Şimdi Ara

Battlefield: Play4Free İnceleme (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
48.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

aktif olarak oynuyorum funds la baya bi silah almıştım ps3 gitti bf 3 gitti diye vakit öldürüyorum yaza kadar ne yapalım.Heli ve jette ustalaştım diyebilirim.Oynamak isteyn olursa imzamda var asker isimleri

Değermi oynamaya oynanabilir ve güzel mi?

quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

bu kadar özensizmi olur yhaw varmı bu şeyi oynayan

vallaha önceki mesajımda dediğim gibi funds bile aldım 3 class ada.Gayet özenli oynanıyor zaten oyun tuttuğu için sürekli map + silah ekliyorlar.Şuan için bir sıkıntı varsa oda Usas kullananlar veya bedava olarak oynayanlar biraz güçsüz kalıyor her f2p de olduğu gibi ama mesela bazı arkadaşlarım var 5 kuruş vermeden sadece helikopter ve uçak kullanarak oynuyorlar oyunu yaya olarak savaşmıyorlar bile o yüzden para ödeyenle aralarında pek fark kalmıyor.
    Hilede yok denecek kadar az 8 aydır 1 tane bile görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 24 Nisan 2012; 0:26:53 >

• quote:

quote:

quote:

aktif olarak oynuyorum funds la baya bi silah almıştım ps3 gitti bf 3 gitti diye vakit öldürüyorum yaza kadar ne yapalım.Heli ve jette ustalaştım diyebilirim.Oynamak isteyn olursa imzamda var asker isimleri

quote:

vallaha önceki mesajımda dediğim gibi funds bile aldım 3 class ada.Gayet özenli oynanıyor zaten oyun tuttuğu için sürekli map + silah ekliyorlar.Şuan için bir sıkıntı varsa oda Usas kullananlar veya bedava olarak oynayanlar biraz güçsüz kalıyor her f2p de olduğu gibi ama mesela bazı arkadaşlarım var 5 kuruş vermeden sadece helikopter ve uçak kullanarak oynuyorlar oyunu yaya olarak savaşmıyorlar bile o yüzden para ödeyenle aralarında pek fark kalmıyor.

saygı duyarım fakat grafiklerde bu kadar salla paça cıkmamalıydı sanki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygı duyarım fakat grafiklerde bu kadar salla paça cıkmamalıydı sanki

7 yıl önceki bf2 ile aynı motor, f2p bir oyun,frostbite 2 falan bekliyordun sanırım sen? Oyun bc2 oyuncularını bf3 e kadar tutsun diye yapıldı .ama oyun herkes tarafinan çok beğenildi ,parada gelince EA oyun ile yavaş yavaş ilgileniyor

• Herşey iyi hoşta bir adama sniper ile 4 defa ateş ediyorum ölmesi için.
  • bu oyunu bi ara oynamıştım çok zevkli oyun
  • bu oyunu ilk çıktığı zamanlardan beri takip ediyorum ilk zamanlar epey oynuyordum o zamanlar biraz daha mı koolaydı level atlamak bilmiyorum ama hem engineerim hem de sniper ım 20 olmuştu.. ben hiç parayla silah falan almadım ama battlefund kullanan elemanlar arada çıkıp "oha" dedirtecek şekilde sizi öldürebiliyorlar ama bu sizi oyundan soğutmayacak seviyede fazla rastlamazsınız haritaların kritik noktalarını ve hangi haritada hangi tür askerle oynayacağınızı öğrenirseniz saatlerce başından kalkamazsınız. belki rastlarsanız genellikle OMAN haritasında oynarım: volkanTR
  • windows 7 de kaldırır mı bf p4f
  • tabiki kaldırır. Benim netbookla bile zorda olsa oynanabiliyor. Süper zevkli bir oyun.

Bu arada genelde GF 3 Oman only serverinde oynuyorum . Oyundaki nickimde aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

wolfteam gibi

• Öncelikle herkesin fikrine saygı duyarım,kimi sever kimi sevmez dediğim gibi saygı duyuyorum,aşağıda yazdıklarım bilgisayarının özellikleri bu oyunu oynamasına olanak sunan insanlara değil,lütfen yanlış anlaşılmasın ;

Fakat sistemi BF3 gibi bir oyunu kaldıran insan şu oyunu niye oynuyor merak ediyorum.Arkadaş bir kereliğine 30tl öde , al orijinal BF3'ün ya da BC2'nin Cdkey'ini paşa paşa oyna. "Lag" derdi yok " , "para veren daha iyi " derdi yok,herkes eşit.
    Para vermek mi koyuyor onu da anlamadım,sanalpazar'a git,orada çoğu karta vade farksız 12 taksit seçeneği var,ayda 1-2tl ödeyemiyorsan o sistemi nasıl topladın..Kredi kartın mı yok? Rica et tanıdığın birinden,annenden babadandan abi dediklerinden biri elbet kullanıyordur..Ben bu oyunu sadece Bad Company 2'de silah açabilmek için 1-2 dakika oynadım ve sildim.Grafikler zaten iyi değil, birisi demiş ki "bu oyun BF3 çıkana kadar oyuncuları oyalamak içindi" güldürmeyin..Bad Company 2 grafikleri ve oynanışı kilometrelerce fark ediyor.Hatta hala BC2'nin grafikleri BF3'ten daha iyi diyenler var ve haksız da değiller aslında.

EA'in Free to Play adı altında çıkarttığı hiçbir oyuna bulaşmayın derim.

Saygılar sevgiler..

Düzenleme : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 8 Mayıs 2012; 2:44:35 >

• bence gayet başarılı illa para verip silah almak zorunda degilsiniz oyunda kazandıgınız paraylada alırsınız ben bu oyunu beta sürümünden beri oynuyorum cokta zevk alıyorum ilk zamanlarda gelişmemişti ama baya geliştirdiler. Keşke haritaları biraz daha büyük olsaydı tek eksigi o. Ayrıca saglam serverlarda zaten hemen atıyorlar. beni oyunda bulursunuz hemen hemen her akşam. Nicklerim adriano42 ghost_adriano medic_adriano recon_adriano ;) gorusmek üzere
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle ya ben bu oyunda memory.dll diye bir hata alıyorum bir de yine bir kaç map oynadıktan sonra map bitti ve diğer map'e geçerken yükleme kısmında oyun kapandı masaüstüne attı beni bu dll hatası deil bu başka ayrı oldu ve hiçbir hata kodu vermedi Onun harici ve dışında yine normal menü de idim işte dolanıyodum öyle yine bir hata verdi attı hataya bakmadığım için hatırlamıyorum Ama bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 19 Mayıs 2012; 21:26:32 >
  • ben oynadım okadarda keyf aldım ama inceleme yorumlardan sonra zevk vermiyo
  • Kötü yorumlara rağmen denemek için indiriyorum. Sistemimde Battlefield 2 yüklü hala onu oynuyorum ve gayet eğleniyorum. bana onun kadar zevk verse yeter heralde.

Düzenleme: Çok fazla oynamadım sarmadı. Ayrıca class olayı rezalet tek bir class seçip onunla oynuyorsun kendi hesabında başka class'lı bir karakter oluşturabiliyorsun ama değiştirmek için premium para istiyor -normal para yani oyun parası değil- ben Battlefield 2 de hep medic olurdum bunda da medic oldum silah rezalet zaten herkes assault oluyor takım oyunu tadı falan kalmıyor çatışmaya giriyorsunuz oyunda medic yok. Falan falan battlefield 2 hala favorim tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 3 Haziran 2012; 13:47:08 >
  • ya beyler oyunu kurdum gecenler sabah 5-6 gibi girdim oynadım biraz.ertesi gün acayım dedim ne zaman oyuna girmeye kalksam "you have been kicked server" diyerek ana menüye dönüyor.acaba pingden mi?ping 70-80-90 arası olan serverlara giriyorm ztn daha da az ping olanı görmedim.giremiyorum okdr 2gb a yakın indirdi silicem dellendirdi beni :@ yokmu bunun bi çaresi?siz nasıl giriyorsunuz?punkbuster testi fln da yaptm sorun yok onda.yabancı forumlarda yazmıslar ama yok giremiyorm :@
  • Hocam bazı haritalar booster kabul etmiyor ondan olabilir.

İyi oynuyorsan atabiliyor admin . Komik gelecek ama ne zaman iyi oynasam atılıyorum :))
  • Her levelde (genelde) silah falan gelyo ve oyun parasıyla alabiliosn.Her elde 80-90 oyun parası verio günde 10 el oynasan 3 günlük silah paran çıkıyo:D
  • Arkadaşlar birkere hile değilde bür tür bug var ne biliyim tam bug bile değil ben pek yonamadım ama rütbe atlayınca geliştirme türü bir şey yapılıyor orda işte tek rütbede alınan +1 le eğer şansınız varsa bütün geliştirmeleri açıyorsunuz ve bunu öğrenmek ve yapmak zor ama yapan var ve bu kadar da ezilmesi kötü değil dye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.