Şimdi Ara

Battlefield: Play4Free İnceleme (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
48.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar kötü yoruma rağmen şu aralar olan fps açlığım yüzünden indiriyorum oynadıktan sonra yorumu yaparım

Yıllarca cod 4 ve cs oynadım ikisininde suyu çıktı artık
    Aynı ayarda olmasada kocaman haritada kill the sight tadında Dayzde de güzel bi mmofps havası vardı.Ama o da bugları ve hilecileri yüzünden bezdirdi artık.
    Bf3 ü sistemim kaldırmıyor.Bu oyun kesmezse artık BC2 veya CS:Go ya geçicem
  • bende bas bayağı oyun sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Bu oyuna para verenlerde var ya ne diyeyim ben.Madem para vereceksin git BF 3 al , Bad Company 2 al.

Play4Free ne demek arkadaşım?
    Oynaması ücretsiz demek.
    Yani para ödemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Bu oyuna para verenlerde var ya ne diyeyim ben.Madem para vereceksin git BF 3 al , Bad Company 2 al.

Play4Free ne demek arkadaşım?
    Oynaması ücretsiz demek.
    Yani para ödemiyorsun.

• ben hiç beğenmedim açıkçası, warrock (!) gibi bir oyun olmuş ve bu oyunda da parayı veren düdüğü çalar olayı olmuş, zaten bf oynayacak adam alır bf3'ü oynar güzel güzel, ayrıca çoğu oyunda şu dikkatimi çekti, gerçek para ile alınan silahlar/itemler karakteri daha güçlü yapıyor, hiç bir oyun tf2 gibi olamadı, hem f2p hem de parayı verip aldığın silahlar ile default silahlar arasında denge var, eeee nede olsa valve yapımı bir oyun
  • pte serverında rush modu eklendi arkadaşlar ,bir süre test edilecek,sonra normal oyuna gelecek mod
  • Benim Bi Sorunum var kayıt olamıyom :D
  • ya arkadaslar bu oyunun option ayarları nerdedir bulamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Bu kadar kötü yoruma rağmen şu aralar olan fps açlığım yüzünden indiriyorum oynadıktan sonra yorumu yaparım

Yıllarca cod 4 ve cs oynadım ikisininde suyu çıktı artık
    Aynı ayarda olmasada kocaman haritada kill the sight tadında Dayzde de güzel bi mmofps havası vardı.Ama o da bugları ve hilecileri yüzünden bezdirdi artık.
    Bf3 ü sistemim kaldırmıyor.Bu oyun kesmezse artık BC2 veya CS:Go ya geçicem

lvl 9a kadar oynadım.Heli ve uçak kullanması çok zevkli ama onun dışında parayı veren düdüğü çalar olayı var.
    Recon olarak oynadım.Ücretsiz gelen sniper bolt-action olduğu halde HS dışında 4 vuruştan aşağı öldürmüyor.Benden düşük lvli olan adam parayı verip 25 lvl sniperı açıyor ve gelene geçene tek atıyor.
    Oyunda score unuza göre kazandığınız parayla günlük silah kiralıyorsunuz.Kendi lvlınıza denk silahı açmak için(ki recon için 15e kadar adam akıllı silah yok) 10 el kadar oynamak yeterli
    Ancak pistol, bandage, gadget gibi gerekli diğer ekipmanları sağlayıp oynamaya free oynayanların ömrü yetmezMutlaka birinden veya bir kaçından feragat etmelisiniz.
    5 gagdet 125 para.Bi oyundan aşağı yukarı 30 para geliyor.Bi oyunda güzel score yapabilmek için 10 gadget filan harcamanız lazım.Siz düşünün.

BF Heroes için sınırsız Funds(oyundaki gerçek parayla alınan para) hilesi varmış BF Play4free'de de çalışıyor diye duydum ama bulamadım.
    Sınırsız Funds unuz olursa anca o zaman keyif alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 24 Ekim 2012; 16:53:54 >

• Şu A-B A-B A-B kule bozma modu gelse oyuna ne güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_yzc

TAMAM OYUNDA GRAFİKLER FALAN KÖTÜ AMA OYNUYORUM BENDE , HELİKOPTER KULLANMAK SARIYOR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 31 Ekim 2012; 6:59:36 >

• sw lerde pompalı tüfek kullanmak yasak direk oyundan atıyolar bi güzel yanı 10 saatte bir çekilşten silah ve ya çelik yelek kask gibi şeyler çıkması,level 10 kadar oyundan hiç bir zevk alamassınız ama parayı basıp xm8 famas deagle gibi saglam silah alırsanız felaket rank kasarsınız
  • Bu BF heroes degil dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Bu BF heroes degil dimi

O ayrı bu battlefield play 4 free.
  • Hala oynayan kaldımı forumdan arkadaşlar bende yeniden başlamayı düşünüyorum oyunun son durumu nedir ? Oynayan varsa başlamayı düşünüyorum bana ulaşsın.
  • Uçağın yanına gittiğimde binemiyorum E harfi çıkmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Bende geçen Temmuz'da indirmiştim 5 para etmez özellikle web sitesi üzerinden başlatılması çok aptalca. Başta çözene kadar canım çıkmıştı. Ayrıca sniperlar çok uzaktan vurabiliyor o kötü olmuş. Bizzat kendim de denedim bazı yerlerde adeta spotlar var yatın pusuya rahat 10 kill yaparsınız tek seferde.

2011'de yapılmış yorum, halen daha geçerli. Ayrıca C4 var diye gittim Assault karakter açtımi oda ne, C4 açmak için yetenek ağacında 10-15 tane puan vermeniz gerekiyor, her level 1 puan istiyor, ne anladım ben şimdi assault ve C4'ten ?
    Tek beğendiğim yanı her gün çekilişle bir şey veriyorlar; silah, gagdet, kask, zırh ne olursa.

Son yorumu yapan arkadaş, uçağa binmen için Traning sekmesine gidip, Jet yeteneğini geliştirmelisin. Bayağı bir saçmalık var oyunda.

• 4 aydır felan oynuyorum mühendis te 15 rank tayım,oynaması en keyf verici olan asker bence.yalnız bi sıkıntı bu serverlerde rank aralarından daha büyük ranklarda oyuna dahil oluyorlar oyunun tadını kaçırıyorlar ben rank8-17 arası oynarım gelnelde bi bakyorum rank 20 ler 30 lar kol geziyor bence bu durumda bence server büyük rankları atmalı dengesizlik çok fazla oluyor yoksa...
    haricen bence güzel ouyun silahlar fena diil medic sınıfında şahane silahlar mevcut recon da gol harika --assault askerle bi türlü barışamadım...
    ayrıca şansımdanmıdır nedir hiç adam akıllı bi grupla oyun oynayamdım herkes free takılıyo arkadaş ya 3 lü 5 li gidelimde ortamı dağıtalım yok herkes battal gazi .......
  • hayatımda oynadığım en berbat oyundu.net
  • sanırım şu f ile p arasındaki rakam arttıkça oyunun freeplay seviyesi düşüp parayı veren düdüğü çalar mantığına gidiyor bu bilgiyi bize uygulamalı gösterdiğin için teşekkürler ea -_-
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.