Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta oyunu alip almama konusunda beni yeterince tatmin etti. Kesinlikle 60 $ verilip alinacak bir oyun degil. Bf 4 dlc olarak gelseydi , zamaninda bc 2 de ki vietnam gibi . O zaman 10-15 $ verilip alinabilirdi.
    Konsept olarak farkli birsey yapmaya calismislar eyvallah. Ekipman acma konusunda da degisik bir yol kullanip, oyuncuya ozgurluk tanimislar. Hic araca binmeseniz bile arac upgrade lerini de puanlariniz ile acabiliyorsunuz mesela. Ancak EA nin da oyundan pek umudu yok olmali ki su konseptte bir oyun sirf satisi artsin diye battlefield ismini koyma geregi duymus. Keske su ismi karalamayip , yeni bir oyun yaptik gelen tepkilere gore de bunu seri haline getirebiliriz deselerdi. Kimse burda bu oyunu bf serisi ile kiyaslama durumuna girmezdi. İyiyse iyi kotuyse kotu denirdi. Oyun belki iyi olacak ama sirf battlefield ismini tasidigi icin bu isim altinda ezilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun mayini dik koyfu diye gulmustuk ya cocuga calisiyormus abi oylede bugun denedim takildilar tuzag .d bf4 de var mi bu duvara yapistirmali mayindan ben cok begendim hatta su oyunda begendigim tek sey bu diyebilirim

• Minigunlı video yok mu? Dün akşamdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Minigunlı video yok mu? Dün akşamdan?

Dün akşam hep sen aldın :)

Kaydetmeyi unutmuşum, bu akşam yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Dun mayini dik koyfu diye gulmustuk ya cocuga calisiyormus abi oylede bugun denedim takildilar tuzag .d bf4 de var mi bu duvara yapistirmali mayindan ben cok begendim hatta su oyunda begendigim tek sey bu diyebilirim

Çalışsa da niye dik koyim arkadaş :)

Yanlız o mayın çok can sıkar, 2 tane var zaten. B'deki otelde köşelere koyduğun gibi 2 kişi alıyorsun kafadan
  • Bf4 oynuyorum hardine hiç zevk almadım silahlar oyuncak gibi duruyor rpgyi fln arabanın bagajından alıyon biraz gerçeklik duygusu var ama iyi deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

Dun mayini dik koyfu diye gulmustuk ya cocuga calisiyormus abi oylede bugun denedim takildilar tuzag .d bf4 de var mi bu duvara yapistirmali mayindan ben cok begendim hatta su oyunda begendigim tek sey bu diyebilirim

Çalışsa da niye dik koyim arkadaş :)

Yanlız o mayın çok can sıkar, 2 tane var zaten. B'deki otelde köşelere koyduğun gibi 2 kişi alıyorsun kafadan

Dün E bayrağında küçük binada o mayınlarla 2 kişi kapatmış kendini içeri, hangi kapıya gitsem lazer vardı. Kekoleytalar bayrak alması gerekirken biri gelse de vursam diye bekliyor orada. :)
  • BF4'e bir yıl daha DLC gelmeye devam edeceği için oyunu hemen alacağımı sanmıyorum hatta DLC'ye göre hiç almayabilirim de. Konsepti beğenenler kaçırmaz ama oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yenı calısmam ucan,kacan,kosan,duran herkesı hedef tahtama koydum ve sonuc ortada .d
  • quote:

yenı calısmam ucan,kacan,kosan,duran herkesı hedef tahtama koydum ve sonuc ortada .d

Pilotun kafayı almışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

yenı calısmam ucan,kacan,kosan,duran herkesı hedef tahtama koydum ve sonuc ortada .d

Pilotun kafayı almışsın

Abi bu sabah biraz oynadim oyunu helikopterden deli adam aldim .d herif beni tariyor heliylr bi sikiyorum hs .d bf4 de bunu yapamiyordum

• Cop

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

BF4'e bir yıl daha DLC gelmeye devam edeceği için oyunu hemen alacağımı sanmıyorum hatta DLC'ye göre hiç almayabilirim de. Konsepti beğenenler kaçırmaz ama oyunu.

Bir yil mi? Son 1 tane dlc paketi gelecek eski haritalardan oluşan.

• X1 beta 720p Ps4 900p çözünürlüğe sahip.

1080P olurmu yapmak isteseler olurda işte bir şeylerden feregat ediyorlar anlatmak istediğim bu. Grafikleri bir şekilde düşürüyorlar.

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=986198

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

BF4'e bir yıl daha DLC gelmeye devam edeceği için oyunu hemen alacağımı sanmıyorum hatta DLC'ye göre hiç almayabilirim de. Konsepti beğenenler kaçırmaz ama oyunu.

Bir yil mi? Son 1 tane dlc paketi gelecek eski haritalardan oluşan.

Önümüzdeki ay gelecek güncelleme ile Siege of Shangai ve Zavod 311 bölümlerinin gece versiyonları oyuna eklenecek. Ancak bahsetmek istediğim bu değildi.

http://attackofthefanboy.com/news/battlefield-4-premium-extended-end-2015/

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Durup durup ayni seyleri yazmaktan sikilmadin ok ps gucsuz anladik bizde uzay mekigi kullandigimizi sanmiyorduk zaten

• Öncelikle, 2 gündür saatlerce Hardline oynadım. ilk görüşlerim,

Yeni COUNTER STRIKE hayırlı olsun.
    gerçekçilik BF4 e göre çok geride kalmış. Adamlar FLash Gordon gibi koşuyor, fizik kuralları çok saçma bi şekilde gerçekçilik dışı.

BETA diye mi böle bilmiyorum ama, AIM ASSIST inanılmaz derecede üst seviyede. Sniper al, zoom çek, direk adama yapışıyor crosshair. Otomatiklerde de böyle durum. adam vurmayı çok kolaylaştırmışlar.

Savaş mekaniklerinin hiçbirisi geçerli değil BF4 gibi bi strateji üretmek vs diye bişey yok, Counter sTrike gibi, herkes abanıyor birine. vur ha vur diyoruz biz buna.

Şahsen bir düzine düzeltme gelmezse bu oyun bence hüsran olur fikrindeyim.
  • Ben oyunu grafik dışında beğendim. Zipline olayı çok iyimiş önceki oyunlar da var mı bilmiyorum ilk defa gördüm. Heist modunda da zevk aldım baya. $ ile silah alma olayı cok iyi olmus bence

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    oyunun üstüne gel options a bas bilgiye tıkla orda kaç mb tın kaçı yüklenmiş yazıyo
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.