Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyuna para verip alan büyük enayidir benim gözümde. Aynı oyunu (Bf4) ü iki polis arabası koyup saçma atraksiyon ve hedefler ile yeni bir oyunmuş gibi yedirecekler ama yemezler.
  • Başka bi alternatif olmadığı için el mahkum alıcaz. Şimdi bf4 alim desem oyun çıkalı kaç sene olmuş millet seviye olarak uçmuş sen sıfırdan başlıyorsun insanın hevesi kalmıyor. cod desen bana hitap etmeyen bi oynanışı var. uzun soluklu bi online oyun geriye sadece bu kalıyor.

bu arada betasını oynuyan arkadaşlar oynanışın eğlenceli olup olmadığını söylerlerse sevinirim. mesela dar alanlara örnek olarak bf3'te metro haritasında çok eğlenmiştim eğer onu gibi hissiyat verebilirse beni uzun süre eğlendirebilir.
  • Almamak fikri sence doğru olabilir zevk olarakta sana hitap etmiyor olabilir.
    Fakat Enayilik demek senin haddine düşmez almıyorsan nedenini söyler insanlara fikrini belirtirsin.
    Zaten milletçe insanların fikirlerine saygı gösteremediğimiz sürece bir gelişim kaydetme şanşımız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerhatEcr

Almamak fikri sence doğru olabilir zevk olarakta sana hitap etmiyor olabilir.
    Fakat Enayilik demek senin haddine düşmez almıyorsan nedenini söyler insanlara fikrini belirtirsin.
    Zaten milletçe insanların fikirlerine saygı gösteremediğimiz sürece bir gelişim kaydetme şanşımız yok

+1
  • Büyük_Darius B kullanıcısına yanıt
    Biz aldık hocam hemde sezon pass lı aldık aksiyonun dibine vuracağız. Varmı bir itirazın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 almadıysan tamam ona lafım yok ama BF4 alan adam buna ayrı yeni oyun parası verirse büyük sıkıntı öyle böyle değil. Zararı bana da dokunuyor saflar aldıkça oyun yapımcısı ne diyor ? Ulan yedirdik aynı oyunu boyayıp ısıtıp verdik, ne yeni oyun yapıcaz sömür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük_Darius -- 9 Mart 2015; 21:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük_Darius

BF4 almadıysan tamam ona lafım yok ama BF4 alan adam buna ayrı yeni oyun parası verirse büyük sıkıntı öyle böyle değil. Zararı bana da dokunuyor saflar aldıkça oyun yapımcısı ne diyor ? Ulan yedirdik aynı oyunu boyayıp ısıtıp verdik, ne yeni oyun yapıcaz sömür.

Fikirlerine katılıyorum hem pc hemde hardline için fakat alan insana da biraz saygı duymak gerekir bu oyunu alırsam kendimi enayi yerine konmuş hissederim dersek alan arkadaşların fikirlerine saygı duymuş olur fikrimizide kimseyi kırmadan söylemiş oluruz.

Tabi bu oyunun satış rakamlarıylada alakalı bu nesil biraz balon oldu sebebi oyun yapımcılarının oyun oynayan insana yolunacak kaz gözüyle bakmasıdır. Açıkça bir kaç firma resmen vermeden alma peşinde mesela hardline buna en büyük örnek. Adamlar var olan oyunda paint ile bf4 ün renklerini değiştirip yeni oyun diye satacaklar insanlara. Bc2 de ki dlc geldi ve harbiden dlc idi. Adamlar yüzsüzlüğün dibine vurdular gittikçe ve dlc yi yeni oyun diye piyasaya sürecekler.
    Kaç senedir ne yapıyorsun hiç belli ki yatmışlar.

Bf4 var ise bu oyuna 10 $ bile vermek bana pek mantıklı gelmiyor tabi benim fikrim. Alana hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 9 Mart 2015; 21:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sizler kendinizce düşünebilirsiniz ama bana göre bu oyun ne pack ne dlc bu oyun tamamiyle bir oyun.

Birkere BF4 ile Hardline'ı ayrı bir kefede tutuyorum. Çünkü Hardline Bf4'e göre aksiyonu daha bolca olan bir oyun hırsızlar soyuyor polisler kovalıyor çeşitli araçlar silahlar ekipmanlar vs vs.

Betada bile o bankaya girip kasayı soyup alarmların çalması polislerin baskın düzenlemesi ardından oluşan o aksiyon bana göre çok güzeldi. Ki o beta sürümüydü full sürümde o keyfin dahada artacağıdan şüphem yok. Artı çıkacak olan yeni dlc leri mapleri yeni oyun modları oyunu daha oynanır kılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Mart 2015; 22:05:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun DLC olduğu çözünürlüğünden belli.
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    ben de 1080 p gelseydi alacaktım konsolda 900 p olunca zoom açınca kötü gözüküyor hiç beğenmedim
  • Oyun kaç p kaç fps?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım pişman değilim ve almayana da saygı duyarım. Bana göre oyun güzel ve bol aksiyon içeriyor, size göre bf4 dlc paketi gibi. Bu arada oynamak oyunu beraber oynamak isteyen arkadaşlar olursa psn imzamda yazıyor ve sürekli aktif olacağım. Böylece 1000. mesajım bu konuya yazılmış oldu
  • Oyunu alıcam beyler. Sec hak isteyen pm atsın. İstediği id ile açabilirim hesabı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Ben aldım pişman değilim ve almayana da saygı duyarım. Bana göre oyun güzel ve bol aksiyon içeriyor, size göre bf4 dlc paketi gibi. Bu arada oynamak oyunu beraber oynamak isteyen arkadaşlar olursa psn imzamda yazıyor ve sürekli aktif olacağım. Böylece 1000. mesajım bu konuya yazılmış oldu

Hayırlı olsun Mustafa kardeşim. Oyun çok iyi olacak bencede, sıkıntı yok:-)

• süper oyun ancak konsolda oynanmaz bence hele 900p bide pc de dull hd paşalar gibi oynanır.
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi :) seni ekliyorum eğer denk gelirsek beraber oynarız.
  • 900p ile 1080 arasında çok fark olacağını sanmıyorum oyunun stabilitesi için uğraşmışlar bence betada hiç frame düşmesi yaşamadım çok akıcıydı
  • Iyide bf4 te 900 p alinir bu oyun bf seviyorsan

• Bf seven arkadaşlar olumsuz yorumlara kulak asmayacaktır.Bu oyun şu geçirdiğimiz oyun kıtlığında ilaç gibi gelecektir.Tabi her insan çıkmadan bir beklenti içinde kalıyor ama napalım bize verilen yemek bu ve tadını çıkaracağız.

• 'Hollywood Heights' oynanış ve grafikler PS4
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.