Şimdi Ara

Battlefield: Play4Free İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
48.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numan75

quote:

Orijinalden alıntı: thecellchuk

quote:

Orijinalden alıntı: numan75

Bence oyun güzel,beğenmiyorsanız oynamayın

Yeni halini beğendin mi numan hocam

güzel olmuş ,yenilik gerekiyordu,eski oyuncular sıkılmıştı çünkü ama kiralık olmaları kötü,sınırsız olsaydılar :D

benim M249 halo vardı, seride hiç tepmiyordu şimdi tonla para harcayıp eski hale getirebiliyorum o biraz kötü oldu.

• birde ping sorunu olmasa harika olurdu ping sorunu insanı çıldırtıyor.Sniper oynuyorsanız bazen siz bile şaşıp kalırsınız nasıl ölmedi bu adam diye :D.Europa serverlerini seçtiğim halde lag oluyor gene oynayamıyorum.Lag sorunu harici gerçekten iyi oyun en azından free bir oyuna göre gayet iyi
  • Oyunda grafikler ortam çok iyi bence oynarken gerçek hissettiğim nadir oyunlardan biridir. Ancak oyunun singleplayer olarak oynadığında çok çabuk bitiyor. Hikaye çok sağlam dediğim gibi biraz kısa olmuş tek sorun bu bence ama en son sahne çok güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-daghan

Oyunda grafikler ortam çok iyi bence oynarken gerçek hissettiğim nadir oyunlardan biridir. Ancak oyunun singleplayer olarak oynadığında çok çabuk bitiyor. Hikaye çok sağlam dediğim gibi biraz kısa olmuş tek sorun bu bence ama en son sahne çok güzeldi.

Play4Free'nin Single'ı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Play4Free'nin Single'ı mı var?

Play4Free'nin single'ı yok. Ama Battlefield 2042 mi neydi öyle bir oyun var oyunda play4freenin haritalarında geçiyor.
  • Arkadaş var zannediyor ozaman :D
  • Şuan sadece bad company serisinde ve battlefield 3 de single player var. ondan önceki bf oyunları ise sadece multi. Ama botlarla tek başına oynayabilirsin.
  • Bende geçen Temmuz'da indirmiştim 5 para etmez özellikle web sitesi üzerinden başlatılması çok aptalca. Başta çözene kadar canım çıkmıştı. Ayrıca sniperlar çok uzaktan vurabiliyor o kötü olmuş. Bizzat kendim de denedim bazı yerlerde adeta spotlar var yatın pusuya rahat 10 kill yaparsınız tek seferde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bence 10 numara. Derdim harika grafikler değil, oynayış zevkinde. Üstelik 100$lık bir ekran kartıyla en üst ayarlarda rahatlıkla multiplayer zevkini yaşayabilirsiniz.Normalde oyun oynamayan benim gibi birini bile müptelası yaptı. Nerdeyse gidip BF3 alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamnightrider

oyun bence 10 numara. Derdim harika grafikler değil, oynayış zevkinde. Üstelik 100$lık bir ekran kartıyla en üst ayarlarda rahatlıkla multiplayer zevkini yaşayabilirsiniz.Normalde oyun oynamayan benim gibi birini bile müptelası yaptı. Nerdeyse gidip BF3 alacağım

Yürü be ! Şu harika yorumunu okurdum içim açıldı. Zaten bir oyundan sadece "grafik" ile zevk alıyorsanız bırakın. Battlefield 2'ye bakın grafikler ortanın altında ama verdiği heyecan hat safada.Play4Free de böyle.Oyun zevkini vermeye çalışmışlar sonuçta.Bak arkadaş "... BF3 alacağım." demiş yani bu tarz -Battlefield: Heroes, Battlefield : Play4Free- tanıtım amaçlı böylece BF topluluğuna yeni insanları katıyorlar.
  • oyunlara girmek istediğimde bütün serverlar 999+ ping gösterio nasıl duzeltebılırım?
  • Beyler punkbuster sorunu yaşayan varmı?
  • arkadaşlar nasıl update yapıoruz ben indirdm super bi oyun ama artık play dediğimde update die bi uyarı gelior nasıl yapacağımı bilmiyorm yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşlar nasıl update yapıoruz ben indirdm super bi oyun ama artık play dediğimde update die bi uyarı gelior nasıl yapacağımı bilmiyorm yardımcı olurmusunuz

Update otomatik olarak oyun başlarken oluyor . Eğer bu aşamada takılma oluyorsa firewall ayarlarını bi kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurokurban

oyunlara girmek istediğimde bütün serverlar 999+ ping gösterio nasıl duzeltebılırım?

Öyle gözüküyor ama girmeyi dene.Büyük ihtimal oynarsın ama düşük bir ping bekleme.Gerçekten aşırı derece ping var.1-2 oyun sonra silesi geliyor insanın.
  • beyler benim bilgisayarım windows XP 512 mb nvidia ekran kartı 2 gb ram ve 3.01 ghz işemci hızı var yanı bu oyunu kaldırabılır ozellıkte oyunu ındırdım bılgısayara fakat play now dedıkten sonra launcher doluyo ve bıtıyor ve oyun açılmıyor launcher kapanıyor sizce bunun sebebi nedir bir çözüm yolu söyleyin 2 kere sildim tekrar yükledim fakat yine oluyor internet explorer 32 bitliğini yükledim yine açılmadı daha dogrusu launcher açılıyo ama sonra kapanıyo oyun gelmıyor.. çözüm yolu nedır beklıyorum :((
  • aktif olarak oynuyorum funds la baya bi silah almıştım ps3 gitti bf 3 gitti diye vakit öldürüyorum yaza kadar ne yapalım.Heli ve jette ustalaştım diyebilirim.Oynamak isteyn olursa imzamda var asker isimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

aktif olarak oynuyorum funds la baya bi silah almıştım ps3 gitti bf 3 gitti diye vakit öldürüyorum yaza kadar ne yapalım.Heli ve jette ustalaştım diyebilirim.Oynamak isteyn olursa imzamda var asker isimleri

Değermi oynamaya oynanabilir ve güzel mi?
  • serverlar dolu ,oynanabilir,EA oyunla ilgileniyor map falan ekliyorlar vs,hile de çok çok az,1 yıldır oynuyorum 10 tane hileciye bile rastlamadım,3-4 anca
  • bu kadar özensizmi olur yhaw varmı bu şeyi oynayan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.