Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FerhatEcr

Oyun dinamiği diyebiliriz bunun için de sınırsız paraşüte hiç bir oyunda takılmayıp buna takılman da ayrıca manidar.

Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu çıksın diye gün sayıyorum çık uleeen

• Alan arkadaşlar şunu bir denersiniz

Bir servis star alın bakalım, belki eklenti olarak minder falan açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 14 Mart 2015; 0:46:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Bu oyuna premium parası verilir mi değer mi sizce ?

Premium'a bir oyun parası veriliyorsa, değiyorsa bence buna da değer
  • Oyunu ön sipariş aldım sec hakkını satıyorum isteyen varsa pm
  • Türkiye'de- İstanbul'da kutulu olarak raflarda ne zaman görebiliriz ? Bilgisi olan var mı ?
  • ön sipariş geçtik bekliyoz bakalım. 15martda oyun inmeye başlıcak deniyordu. yarın başlasa iyi olur 2 güne anca iner zaten
  • Pre load'dan haber var mı US için

• Bugün indirmeye açılacaktı ama hala açılmamış
  • Bende emin olamadığım için PS'ye aldım ama dün indirme tamamlandı xbox'ta ea access ile 4 saate yakın oynadım. Single gerçekten ilgi çekici, farklı ve dizi tadında. Online ise başlarda gerçekten zorladı beni vuruş hissine falan alışamadım ama oynadıkça eğlenmeye başladım. Bir arkadaşın da dediği gibi keşke Battlefield adını kullanmasalardı ama sıtf Battlefield ismi bile 1-2 milyon fazla sattıracaktır bu yüzden pazarlama amaçlı diye düşünüyorum. DLC tadında lafı ise gömmek olur, o kadar da iç karartıcı değil. Ben tavsiye ederim, deneyip herkes kendisi karar vermeli

• Oyunu bekleyen arkadaşlara saygım var güle güle oynasınlar fakat Battlefield 2 den beri oyunun fanı olarak ! 5 para etmez bir oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preload açıldı beyler yüklenin

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Preload açıldı beyler yüklenin

us psn mi
  • Evet hocam

• Ben dün saat 19:30 da başladım indirmeye bakalım 44 GB kaç güne inecek
  • Herkese merhba,
    us psn de ki deluxe edition ile nnorml edition arasında ne gibi farklar var? Deluxe de premium var mıdır? Açıklama da göremedim. Arada tl olarak 25 lira civarı fark var sizce o farka değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Herkese merhba,
    us psn de ki deluxe edition ile nnorml edition arasında ne gibi farklar var? Deluxe de premium var mıdır? Açıklama da göremedim. Arada tl olarak 25 lira civarı fark var sizce o farka değer mi?

Delux de 3 ay sonra çıkacak ilk dlc yi bedava veriyor.ondan sonraki 4 dlc premium alırsan olur

• Premium alınca zaten hepsi gelmiyor mu maplerin.bu şekildeyse delux almaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Herkese merhba,

Delux de 3 ay sonra çıkacak ilk dlc yi bedava veriyor.ondan sonraki 4 dlc premium alırsan olur

peki dlc ler tahminen tl olarak ne kadar fiyat olur?
  • 50 dolar gibi bir fiyata olur sanırsam.bence alacaksan önce normal versiyonu al sonra premium al derim.önce oyunu bir gör ondan sonra dlc almak istersen premiuma geçersin.biz öyle yaptık. daha hesaplıya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraham48 -- 16 Mart 2015; 14:45:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.