikle hayır.Yaza doğru güzel bir indirim olursa belki.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen benim durum.Bc2 den sonra hiç bir bf oyunundan o keyfi alamadım şahsen.Gerçi bf3 çıktığında elimde ps3 yoktu fakat gtx680 li bir pc vardı.Dönemin üst düzey kartıdır.İlk defa pc de de orjinal bir oyun almıştımPs4 de 150tl verdim Bf4 e 1 hafta olmadan 120 ye elimden çıkardım.Benim için büyük hayal kırıklığıydı.
    Nedense bende alamadım o keyfi.Bc2 de 46 veya 47.level da bırakmak zorunda kalmıştım.Vietnam Dlc sini de bayağı oynadık.
    Ben Bc3 beklerken Hardline geldi.2 sene daha gelmez galiba.Dice yanılmıyorsam Miriors Edge 2 yi geliştiriyor.

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    DICE Star Wars Battlefront'la meşgul şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

DICE Star Wars Battlefront'la meşgul şu anda

Demekki ben yanlış hatırlıyorum.

• Hareketlendirelim buraları az kaldı

Şimdi ben primary olarak hardline premium edition almak istiyorum.dlc lerde filan sıkıntı çıkmaz dimi

• Hardline çok kötü mötü dediler ama beta oynadım şahsen gayet keyifli güzel oyun olmuş.
  • Normal standart pack mi almalı yoksa 10$ fazla verip deluxe edition mu almalı arkadaşlar ?
  • Konuyu biraz daha canlı tutalım arkadaşlar.
    Sipariş veren yada vermeyi planlıyan arkadaşlar var mı ?
    Ben şahsen beta sürecinde bulundum gayet hoşuma gitti uzun soluklu bir oyun olacağını düşünüyorum.
    BF4 ten sonra büyük farklar bekleyen arkadaşlar neredeyse aynı oyun mantığıyla senelerce COD çıktı piyasaya daha fazla mod oynanış sürüyor hissi verdi Bana BF hardline
    Özellikle resmi siteden verilen yeni oynanış modları tamamen farklı kıldı BF4'ten

• İncelememiş ve dikkat etmemiş arkadaşlar için detay ve yenilikler.
  • FerhatEcr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben us psnden pre-order yaptım bekliyorum. Bana göre farklı bir alt yapısı var oyunun merakla bekliyorum. Bir de konunun başlığını değiştirseler konu canlanabilir diye düşünüyorum. Ekim 2014 yazınca kimse oralı olmuyor gibi ya da oyunun çıkış tarihini bilmiyorlar
  • Haklısın hocam sanırım yada insanların ilgilsini çekmiyor desem çoğu forumda araştırdım özellikle yabancı forumlarda insanlar sabırsızlıkla bekliyor.
    BF oyuncularını bir nebze olsun küstürdüler sanırım da gerçekten betalar beni tatmin etti yeni modlar oynanış beni etkiledi bende bekliyorum oyunu
  • FerhatEcr kullanıcısına yanıt
    Çıktığı zaman ekleşelim olmazsa fazla oyuncu yok bizim forumda. En azından olanlarla beraber oynayalım
  • Acaba konunun başlığını değiştirebilir misiniz ?
  • Arkadaşlar, merhaba. Oyunun hikaye bölümünü youtube'ta MaviJeton ekibi Türkçe altyazı ile yayınlayacak, bilginiz olsun. 18inde başlayacak. İngilizce sıkıntınız varsa benim gibi, çok faydası oluyor. Arkadaşlar çok kaliteli işler çıkartıyorlar ayrıca.

Takip etmek isteyenler için link:

https://www.youtube.com/channel/UCLg0ibagGHTnCOkTe-e5oLA

İyi oyunlar herkeze...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.