Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben henüz oynayamadım ama o kadar kötü mü yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Hocam ben henüz oynayamadım ama o kadar kötü mü yav

Beta icin soylemistim ve canli yayinda izledigim videolardan. Bf4 kadar kaliteli degil. Bf4 teki yolda ucusan kagit,toz ve ruzgar efektleri eksik. Buna partikul efekt mi ne deniyordu o eksik iste. bilmiyorum belki yanlis dusunuyorda olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 17 Mart 2015; 10:34:59 >
  • Bende şuan twitch ten izliyorum iyi gibi gözüküyor ama kendi gözümüzle görmeden emin olamayız gibi geliyor.
  • Xbox One'da oynadım haftasonu, EA Access ile. BF4 grafiği beklemeyin kesinlikle oyundan hayal kırıklığına uğrarsınız. Vuruş hissi de daha farklı alışmakta zorlanabilirsiniz. Haritaların küçüklüğünü de söylemek lazım. Ama yenilik arayanlar eğlenerek oynayacaktır. Oynadıkça bu detayları zihninizden atabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bolum bitti 2. Bolumdeyim. Kesinlille bf4 le karsilastirmamk lazim. Apayri bi oyun olmus. ilk bolum karanlikdi biraz. Birde ara videolar gecilmiyor. Mecbur izlemk lazim.

• bu oyununda the order gibi olmasın sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

bu oyununda the order gibi olmasın sonu

Olmaz, sonuçta bu oyun ciddi bir multiplayer deneyimi vaat ediyor. Order'da da başarılı bir multiplayer modu bulunsaydı herkesin yorumu biraz daha farklı olurdu.
  • grafikler fln kötümü yani bf4 gibi kapsamlı bi oyunmu yoksa basit bi oyunmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbNil -- 17 Mart 2015; 14:57:01 >
  • Oyun açılmış olmasına rağmen bende hala sayaç devam ediyor. Oyunun inmesi devam ettiği için mi böyle acaba? İlk defa başıma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 17 Mart 2015; 15:28:37 >
  • benim yukardaki yorumu eksiliyeni merak ettim niye eksilemiş acaba. oyunu aldım oynuyorum izlenimimi paylaşdım. ne yazdıysam doğru. sadece @mhasal arkadaşinda belirttiği gibi BF4 ile karşilatirmamk lazım. oyun konu olarak oynanış olarak cok farklı. elma ile armutu karşilaştırmak gibi yani. yeni oyunmuş gibi düşünup oynamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Oyun açılmış olmasına rağmen bende hala sayaç devam ediyor. Oyunun inmesi devam ettiği için mi böyle acaba? İlk defa başıma geliyor.

us psn için kilit kalktı. sayaç gözükkmemesi lazım. oyun tamamen inmeden sadece ilk bölümü oynıyabilirsunuz.
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    30 GB indi aslında. Ama yinede sayaç var TR'ye göre sanırsam 1 gün 8 saat falan diyor. Başka zaman hiç böyle bir problem yaşamamıştım oyunlarda

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    tr nin internet hızına göre nete vermiyorlar ki hız başımızın belası adil kotası batsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

30 GB indi aslında. Ama yinede sayaç var TR'ye göre sanırsam 1 gün 8 saat falan diyor. Başka zaman hiç böyle bir problem yaşamamıştım oyunlarda

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Oyun full indi,bildirimlerde oyun kuruldu yazıyor. Bilgi bölümünde uygun yazıyor. Ama başlat yok. Sizdeki gibi süre var. 1 gün 7 saat.
    Var mı çözümünü bilen?

• Deluxe ile ultimate arasında fark var mı? anlamadım
    Premium paketi sanırım bu 2 paketin içinde değil, premium istenirse daha sonra tekrar alınması mı gerekiyor?
  • Bende de sayaç var. Oyunu Us psnden aldık ama gene de Tr psnye göre hareket ediyor çok tuhaf. Sabah baktığımda oynanabilir bildirimi geldi ama az önce baktığımda hala sayaç devam ediyordu.
  • Dün kilit yoktu bugün baktım tr psn e göre hareket ediyor , acaba us psn den baglansaniz kilit kalkacak mi ??

• live-action video adamların yaptığı reklama bak arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Dün kilit yoktu bugün baktım tr psn e göre hareket ediyor , acaba us psn den baglansaniz kilit kalkacak mi ??

Kalkar hacı :)

The Order'da yaptım bunu.

Ne yap biliyor musun. Oyunun kilidinin kalktığı hesaba gir, oyunun kilidi kalkacak, oyunu aç sonra basılı tut kapat. Sonra hızlıca oyunun kilitli olduğu hesaba geçiş yap, çok hızlı şekilde daha kilit ekranı gelmeye fırsat bulamadan oyuna giriş yap. Gireceksin Ben The Order'ı bu şekilde oynadım. TR'ye kilitli ve açılmasına 7 saat varken ben Türkçe versiyonu oynuyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Mart 2015; 17:19:07 >
  • Oyunun açıldığı hesap diyorsunuz da, ben sec hesap sahibiyim. Oynun açıldığı us psnde de oyun kilitli gözüküyor?????
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.