Şimdi Ara

Battlefield: Play4Free İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
48.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Conncetion hatası internetten veya iyi oynuyorsan server adminin bi uydurmasyonu sonucu seni o sebeple atıyor çok oldu bana ,bu arada nişan alınca bulanıklık eskiden bende de oluyordu düzelir o,sniper hiç bi sniper hs almadığın sürece adamı öldürmez,ta ki adamın 50-60 canı vardır tak sıkarsın ölür,

Silah açılmıyor demişsin,her level sonrası 500 her maç sonrasıda bir miktar credit veriyor onlarla silah kiralayabilirsin,veya bfunds ile tamamiyle satın alabilirsin.

Training bi bka yaramıyor uçak heli el bombası verdikten sorna demişsin,nasıl işe yaramıyor yaramaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepo

arkadaşlar yeni gelen patch ile artık bf parası ile satılan silalara normal oyunda kastığımız puanlarla sahip olabiliyoruz biraz pahalı ama 1 haftalık ve 1 aylık sürümleri mevcut oyunda neredeyse eşitlik sağlandı gibi birşey sadece lag problem yaratıyor.Onuda bir program öneririm "ping craft lag killer" kendim denedim gerçekten harika bi performans aldım lag 0 a iniyor.Sizede öneririm.

eşitlik sağlandıysa oyuna geri dönebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

Conncetion hatası internetten veya iyi oynuyorsan server adminin bi uydurmasyonu sonucu seni o sebeple atıyor çok oldu bana ,bu arada nişan alınca bulanıklık eskiden bende de oluyordu düzelir o,sniper hiç bi sniper hs almadığın sürece adamı öldürmez,ta ki adamın 50-60 canı vardır tak sıkarsın ölür,

Silah açılmıyor demişsin,her level sonrası 500 her maç sonrasıda bir miktar credit veriyor onlarla silah kiralayabilirsin,veya bfunds ile tamamiyle satın alabilirsin.

Training bi bka yaramıyor uçak heli el bombası verdikten sorna demişsin,nasıl işe yaramıyor yaramaz mı

aimbot var sanırım shift ile koşarken canım fullken snip tek atıyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Conncetion hatası internetten veya iyi oynuyorsan server adminin bi uydurmasyonu sonucu seni o sebeple atıyor çok oldu bana ,bu arada nişan alınca bulanıklık eskiden bende de oluyordu düzelir o,sniper hiç bi sniper hs almadığın sürece adamı öldürmez,ta ki adamın 50-60 canı vardır tak sıkarsın ölür,

Yok arada bende atabiliyorum,koşarken hesaplayıp kafanın bir miktar önüne atınca mermiyi hs alıyo,

Ama bazı serverlarda da hileci var aimbotçu falan tabi tespit edip kickletiyoruz
    ,

o arkadaşın dediği tüm silahlar creditle satılıyor diye ,9-12 eylül arası bir kampanya idi ve bitti 2,3 saat önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 13 Eylül 2011; 14:27:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Yok arada bende atabiliyorum,koşarken hesaplayıp kafanın bir miktar önüne atınca mermiyi hs alıyo,

Ama bazı serverlarda da hileci var aimbotçu falan tabi tespit edip kickletiyoruz
    ,

o arkadaşın dediği tüm silahlar creditle satılıyor diye ,9-12 eylül arası bir kampanya idi ve bitti 2,3 saat önce

yani parayı veren düdüğü çalar setup var kuracaktım vazgeçtim

• Tier 3 ler geldi,leveller 25 e kadar yükseldi
  • quote:

Tier 3 ler geldi,leveller 25 e kadar yükseldi

Numan hocam sen deneyimlisin sana zahmet olmaz ise , Training pointleri nasıl harcamamız mantıklı yazanlardan birşey anlamıyorum.
    resim üzerinde yazsan yada göstersen :)

[sizer=blue]Battlefield: Play4Free İnceleme
  • Oynuyanlar nick verirse oyunda paslaşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecellchuk

quote:

Numan hocam sen deneyimlisin sana zahmet olmaz ise , Training pointleri nasıl harcamamız mantıklı yazanlardan birşey anlamıyorum.

Benim kullandığım bu,

helikoptere 1 tane vermene gerek yok,2. silah için alttaki skilller lazım,el bombasını kaldır,çünkü artık adam öldürmüyor(2,3 tane atınca anca)

combat expertise den tier 1 den 5 ine 1 er tane versen yeterli,tier2 den de hızlı koşma ve zıplama skillerine ver,

benimkine benzetsen de iş görür

• quote:

quote:

quote:

Benim kullandığım bu,

helikoptere 1 tane vermene gerek yok,2. silah için alttaki skilller lazım,el bombasını kaldır,çünkü artık adam öldürmüyor(2,3 tane atınca anca)

combat expertise den tier 1 den 5 ine 1 er tane versen yeterli,tier2 den de hızlı koşma ve zıplama skillerine ver,

benimkine benzetsen de iş görür

Teşekkür ederim. oyunda görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecellchuk -- 21 Kasım 2011; 14:10:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Oynuyanlar nick verirse oyunda paslaşabiliriz.

Merhaba Hocam benim nick
    thecellchuk

varsa oynayanları ekleyelim
  • oyunda iki karakter açıp 3. karakterin paralı olması bence saçmalık
  • Hiç başlamayın derim.Cs 1.6 oynayın daha iyi Vasat bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Hiç başlamayın derim.Cs 1.6 oynayın daha iyi Vasat bir oyun.

Oyun grafik ve oynanış olarak kötü olabilir(bence gayet güzel) fakat oyunun önemli özelliği oyun modlarında yatıyor.Büyük haritalar , araç kullanımı vb.
  • Bence oyun güzel,beğenmiyorsanız oynamayın
  • quote:

Bence oyun güzel,beğenmiyorsanız oynamayın

Yeni halini beğendin mi numan hocam
  • quote:

quote:

Bence oyun güzel,beğenmiyorsanız oynamayın

Yeni halini beğendin mi numan hocam

güzel olmuş ,yenilik gerekiyordu,eski oyuncular sıkılmıştı çünkü ama kiralık olmaları kötü,sınırsız olsaydılar :D
  • Oyun gayet güzel. İlk önce wolf team ile karşılaştırdılar şimdide cs 1.6 Bunlara anca arka tarafımla gülüyorum. Cs de 1 dakika içinde tüm mapi dolaşabiliyorsun ama bfplay4freede 1 dakikada 500 metreyi dolaşamazsın.
  • Daha önce hiç BF oynamamış biri olarak , bu oyunun grafikleri bana yeter bile diyebilirim ki yorumları okuyunca hayrete düştüm yerde yere vurmuşsunuz güzel oyunu İngilizceniz kıt olacak ki "Play For Free"yi çözemediniz sanırsam. Benden önceki yorumlarda da var "amaç diğer BF oyunlarına oyuncu çekmek" hani şey gibi "Bu oyun beleş kötü diğerleri paralı daha güzel" düz mantık yani. Oyun şey işte "facebookta tarla ekmeyi nabıcan beleş gel oyna oyunu" BF heroes'te olduğu gibi paralı itemler gelir daha.
  • Zaten rağbet çok,para veren de çok,EA da iyileştirme yapıyor işte yavaş yavaş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.