Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuyu devralmak isterim lakin güncellenmesi gerek. Konu sahibi arkadaşımız uzunca zamandır yok görünürde!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun suan cek psnsinde 6$ civarina ön siparisle alinabiliyor ben aldim. adres kimina herhangi bir cek adresi yazin mcdonalds falan tamam. kredi akrti lazim birde tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Oyun suan cek psnsinde 6$ civarina ön siparisle alinabiliyor ben aldim. adres kimina herhangi bir cek adresi yazin mcdonalds falan tamam. kredi akrti lazim birde tabi.

Yalan yanlis bilgi vermeyelim lütfen,oyun 1,799 CK yani 65 Euro ediyor;

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Oyun suan cek psnsinde 6$ civarina ön siparisle alinabiliyor ben aldim. adres kimina herhangi bir cek adresi yazin mcdonalds falan tamam. kredi akrti lazim birde tabi.

Yalan yanlis bilgi vermeyelim lütfen,oyun 1,799 CK yani 65 Euro ediyor;

aynen yalan yanlis bilgi vermeyelim beceremiyorsanda bi arastir öyle yaz

burasida kaynak:http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/2y9el2/psn_store_battlefield_hardline_ultimate_edition/

buda benim siparisim:

buda son siparis sayfasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 8 Mart 2015; 11:46:19 >

• Beyler o fiyat pre order fiyatı olup geri kalanı download gününde çekecek olmasın? EA bu denli düşük fiyata oyun nasıl satar?

• @xwq
    Pardon hocam kusura bakma,ben Ultimate Edition göremedim listede o yüzden
  • 6 dolar mi? Oha hemen alalaim

• quote:

Hocam parayı 17-19u arası çekecekmiş. Sakın durumu çakıp 1299cr almasınlar
    Bende hesap açtım, eğer fiyat değişmezse 17sinde alırım.
  • sanalkart kabul etmedi hocam siz nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

sanalkart kabul etmedi hocam siz nasıl yaptınız?

ben visa ile aldim normal sekilde. bazi kisilerde olmayabiliyormus ama.

arkadadlar en kotusu fiyat hatasi der parayi geri verirler daha cok cekme imkanlari yok yani.

• Arkadaşlar benim bildiğim parayı oyun çıkınca çekiyor kartinizdan 60 dolar çekilmesin sonra.

• Arkadaşlar oyunu alacak arkadaşlar için primary kısmına talibim.güven konusunda ise ps4 psn takas kardeşliğinde alım satımım çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraham48 -- 8 Mart 2015; 20:09:36 >
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba; ultimate edition u kaldırdılarmı naptılar? Ne ps4 den ne de telefondan ps store da göremiyorum (çek ps store) avantajı kaçırdık mı? :)

• Arkadaşlar boşuna gaza gelmeyin Sony böyle bir hata yapmaz. Geri yollarlar paranızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Arkadaşlar boşuna gaza gelmeyin Sony böyle bir hata yapmaz. Geri yollarlar paranızı

Hayır daha önce de UK PSN'de Killzone 1 pound'a mı ne satılmıştı hiç birşey olmadı. Çek'den oyunu alanlar(bakiye yükleyebilenler, çünkü başka ülkeden yüklenmiyor amazon gibi bir yerde de kod da satılmıyor) oyunu alır paşa paşa oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Arkadaşlar boşuna gaza gelmeyin Sony böyle bir hata yapmaz. Geri yollarlar paranızı

Hayır daha önce de UK PSN'de Killzone 1 pound'a mı ne satılmıştı hiç birşey olmadı. Çek'den oyunu alanlar(bakiye yükleyebilenler, çünkü başka ülkeden yüklenmiyor amazon gibi bir yerde de kod da satılmıyor) oyunu alır paşa paşa oynar.

Bakiye yükleyebilenler nasıl yüklüyor peki hocam ?
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Ben araştırdım biraz ama bulamadım, kredi kartı adres hatası veriyor. Prepaid almaya kalksan paypal falan olmayan yerler var, almak için ödeme metodu bulamadım. Ön sipariş verenlere de muhtemelen ödeme hatası alacaktır. Reddit'te PS4 üzerinden UK kredi kartıyla para ekleyebildiğini iddia edenler vardı. Eklediyse almıştır. :)

Çek Cumhuriyet'indeki adam oyunu paşa paşa alır ama bakiye ekleyip. Sony sorun çıkaramaz bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Ben araştırdım biraz ama bulamadım, kredi kartı adres hatası veriyor. Prepaid almaya kalksan paypal falan olmayan yerler var, almak için ödeme metodu bulamadım. Ön sipariş verenlere de muhtemelen ödeme hatası alacaktır. Reddit'te PS4 üzerinden UK kredi kartıyla para ekleyebildiğini iddia edenler vardı. Eklediyse almıştır. :)

Çek Cumhuriyet'indeki adam oyunu paşa paşa alır ama bakiye ekleyip. Sony sorun çıkaramaz bu konuda.

Anladım hocam bize yaramadı yani bu durum artık yapcak bişey yok
  • Battlefield Hardline: Official Launch Gameplay Trailer

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.