Şimdi Ara

Battlefield Heroes - S4 League - Warrock Gibi Oyunlar (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Counter strikedan sıkılıp warrock oynayan birisiydim birzamanlar ancak hile çok yaygın olduğu için bıraktım ve s4 league diye bir oyun ile tanıştım uzun süre oynadım çok zevkli bir oyundu ancak uzun süre sonra ondanda sıkılıp bıraktım ve geçenlerde battlefield heroes diye bir oyunla tanıştım onu oynamaya başladım 11 level olmak üzere oyunda 3 çeşit asker var giysi alma falan var ancak daha çok gerçek para ile alınabiliyor bir çok eşya...

böyle level atlayabileceğimiz eşya satın alabileceğimiz oyunlar biliyormusunuz ? çok uzun süredir arıyorum ve mümkünse oyunun bir çok özelliği için gerçek para falan vermek olmasın... sadece eğlence arıyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmaX XenoN

Öncelikle merhaba arkadaşlar;

Counter strikedan sıkılıp warrock oynayan birisiydim birzamanlar ancak hile çok yaygın olduğu için bıraktım ve s4 league diye bir oyun ile tanıştım uzun süre oynadım çok zevkli bir oyundu ancak uzun süre sonra ondanda sıkılıp bıraktım ve geçenlerde battlefield heroes diye bir oyunla tanıştım onu oynamaya başladım 11 level olmak üzere oyunda 3 çeşit asker var giysi alma falan var ancak daha çok gerçek para ile alınabiliyor bir çok eşya...

böyle level atlayabileceğimiz eşya satın alabileceğimiz oyunlar biliyormusunuz ? çok uzun süredir arıyorum ve mümkünse oyunun bir çok özelliği için gerçek para falan vermek olmasın... sadece eğlence arıyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize teşekkürler...

Counter-Strike'dan nasıl sıkıldın anlamış değilim, tek sıkılmadığım oyunlardan birisi.
    Rakion deneyebilirsin ama çok fazla lag var o yüzden TR odalar gir.

• :) counter strike'ı hala oynuyorum ama neticede 2-3 saat :) sonrasında sıkılıp çıkmak zorunda kalıyorum yoksa cs'ye lafımız yok :D
    Rakion'u araştırayım teşekkürler, varsa başka oyunlar yazın lütfen..
  • FPS arıyorsan Combat Arms
    RPG arıyorsan Grand Chase (leveli dungeon odasında pk nı da pk odasında yapıyorsun güzel bir oyun eğer grafik senin için önemsizse)
  • online oynanılabilir arıyorum. her iki oyunuda araştırayım teşekkürler...

Combat Arms sanırım online bir oyun, dh de rehberi varmış bakıyorum şuanda ve güzel oyuna benziyor. umarım hile vs yoktur :) teşekkürler.
    Başka oyun tavsiyelerine açığım :) eminim bu tip oyun arayanlar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmaX XenoN -- 29 Ağustos 2009; 19:00:06 >
  • iki kez üst üste mesaj yazıyorum özür dilerim ancak yeni bulduğum bir oyun var ve henüz pek araştıramadım rainbow six vegas 2 isminde acaba online oynama seçeneği mevcut mu ?
  • quote:

iki kez üst üste mesaj yazıyorum özür dilerim ancak yeni bulduğum bir oyun var ve henüz pek araştıramadım rainbow six vegas 2 isminde acaba online oynama seçeneği mevcut mu ?

Rainbow six Vegas baya oynamıştım ama bitiremedim. Multiplayer seçeneği mevcut ama Orjinal alman gerekiyor. Eğer korsan alacaksan Bionic Commando'yu multiplayer oynayabilirsin. Ve ayrıca Call Of Duty 4 veya 5'i de tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

iki kez üst üste mesaj yazıyorum özür dilerim ancak yeni bulduğum bir oyun var ve henüz pek araştıramadım rainbow six vegas 2 isminde acaba online oynama seçeneği mevcut mu ?

Rainbow six Vegas baya oynamıştım ama bitiremedim. Multiplayer seçeneği mevcut ama Orjinal alman gerekiyor. Eğer korsan alacaksan Bionic Commando'yu multiplayer oynayabilirsin. Ve ayrıca Call Of Duty 4 veya 5'i de tavsiye ederim.

Kesinlikle Multiplayerini oyna cod 4 ün.

• gunz the duel oyna banada busiteden tavsiye etmişlerdi başladım s4 league gibi tavsiye ederim suan wolfteam oynuyorum bende ama onda cokl ag var ve fire val sorun veriyor busorundan nasıl kurtulabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.